Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Modern bilstereo med Bluetooth!

JVC KD-X250BTEN | Art.nr: 183246
 • 4x50 Watt MOS-FET
 • USB-ingång
 • Lågpassfilter
 • Bluetooth & Handsfree
 • AUX-ingång
 • Lågnivåutgång

JVC KD-X250BT är en bilstereo utrustad med ett flertal funktioner och finesser. Tack vare MOS-FET förstärkare och en uteffekt på 4x50 Watt, en 24-bits D/A-omvandlare, och många andra ljudförbättringar får man ett ljud utan dess like. Den är utrustad med USB-ingång och AUX-ingång för anslutning av bärbara ljudenheter. Anslut din MP3-spelare, mobil eller USB-minne och lyssna på din favoritmusik i bilen.

Denna bilstereo har Bluetooth, vilket innebär att man kan ansluta sin iPhone, smartphone eller annan mobil utrustad med Bluetooth och avnjuta mängder av smarta funktioner. Med Handsfree kan man ta emot samtal utan att vidröra telefonen, för en säker körning och smidigare vardag. Man kan även streama musik, ringa upp, och mycket mer med Bluetooth. Med JVC KD-X250BT kan man även ansluta två telefoner samtidigt vilket är utmärkt för dig som exempelvis har en jobbtelefon och en privat telefon. Med denna bilstereon kan du ta emot handsfree-samtal, köra direktuppspelning av musik, komma åt din telefonbok, få meddelande när du mottagit ett sms samt ansluta två mobiler samtidigt, på ett enkelt och säkert vis.

KD-X250BT har tagit klivet in i den digitala framtiden och har därför inte utrustats med en CD-spelare. Istället har den en AUX-ingång och USB-ingång med stöd för iPod och iPhone samt Bluetooth för uppspelning av MP3, WAV och WMA-filer. Den har dessutom RDS-radio som visar information som program och kanal, och man kan ställa in hela 24 förvalda kanaler för ett snabbt och enkelt byte bland dina favoritkanaler. Dessutom har bilstereon utrustats med en lågnivåutgång för anslutning av subwoofer eller högtalare.

Nedis Universal ISO Cable 
Universalkabel för anslutning av bilstereo

PRIS: 29:-

ANTAL:

Andersson 3,5mm M - 3,5mm M 1,5m 
 • 1,5 m
 • 3,5mm hane-3,5mm hane
 • Guldpläterad

PRIS: 49:-

ANTAL:

Kingston DTSE9H/8GB 

Prisbelönat USB-minne i miniformat. Perfekt för att enkelt få med musik, filmer, bilder och viktiga filer till skolan, festen eller kontoret.

 

 • 8GB lagringskapacitet
 • Perfekt för nyckelknippan
 • Metallchassi
 • 5 års tillverkargaranti

PRIS: 79:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Display
Skärmteknik
LCD
Antal rader i display
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Displayfärg
Svart med vit text
Pekskärm
Nej
Uppspelning
Uteffekt per kanal
4 x 50 Watt
Optisk enhet
-
Stöd USB-format
MP3, WMA
Random Play
Ja
Resume-funktion
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring
D/A-omvandlare, JVC Music Control (App), JVC Playlist Creator, JVC Smart Music Control (App), Loudness
Övriga funktioner
-
Stöd iPod/iPhone/iPad
Uppspelning
Ja
Laddning
Ja
Styrning via bilstereo
Ja
Övrig information
Endast via USB-anslutning
Radio
FM-radio
Ja
AM-radio
Nej
Förval
24st
RDS-stöd
Ja
RDS-funktioner
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd
A2DP, AVRCP, PBAP
Handsfree
Ja
Anslutningar
3,5 mm ljudingång
Ja
USB-portar
1st
Lågnivåutgång
1st
Övriga anslutningar
-
Övrigt
Löstagbar frontpanel
Ja
Stöd för rattkontroll
Ja
Telefondämpning
Ja
Knappfärg
Blå
Färg
Svart
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
-
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
JVC JVC KD-X250BTEN <p> JVC KD-X250BT är en bilstereo utrustad med ett flertal funktioner och finesser. Tack vare MOS-FET förstärkare och en uteffekt på 4x50 Watt, en 24-bits D/A-omvandlare, och många andra ljudförbättringar får man ett ljud utan dess like. Den är utrustad med USB-ingång och AUX-ingång för anslutning av bärbara ljudenheter. Anslut din MP3-spelare, mobil eller USB-minne och lyssna på din favoritmusik i bilen.</p> <p> Denna bilstereo har Bluetooth, vilket innebär att man kan ansluta sin iPhone, smartphone eller annan mobil utrustad med Bluetooth och avnjuta mängder av smarta funktioner. Med Handsfree kan man ta emot samtal utan att vidröra telefonen, för en säker körning och smidigare vardag. Man kan även streama musik, ringa upp, och mycket mer med Bluetooth. Med JVC&nbsp;KD-X250BT kan man även ansluta två telefoner samtidigt vilket är utmärkt för dig som exempelvis har en jobbtelefon och en privat telefon. Med denna bilstereon kan du ta emot handsfree-samtal, köra direktuppspelning av musik, komma åt din telefonbok, få meddelande när du mottagit ett sms samt ansluta två mobiler samtidigt, på ett enkelt och säkert vis.</p> <p> KD-X250BT har tagit klivet in i den digitala framtiden och har därför inte utrustats med en CD-spelare. Istället har den en AUX-ingång och USB-ingång med stöd för iPod och iPhone samt Bluetooth för uppspelning av MP3, WAV och WMA-filer. Den har dessutom RDS-radio som visar information som program och kanal, och man kan ställa in hela 24 förvalda kanaler för ett snabbt och enkelt byte bland dina favoritkanaler. Dessutom har bilstereon utrustats med en lågnivåutgång för anslutning av subwoofer eller högtalare.</p> Bilstereo CD/radio 4,8 749,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet