Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bilstereo med DAB+ digital radio!

Pioneer DEH-X6500DAB | Art.nr: 182710
 • 4 x 50 W MOSFET
 • DAB+ digitalradio
 • CD-spelare
 • AUX- & USB-ingång
 • MIXTRAX
 • Valbara färger
 • 2 lågnivåutgångar

Pioneer DEH-X6500DAB är en bilstereo för dig som uppskattar att lyssna på radio i bilen, men som önskar en högre ljudkvalité. Tack vare DAB+-radio (digital radio) får man en digital ljudkvalité från alla kanaler som sänder radio i digital ljudkvalité. Förutom detta så är bilstereon utrustad med valbara färger för att man ska kunna anpassa utseendet efter egna önskemål, AUX- och USB-ingångar för anslutning av olika bärbara ljudenheter, vilket ger en bredare uppspelningsmöjlighet, och med MIXTRAX kan man njuta av kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik.

DAB+ och FM-radio

DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio och innebär kort och gott flera kanaler och bättre ljudkvalité. Pioneer DEH-X6500DAB har både DAB+ och FM-radio för möjlighet att ta emot både vanliga analoga radiokanaler samt digitala radiokanaler.

DAB-antenn (AN-DAB1) säljs som separat tillbehör.

Anslutningar

Pioneer DEH-X6500DAB har en 3,5 mm AUX-ingång samt en USB-ingång för en smidig anslutning av portabla ljudenheter som MP3-spelare och mobiler. Bilstereon har även två lågnivåutgångar för inkoppling av slutsteg, extra högtalare eller en subwoofer.

Uppspelning

DEH-X6500DAB har en CD-spelare samt AUX-ingång (3,5 mm) och USB-ingång för anslutning och uppspelning från olika enheter. Förutom detta har den även stöd för iPhone och iPod, som tillåter uppspelning via bilstereon vid anslutning till bilstereon. Funktionen Advanced Sound Retriever återställer automatiskt den ljudklang som har gått förlorad när ljudfilen komprimerades, vilket innebär att även dina MP3-filer kommer att låta bra när de spelas upp i bilen. Den har även radio med möjlighet att ställa in upp till 24 förval.

MIXTRAX

MIXTRAX skapar kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som anpassas till varje låts särskilda takt och känsla.

Nedis Universal ISO Cable 
Universalkabel för anslutning av bilstereo

PRIS: 29:-

ANTAL:

Andersson 3,5mm M - 3,5mm M 1,5m 
 • 1,5 m
 • 3,5mm hane-3,5mm hane
 • Guldpläterad

PRIS: 49:-

ANTAL:

Kingston DTSE9H/8GB 

Prisbelönat USB-minne i miniformat. Perfekt för att enkelt få med musik, filmer, bilder och viktiga filer till skolan, festen eller kontoret.

 

 • 8GB lagringskapacitet
 • Perfekt för nyckelknippan
 • Metallchassi
 • 5 års tillverkargaranti

PRIS: 79:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Display
Skärmteknik
LCD
Antal rader i display
2
Displayfärg
Flerfärgad
Pekskärm
Nej
Uppspelning
Uteffekt per kanal
4 x 50 Watt
Optisk enhet
CD
Stöd CD-format
CD, CD-R, CD-RW
Stöd USB-format
MP3, WAV, WMA
Random Play
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Resume-funktion
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring
ASR (Advanced Sound Retriever), Digital Direct, Equalizer, Högpassfilter, Lågpassfilter, MIXTRAX, SLA (Source Level Adjuster)
Övriga funktioner
App-mode, CD-text, ID3-tag-kompatibel
Stöd iPod/iPhone/iPad
Uppspelning
Ja
Laddning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Styrning via bilstereo
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Operatörslåst
FM-radio
Ja
AM-radio
Ja
Förval
24st
RDS-stöd
Ja
RDS-funktioner
Auto AFS, Auto/Manual FS, BSM, PTY, TA
Bluetooth
Bluetooth
Nej
Handsfree
Nej
Anslutningar
3,5 mm ljudingång
Ja
USB-portar
1st
Lågnivåutgång
2st
Övriga anslutningar
-
Övrigt
Löstagbar frontpanel
Ja
Stöd för rattkontroll
Ja
Telefondämpning
Nej
Knappfärg
Flerfärgad
Färg
Svart
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
Skyddsfodral till frontpanel
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Pioneer Pioneer DEH-X6500DAB <p> <strong>Pioneer&nbsp;DEH-X6500DAB</strong> är en bilstereo för dig som uppskattar att lyssna på radio i bilen, men som önskar en högre ljudkvalité. Tack vare DAB+-radio (digital radio) får man en digital ljudkvalité från alla kanaler som sänder radio i digital ljudkvalité. Förutom detta så är bilstereon utrustad med valbara färger för att man ska kunna anpassa utseendet efter egna önskemål, AUX- och USB-ingångar för anslutning av olika bärbara ljudenheter, vilket ger en bredare uppspelningsmöjlighet, och med MIXTRAX kan man njuta av kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik.</p> <h2> DAB+ och FM-radio</h2> <p> DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio och innebär kort och gott flera kanaler och bättre ljudkvalité. Pioneer DEH-X6500DAB har både DAB+ och FM-radio för möjlighet att ta emot både vanliga analoga radiokanaler samt digitala radiokanaler.</p> <p> DAB-antenn (AN-DAB1) säljs som separat tillbehör.</p> <h2> Anslutningar</h2> <p> Pioneer DEH-X6500DAB har en 3,5 mm AUX-ingång samt en USB-ingång för en smidig anslutning av portabla ljudenheter som MP3-spelare och mobiler. Bilstereon har även två lågnivåutgångar för inkoppling av slutsteg, extra högtalare eller en subwoofer.</p> <h2> Uppspelning</h2> <p> DEH-X6500DAB har en CD-spelare samt AUX-ingång (3,5 mm) och USB-ingång för anslutning och uppspelning från olika enheter. Förutom detta har den även stöd för iPhone och iPod, som tillåter uppspelning via bilstereon vid anslutning till bilstereon. Funktionen Advanced Sound Retriever återställer automatiskt den ljudklang som har gått förlorad när ljudfilen komprimerades, vilket innebär att även dina MP3-filer kommer att låta bra när de spelas upp i bilen. Den har även radio med möjlighet att ställa in upp till 24 förval.</p> <h2> MIXTRAX</h2> <p> MIXTRAX skapar kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som anpassas till varje låts särskilda takt och känsla.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" src="http://www.youtube.com/embed/TCRhJwmdhso" width="500"></iframe></p> Bilstereo CD/radio 4,5 1490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet