Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud!

X-MINI II Black | Art.nr: 149618
 • Uteffekt 2W
 • 12 timmar batteritid
 • Endast 83 gram
 • Seriekoppla med hjälp av "Buddy-Jack"
 • Liten, smidig och portabel

Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud!

X-mini II är en minihögtalare som enkelt kopplas in till valfri ljudenhet med 3,5mm ljudutgång. Snygg design kombinerat med fantastisk ljudkvalitet! Högtalaren har inbyggt uppladdningsbart batteri som laddas via USB med en drifttid på upp till hela 12 timmar per laddning. Perfekt för lilla kontoret eller som resehögtalare för dina portabla ljudenheter såsom notebook, mp3-spelare eller mobiltelefon. Högtalaren går även att seriekoppla med fler enheter för att uppnå ännu mer tryck!

Liten design med stor ljudbild

Med nya och uppdaterade ljudelement överraskar ljudet ännu mer nu jämnfört med föregångaren. 40mm ljudelement ser till att du får en klar och tydlig ljudbild med perfekt mängd bas för att få ett perfekt ljud till alla typer av musikstilar.

Laddas snabbt och enkelt

Det uppladdningsbara batteriet klarar av att spela musik i upp till 12 timmar, perfekt på längre resor eller när du är en heldag i parken. För att ladda din X-Mini kopplar du den med USB-sladd, antingen via datorn eller via eluttag med hjälp av adapter. Det tar cirka 2,5 timme att ladda upp en urladdad X-Mini till fullt batteri.

Seriekoppla och bli imponerad

X-Mini är utrustade med "Buddy-Jack". Dessa uttag gör att du kan seriekoppla flera olika X-Minis och spela din favoritmusik ännu högre! Med BXS (Bass Xpansion System) får du en riktigt djup och trevlig bas.

Andersson Mini version Wall Charger, 2.1 
 • 2.1 A
 • Kraftfull väggladdare
 • Laddar snabbare
 • Passar både smartphones och surfplattor
 • Litet och kompakt utförande

PRIS: 99:-

ANTAL:

Andersson 3,5mm M - 3,5mm M 3m 
 • 3 m
 • 3,5mm hane-3,5mm hane

PRIS: 79:-

ANTAL:

HP S4000 White Portable Speake 
 • Laddas via USB
 • Upp till 12h batteritid
 • 3,5mm ljudingång
 • Vit och Svart

PRIS: 199:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Tillverkaren art no
XAM4-B
Antal satelliter
1
Storlek sat.högtalare (BxHxD)
60 x 44 x 60 mm (ihopfällt läge)
Uteffekt per Satellit (RMS)
2,5 Watt
Total uteffekt
2,5 Watt
Frekvensområde
100Hz - 20kHz
Kabellängd Högtalare
Anges ej av tillverkaren
Utgångar
1 x 3,5 mm ljuduttag
Fjärrkontroll
Nej
Övrigt
Förpackningens innehåll: 1 st Satellithögtalare, USB-kontakt och 3,5 mm anslutningskabel.
Tillverkargaranti
1 år
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
X-MINI X-MINI II Black <h2> Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud!</h2> <p> X-mini II är en minihögtalare som enkelt kopplas in till valfri ljudenhet med 3,5mm ljudutgång. Snygg design kombinerat med fantastisk ljudkvalitet! Högtalaren har inbyggt uppladdningsbart batteri som laddas via USB med en drifttid på upp till hela 12 timmar per laddning. Perfekt för lilla kontoret eller som resehögtalare för dina portabla ljudenheter såsom notebook, mp3-spelare eller mobiltelefon. Högtalaren går även att seriekoppla med fler enheter för att uppnå ännu mer tryck!</p> <h2> Liten design med stor ljudbild</h2> <p> Med nya och uppdaterade ljudelement överraskar ljudet ännu mer nu jämnfört med föregångaren. 40mm ljudelement ser till att du får en klar och tydlig ljudbild med perfekt mängd bas för att få ett perfekt ljud till alla typer av musikstilar.</p> <h2> Laddas snabbt och enkelt</h2> <p> Det uppladdningsbara batteriet klarar av att spela musik i upp till 12 timmar, perfekt på längre resor eller när du är en heldag i parken. För att ladda din X-Mini kopplar du den med USB-sladd, antingen via datorn eller via eluttag med hjälp av adapter. Det tar cirka 2,5 timme att ladda upp en urladdad X-Mini till fullt batteri.</p> <h2> Seriekoppla och bli imponerad</h2> <p> X-Mini är utrustade med "Buddy-Jack". Dessa uttag gör att du kan seriekoppla flera olika X-Minis och spela din favoritmusik ännu högre! Med BXS (Bass Xpansion System) får du en riktigt djup och trevlig bas.</p> Laptophögtalare 4,4 99,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet