Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Snabb trådlös router med AC-standard

ASUS RT-AC52U | Art.nr: 200408
 • 802.11ac-standard
 • Upp till 300+433 Mbit/s
 • Dual Band 2,4 & 5GHz
 • 4 LAN-portar
 • ASUS AiCloud
 • USB-dongle ingår

ASUS RT-AC52U

ASUS RT-AC52U är en snabb och prisvärd router. Uppgradera ditt hemmanätverk med den senaste 802.11ac Wi-Fi-tekniken idag. Upplev samtidig anslutning över dubbla band och njut av hastigheter på 300 Mbps över 2,4 GHz-bandet och upp till 433 Mbps över 5 GHz-bandet – det är upp till 3X snabbare jämfört med en traditionell 802.11n-router.

RT-AC52U har ett inbyggt minne på 128 MB och förblir snabb och stabil oavsett vad du utsätter den för. Med en design med hög effekt som förstärker signalen, så ger RT-AC52U en Wi-Fi-signal som är upp till 150 % starkare jämfört med konkurrerande modeller – du kan njuta av en pålitlig anslutning i ditt hems alla hörn – och även långt ut i trädgården. Hinder är inga hinder för RT-AC52U.

Dessutom ingår en USB-dongle för trådlöst nätverk i paketet. Har du en dator som inte har tillgång till ett trådlöst nätverkskort räcker det att ansluta donglen till en USB-port och sedan ansluta till det trådlösa nätverket. 

Ny nätverkstandard, 802.11 ac

802.11ac är ett enormt steg i utvecklingen kring trådlös hastighet, tillförlitlighet och kvalitet i signalstyrkan. Den nya nätverksstandarden tredubblar den trådlösa hastigheten mot föregångaren, 802.11n. Även signalstyrkan blir märkvärt starkare och når punkter där mottagningen vanligtvis är dålig.

Dual band – mindre störning i nätverket

Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 450Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet.

Redo för IPv6

Denna router är förberedd för framtidens Internet med support för den kommande flytten från dagens IPv4 till IPv6.

Dela ditt nätverk utan att avslöja lösenordet

Med ett gästnätverk blir det enklare än någonsin att tillåta gäster att använda ditt nätverk för internetåtkomst utan att ge ut ditt lösenord. Gästnätverket skapar ett extra nätverk med eller utan lösenord för dina vänner att använda. Detta görs enkelt i routerns webbgränssnitt eller medföljande programvara.

Föräldrakontroll

Föräldrakontrollen gör det möjligt för föräldrar att bort olämpliga webbadresser, blockera specifika sidor samt styra vilken tid på dagen Internet kan användas.

Lägg till extern lagring, skrivare och andra enheter till ditt nätverk

Med den inbyggda USB-porten kan du ansluta extern lagring, skrivare och andra enheter till RT-AC52U och omedelbart dela dem över ditt nätverk.

ASUS AiCloud

ASUS AiCloud ser till att du har till gång till dina data var och när du än befinner dig och har en internetanslutning. Det länkar ditt hemmanätverk och internetbaserad webblagringstjänst för att ge dig åtkomst till det via AiClouds mobila app på en smarttelefon med iOS eller Android, samt via en anpassad URL i en webbläsare. Den nya synkroniseringsfunktionen mellan routrar låter dig synkronisera din information med lagringsenheter som är anslutna till andra kompatibla ASUS-routrar – du behöver bara välja en mapp för synkronisering. Det har aldrig varit så enkelt att dela med vänner och familj.

Andersson CAT6E 3m Unshielded Grey 
 • 3 meter
 • Cat. 6, certifierad upp till gigabit
 • Oskärmad

PRIS: 79:-

ANTAL:

Andersson CAT6E 5m Unshielded Grey 
 • 5 meter
 • Cat. 6, certifierad upp till gigabit
 • Oskärmad

PRIS: 119:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Tillv. art. nr.
90IG00D0-BM3N00
Modellbeteckning
RT-AC52U
Anslutningar
WAN-portar
1st
LAN-portar
4st
USB-portar
1st
Prestanda
Trådlös nätverksstandard
802.11 a/b/g/n/ac
Trådlös nätverkshastighet
Upp till 300 + 433 Mbit/s
Dual-Band
Ja
Frekvensband
2,4GHz och 5GHz
Antenner
3st
Antennstyrka
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Löstagbar antenn
Nej
Typ av antenn
Inbyggd
Throughput LAN-LAN
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Throughput WAN-LAN
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Trådlös säkerhet
WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-enterprise, WPA2-enterprise, WPS
Trådlös skrivardelning
Ja
Trådlös hårddiskdelning
Ja
Brandvägg
Ja
NAT
Nej
SPI
Ja
VPN
Ja
MAC-filtrering
Ja
WMM
Ja
QoS
Ja
Gästnätverk
Ja
Föräldrakontroll
Ja
Öppen källkod
Nej
Stöd för IPv6
Ja
DMZ
Nej
VoIP
Nej
Stöd för mobilt bredband
Nej
Accesspunkt
Nej
Repeater
Nej
Inbyggt ADSL-modem
Nej
Medföljer
Medföljande tillbehör
RJ-45-kabel, Strömadapter, Snabbstartguide, Garantikort
Medföljande programvara
Support-CD (Användarmanual och verktygsprogram)
Bruksanvisning
Ja på CD
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid
2år
Tillverkarsupport
0046-858769407
Dimensioner
Bredd
187,0 mm
Djup
145,0 mm
Höjd
25,0 mm
Vikt
0,3 kg
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_200408"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> ASUS RT-AC52U </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='35621576'><span class="summary"> den bästa routern jag har köpt </span><span class="description"> är hel nöjd me den får full hastighet på min 100/100 T3 lina och enkel att köra FTP me funkar prima </span><span class="dtreviewed"> den 16 april 2014 <span title="2014-04-16" class="value-title"></span></span></div><div id='39367862'><span class="summary"> Snabb och prisvärd router </span><span class="description"> Detta är en väldigt prisvärd router med många inställningsmöjligheter, flera trådlösa gästnätver går också att ordna. Klart snabbare nedladdningshastighet vid p2p än WNR3500v2 jag hade tidigare. Denna klarar många fler peers utan att storkna. Rekommenderas. </span><span class="dtreviewed"> den 4 augusti 2014 <span title="2014-08-04" class="value-title"></span></span></div><div id='37320911'><span class="summary"> Kanonbra! </span><span class="description"> Lätt att få igång, smidig att använda. Kanonbra produkt! </span><span class="dtreviewed"> den 11 juni 2014 <span title="2014-06-11" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_200408').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
ASUS ASUS RT-AC52U <h2> ASUS RT-AC52U</h2><p> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Items/200xxx/200408/icon_Dual-Band433.jpg">ASUS RT-AC52U är en snabb och prisvärd router. Uppgradera ditt hemmanätverk med den senaste 802.11ac Wi-Fi-tekniken idag. Upplev samtidig anslutning över dubbla band och njut av hastigheter på 300 Mbps över 2,4 GHz-bandet och upp till 433 Mbps över 5 GHz-bandet – det är upp till 3X snabbare jämfört med en traditionell 802.11n-router.</p><p> RT-AC52U har ett inbyggt minne på 128 MB och förblir snabb och stabil oavsett vad du utsätter den för. Med en design med hög effekt som förstärker signalen, så ger RT-AC52U en Wi-Fi-signal som är upp till 150 % starkare jämfört med konkurrerande modeller – du kan njuta av en pålitlig anslutning i ditt hems alla hörn – och även långt ut i trädgården. Hinder är inga hinder för RT-AC52U.</p><p> Dessutom ingår en USB-dongle för trådlöst nätverk i paketet. Har du en dator som inte har tillgång till ett trådlöst nätverkskort räcker det att ansluta donglen till en USB-port och sedan ansluta till det trådlösa nätverket.&nbsp;</p><h2> Ny nätverkstandard, 802.11 ac</h2><p> 802.11ac är ett enormt steg i utvecklingen kring trådlös hastighet, tillförlitlighet och kvalitet i signalstyrkan. Den nya nätverksstandarden tredubblar den trådlösa hastigheten mot föregångaren, 802.11n. Även signalstyrkan blir märkvärt starkare och når punkter där mottagningen vanligtvis är dålig.</p><h2> Dual band – mindre störning i nätverket</h2><p> Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 450Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet.</p><h2> Redo för IPv6</h2><p> Denna router är förberedd för framtidens Internet med support för den kommande flytten från dagens IPv4 till IPv6.</p><h2> Dela ditt nätverk utan att avslöja lösenordet</h2><p> Med ett gästnätverk blir det enklare än någonsin att tillåta gäster att använda ditt nätverk för internetåtkomst utan att ge ut ditt lösenord. Gästnätverket skapar ett extra nätverk med eller utan lösenord för dina vänner att använda. Detta görs enkelt i routerns webbgränssnitt eller medföljande programvara.</p><h2> Föräldrakontroll</h2><p> Föräldrakontrollen gör det möjligt för föräldrar att bort olämpliga webbadresser, blockera specifika sidor samt styra vilken tid på dagen Internet kan användas.</p><h2> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Items/200xxx/200408/icon_usb2.jpg">Lägg till extern lagring, skrivare och andra enheter till ditt nätverk</h2><p> Med den inbyggda USB-porten kan du ansluta extern lagring, skrivare och andra enheter till RT-AC52U och omedelbart dela dem över ditt nätverk.</p><h2> ASUS AiCloud</h2><p> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Items/200xxx/200408/icon_AiCloud.jpg">ASUS AiCloud ser till att du har till gång till dina data var och när du än befinner dig och har en internetanslutning. Det länkar ditt hemmanätverk och internetbaserad webblagringstjänst för att ge dig åtkomst till det via AiClouds mobila app på en smarttelefon med iOS eller Android, samt via en anpassad URL i en webbläsare. Den nya synkroniseringsfunktionen mellan routrar låter dig synkronisera din information med lagringsenheter som är anslutna till andra kompatibla ASUS-routrar – du behöver bara välja en mapp för synkronisering. Det har aldrig varit så enkelt att dela med vänner och familj.</p> Med kontantkort 5 649,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet