Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Smart kompaktkamera med inbyggd WiFi

Samsung WB30 Black | Art.nr: 186280
 • 16,2 megapixlar
 • Optisk bildstabilisering
 • Inbyggd WiFi
 • Vidvinkelsobjektiv
 • 10x Optisk zoom
 • 3 tums LCD-skärm
 • Kreativa filter

Samsung WB30 är en ny, slimmad och smart kamera framtagen för att återspegla ett fantastiskt bildresultat. Med WB30 kommer du kunna ta foton på nära och långt håll. Sedan när bilderna är tagna är det mycket enkelt för dig att dela med dig av dina foton till familj och vänner  via WiFi. Kameran har även en 10x optisk zoom vilket betyder att du kommer kunna fånga kvalitativt material, även om motivet befinner sig på lång räckhåll. Zommen kan vara extra viktig för dig som tycker om att fotografera djur och natur. Tills sist kan jag bara nämna att WB30 är utrustad med ett 24 mm vidvinkelsobjektiv som ser till atta ingenting är för stort eller för långt borta. 

10x optisk zoom

Med WB30 blir det mycket enkelt att fota och filma, det är enkelt att fånga vyer och byggnader i panorama-läget med 24 mm vidvinkel. kameran är utrustad med en 10x optisk zoom som ser till att du kommer nära dina motiv och att du har chansen att fånga riktigt skarpa bilder på långt avstånd.

Inbyggd WiFi

Med WB30 och dess inbyggda WiFi skappas en mängd nya möjligheter. Med WiFin ansluter du snabbt och enkelt till din telefon eller dator och kan därefter ladda upp dina bilder på sociala nätverk eller maila dem som vykort från semestern. Det är också möjligt att styra din kamera med din mobiltelefon till exempel kan du förhandsgranska bilder, justera inställningar och ha möjlighet till att zooma in och ut. 

Motion Photo

Med WB30 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefterfryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart!

3 tums LCD-skärm

Kameran har en 3 tums stor LCD-skärm som visar dina bilder klart och utan reflektioner. Skärmen återskapar bilderna precis som de är,det går till och med att förhandsgranska dina bilder i solljus.

Filter och Split shot

Med WB30 är det enkelt att vara kreativ, med hjälp av kamerans alla filter kan du enkelt skapa fantastiska och roliga bilder. Några filter som finns tillgängliga i WB30 är: Cartoon Filter, Cross Filter och Ink Painting.

I WB30 finns även andra roliga och användbara filter/ Funktioner som bla. Panorama och Split Shot. Med Split Shot kan du sammanfoga bilder och skapa någonting helt nytt och unikt. Du kan exempelvis göra dig själv till en kentaur, allt du behöver är en häst. Med WB30 är det bara fantasin som sätter gränserna. 

Andersson CAB 2.0 DSC 1 
 • Vattenavvisande material
 • Stilren design
 • 2 fack för tillbehör
 • Material med stretch
 • Anpassad för mindre kompaktkameror

PRIS: 149:-

ANTAL:

Andersson CAT 1.1 
 • Max fotohöjd 107 cm
 • Längd ihopfällt 29 cm
 • Trevägs-huvud med 360 grader rörelse
 • Enkel montering
 • Ben i metall
 • Perfekt för resan
 • Gummifötter
 • Klarar 2 kg

PRIS: 199:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 16GB Class 10 
 • micro-SDHC
 • 16GB
 • SD adapter medföljer
 • Klass 10

PRIS: 189:-

ANTAL:

Andersson Cleaning Kit 

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Bildsensor
Storlek
1/2,3 tum
Typ av sensor
CCD
Upplösning bildsensor
16,2megapixlar
Upplösning för stillbilder
4656x3480
Optik
Typ av objektiv
SAMSUNG
Brännvidd
4,3-46 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format
24-240 mm
Ljusstyrka
f/3,1 - 6,3
Optisk zoom
10,0x
Digital zoom
5,0x
Zoom i videoläge
Ja
Optisk bildstabilisator
Ja
Digital bildstabilisator
Nej
Närgräns
5,0cm
Fotografering
Optisk sökare
Nej
Skärmstorlek
3,0 tum
Skärmteknik
TFT LCD-monitor
Bildskärmsupplösning
230 000 punkter
Ljusmätning
Multi, Punkt, Centrumvägd, Ansiktsigenkänning AE
Vitbalans
Auto , Dagsljus, Molnigt,Fluorescerande, Glödlampa, Anpassad
Ljuskänslighet
ISO 100 - 3200
Slutartider
1/8 - 1/2000 sekunder
Exponering
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Exponeringskompensation
± 2 EV (steg om 1/3 EV)
Självutlösare
Ja
Tid självutlösare
2 sek, 10 sek
Sekvenstagning
Ja
Hastighet sekvenstagning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ansiktsigenkänning
Ja
Videoinspelning
Full HD videoupptagning
Nej
Full HD bildhastighet
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HD videoupptagning
Ja
HD bildhastighet
30 bps
Autofokus i inspelningsläge
Ja
Ljudupptagning
Mono
Blixt
Inbyggd blixt
Ja
Blixtsko
Nej
Blixtinställningar
Auto, Auto & Röda ögon-reducering, Upplättningsblixt, Långsam synk, Avstängd blixt, Röda ögon-korrigering
Räckvidd
Vidvinkel: 0,2-3,3 m (ISO Auto), Tele: 0,5-1,6 m (ISO Auto)
Lagring
Internminne
10MB
Kompatibla minneskort
Micro (SD,SDHC, SDXC)
Kapacitet
64GB
Format
Bildfiler som stöds
JPEG
Videofiler som stöds
MP4
Anslutningar
HDMI-utgångar
0st
HDMI-typ
Ingen HDMI
RCA-utgång
Nej
S-videoutgång
Nej
DV-utgång
Nej
USB-utgång
Ja
Mikrofoningång
Nej
Hörlursuttag
Nej
Direktutskrift, Pictbridge
Ja
Dimensioner
Bredd
98,0 mm
Djup
27,0 mm
Höjd
57,9 mm
Vikt
132 gram
Övrigt
Batterityp
Lithium Ion
Uppladdningsbart batteri
Ja
Operativsystem som stöds
Windows XP, Vista, 7. Mac OS 10.5 eller senare
Menyspråk
Svenska, norska, engelska, franska, tyska, spanska, ryska mm
Bruksanvisning
Ja, svensk, norsk, finsk, dansk
Medföljande tillbehör
Laddbart batteri, Laddare, USB kabel
Medföljande programvara
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_186280"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Samsung WB30 Black </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='35284812'><span class="summary"> Enkel och rolig </span><span class="description"> Bra liten kamera. enkel att lära sig trotts massor med funktioner, Tar bra bilder och WIFI funkar utmärkt till bildöverföringen. Många kul filter och menyer på svenska.. Mycket Prisvärd. </span><span class="dtreviewed"> den 1 april 2014 <span title="2014-04-01" class="value-title"></span></span></div><div id='36136693'><span class="summary"> prisvärd </span><span class="description"> en liten smidig kamera som har roliga filter och är lättanvänd. tycker att bilderna är skarpa med naturliga färger. har tagit många naturbilder och det har blivit över förväntan, snygg är den också! kan inte göra annat än att rekommendera, mycket prisvärd! </span><span class="dtreviewed"> den 3 maj 2014 <span title="2014-05-03" class="value-title"></span></span></div><div id='34841787'><span class="summary"> prisvärd </span><span class="description"> tagit ca 100 bilder och framkallat en del det blev mycket bra resultat jag kan starkt rekomendera denna kamera </span><span class="dtreviewed"> den 10 mars 2014 <span title="2014-03-10" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_186280').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Samsung Samsung WB30 Black <p> <strong>Samsung WB30&nbsp;</strong>är en ny, slimmad och smart kamera framtagen för att återspegla ett fantastiskt bildresultat. Med&nbsp;WB30 kommer du kunna ta foton på nära och långt håll. Sedan när bilderna är tagna är det mycket enkelt för dig&nbsp;att dela med dig av dina foton till familj och vänner &nbsp;via WiFi. Kameran har även en 10x optisk zoom vilket betyder att du kommer kunna fånga kvalitativt material, även om motivet befinner sig på lång räckhåll. Zommen kan vara extra viktig för dig som tycker om att fotografera djur och natur. Tills sist kan jag bara nämna att WB30 är utrustad med ett 24 mm vidvinkelsobjektiv som ser till atta ingenting är för stort eller för långt borta.&nbsp;</p> <h2> 10x optisk zoom</h2> <p> Med&nbsp;WB30 blir det mycket enkelt att fota och filma, det är enkelt att fånga vyer och byggnader i panorama-läget med 24 mm vidvinkel. kameran är utrustad med en 10x optisk zoom som ser till att du kommer nära dina motiv och att du har chansen att fånga riktigt skarpa bilder på långt avstånd.</p> <h2> Inbyggd WiFi</h2> <p> Med WB30 och dess inbyggda WiFi skappas en mängd nya möjligheter. Med WiFin ansluter du snabbt och enkelt till din telefon eller dator och kan därefter ladda upp dina bilder på sociala nätverk eller maila dem som vykort från semestern. Det är också möjligt att styra din kamera med din mobiltelefon till exempel kan du förhandsgranska bilder, justera inställningar och ha möjlighet till att zooma in och ut.&nbsp;</p> <h2> Motion Photo</h2> <p> Med&nbsp;WB30 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefterfryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart!</p> <h2> 3 tums LCD-skärm</h2> <p> Kameran har en 3 tums stor LCD-skärm som visar dina bilder klart och utan reflektioner. Skärmen återskapar bilderna precis som de är,det går till och med att förhandsgranska dina bilder i solljus.</p> <h2> Filter och Split shot</h2> <p> Med&nbsp;WB30 är det enkelt att vara kreativ, med hjälp av kamerans alla filter kan du enkelt skapa fantastiska och roliga bilder. Några filter som finns tillgängliga i&nbsp;WB30 är: Cartoon Filter, Cross Filter och Ink Painting.</p> <p> I&nbsp;WB30 finns även andra roliga och användbara filter/ Funktioner som bla. Panorama och Split Shot. Med Split Shot kan du sammanfoga bilder och skapa någonting helt nytt och unikt. Du kan exempelvis göra dig själv till en kentaur, allt du behöver är en häst. Med&nbsp;WB30 är det bara fantasin som sätter gränserna.&nbsp;</p> Dammsugarpåse Bosch 4 699,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet