Trådlös spelkontroll till smartphone och surfplattor

Samsung Game Pad | Art.nr: 200425
Upptäck ett nytt sätt att spela spel på din mobila enhet. Anslut via NFC eller Bluetooth och få tillgång till fysiska knappar till dina favoritspel.
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Lagerstatus

Finns i lager
Game Pad
599:-
Produktbeskrivning

Samsung Game Pad

En trådlös spelkontroll för smartphone eller surfplatta som ansluts via NFC eller Bluetooth. Kontrollen har fysiska styrspakar och knappar som låter dig bemästra dina spel på en helt ny nivå. 

Uppladdningsbart batteri

Spelkontrollen har försett med ett uppladdningsbart batteri som laddas vi USB med den medföljande laddningskablen. 

Fäste för smartphones

Till spelkontrollen får du ett justerbart fäste som kan hålla upp smartphones på 4 - 6,3-tum. Fästet fungerar som en förlängd arm och ser till så att du kommer att kunna spela på ett mer rörligt sätt. 

Mått och vikt

Mått (BxHxD) - 138x32x86 mm

Vikt - 190g

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Samsung Samsung Game Pad <h2> Samsung&nbsp;Game Pad</h2> <p> En trådlös spelkontroll för smartphone eller surfplatta som ansluts via NFC eller Bluetooth. Kontrollen har fysiska styrspakar och knappar som låter dig bemästra dina spel på en helt ny nivå.&nbsp;</p> <h2> Uppladdningsbart batteri</h2> <p> Spelkontrollen har försett med ett uppladdningsbart batteri som laddas vi USB med den medföljande laddningskablen.&nbsp;</p> <h2> Fäste för smartphones</h2> <p> Till spelkontrollen får du ett justerbart fäste som kan hålla upp smartphones på 4 - 6,3-tum. Fästet fungerar som en förlängd arm och ser till så att du kommer att kunna spela på ett mer rörligt sätt.&nbsp;</p> <h2> Mått och vikt</h2> <p> Mått (BxHxD) - 138x32x86 mm</p> <p> Vikt - 190g</p> Rattar och kontroller 0 599,0000 new True

Spela med oss!

Välkommen in och spela med oss på våra Battlefield 4-servrar!

Headset för bättre kommunikation!


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet