Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Perfekt verktyg och skydd med stil!

Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad | Art.nr: 173976
  • Logitech Ultrathin Keyboard Cover är ett supertunnt skyddande lock för din iPad 2, iPad (tredje & fjärde generationen) med inbyggt Bluetooth-tangentbord.

Skydda din iPad

Hur kan en perfekt iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant, ultratunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar faktiskt surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar.
 

Skriv på

Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.
 

Finurlig klämma

En finurlig magnetisk klämma fäster det ultratunna tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med i iPad-enheten smälter dessa samman.
 

Redo när du är det – omedelbar av-/på-funktion

Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det.

Innehåll

  • Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ
  • Laddningskabel från USB till mini-USB
  • Bruksanvisning
  • Rengöringsduk


Obs! Tangentbordet har nordisk layout

Andersson Cleaning Kit 
  • Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Logitech Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad <h2> Skydda din iPad</h2><p> Hur kan en perfekt iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant, ultratunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar faktiskt surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar.<br> &nbsp;</p><h2> Skriv på</h2><p> Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.<br> &nbsp;</p><h2> Finurlig klämma</h2><p> En finurlig magnetisk klämma fäster det ultratunna tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med i iPad-enheten smälter dessa samman.<br> &nbsp;</p><h2> Redo när du är det – omedelbar av-/på-funktion</h2><p> Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det.<br> <br> <strong>Innehåll</strong></p><ul> <li> Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ</li> <li> Laddningskabel från USB till mini-USB</li> <li> Bruksanvisning</li> <li> Rengöringsduk</li></ul><br><br><p> <strong>Obs! Tangentbordet har nordisk layout</strong></p> Okategoriserade produkter 4 299,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet