Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flexibelt och prisvärt teleobjektiv!

Canon EF-S 55-250MM IS II WB | Art.nr: 168759
 • Bildstabilisator i 4 steg
 • Lins med UD-glas
 • Antireflexbehandling
 • Version II
 • Cirkelformad bländare
 • Brännvidd motsvarande 88-400 mm
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

EF-S 55-250MM IS II WB
Information om försäkringen
1 490:-
Paxa och var säker på att varan finns i din närmaste Lagershop
Paxa i Lagershop

Canon original 55-250mm IS II objektiv som levereras i vit kartong och med engelsk bruksanvisning.

Det kompakta och prisvärda EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS ger verkligt flexibla möjligheter för telefotografering. Teleobjektivet har en bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering och dämpar oskärpa vid fotografering i svagt ljus. Mellan version I och II är det en mindre designskillnad men prestandan är exakt samma.

Egenskaper:

 

  • Prisvärd telezoom
  • Motsvarar brännvidd 88-400 mm
  • Bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering
  • Lins med UD-glas
  • Filterdiameter 58mm
  • Antireflexbehandling
  • Cirkelformad bländare
 • En allsidig telezoom för EOS kameror med EF-S fattning.

  Prisvärd och effektiv telezoom
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS är en telezoom som kombinerar riktigt kraftfulla prestanda med hög bildkvalitet. Med en brännvidd motsvarande 88-400 mm i 35 mm-format passar den perfekt för alla som vill ha en kostnadseffektiv, flexibel telezoom för många olika ändamål.

  Bildstabilisator med automatisk identifiering av panorering
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS motverkar oönskade kameraskakningar med hjälp av Canons senaste bildstabiliseringsteknik som sker i 4 steg. Slutartider som är upp till 4 gånger långsammare kan användas, utan att bilderna blir suddiga. Den automatiska identifieringen av panorering stänger automatiskt av bildstabilisatorn, antingen i horisontellt eller vertikalt läge, när rörliga motiv följs.

  Lins med UD-glas
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS har en Canon-lins med UD-glas (ultralåg färgspridning) för att dämpa effekterna av sekundära kromatiska avvikelser och ge klara, skarpa bilder med hög kontrast utan kantfärgning i hela zoomomfånget.

  Antireflexbehandling
  Med Canons antireflexbehandling Super Spectra bekämpas spökbilder och ljusslöjor. Det ljus som reflekteras från interna linser och digitala kamerasensorer absorberas. Antireflexbehandlingen bidrar också till att ge korrekt färgbalans och skarpa resultat med hög kontrast.

  Cirkelformad bländare
  För bilder som tas med stor bländaröppning ger den cirkelformade bländaren mjuka, jämna bakgrundsslöjor (bokeh). Perfekt för att framhäva objekt som fotograferas mot distraherande bakgrunder.

  Blyfritt glas
  I tillverkningen av EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS används bara miljövänligt, blyfritt glas.

  Tillbehör
  Till EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS medföljer ett linsskydd

 

Andersson Cleaning Kit 

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Brännvidd
55-250 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljusstyrka
f/ 4,0 - 5,6
Minsta bländare
22
Närgräns
110,0cm
Fattning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Konstruktion
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förstoringsgrad
3,20
Fokusering
Auto
FIlterdiameter
58 mm
Medföljande tillbehör
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bredd
70,0 mm
Höjd
108,0 mm
Vikt
390 gram
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Canon Canon EF-S 55-250MM IS II WB <p><strong><em>Canon original 55-250mm IS II objektiv som levereras i vit kartong och med engelsk bruksanvisning.</em></strong><br /> <br /> Det kompakta och prisvärda EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS ger verkligt flexibla möjligheter för telefotografering. Teleobjektivet har en bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering och dämpar oskärpa vid fotografering i svagt ljus. Mellan version I och II är det en mindre designskillnad men prestandan är exakt samma.<br /> <br /> <strong>Egenskaper:</strong></p> <p>&nbsp;</p> <ul> <li> <ul class="bulletList"> <li>Prisvärd telezoom</li> <li>Motsvarar brännvidd 88-400 mm</li> <li>Bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering</li> <li>Lins med UD-glas</li> <li>Filterdiameter 58mm</li> <li>Antireflexbehandling</li> <li>Cirkelformad bländare</li> </ul> </li> <li><strong>En allsidig telezoom för EOS kameror med EF-S fattning. </strong><br /> <br /> <strong>Prisvärd och effektiv telezoom</strong><br /> EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS är en telezoom som kombinerar riktigt kraftfulla prestanda med hög bildkvalitet. Med en brännvidd motsvarande 88-400 mm i 35 mm-format passar den perfekt för alla som vill ha en kostnadseffektiv, flexibel telezoom för många olika ändamål.<br /> <br /> <strong>Bildstabilisator med automatisk identifiering av panorering</strong><br /> EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS motverkar oönskade kameraskakningar med hjälp av Canons senaste bildstabiliseringsteknik som sker i 4 steg. Slutartider som är upp till 4 gånger långsammare kan användas, utan att bilderna blir suddiga. Den automatiska identifieringen av panorering stänger automatiskt av bildstabilisatorn, antingen i horisontellt eller vertikalt läge, när rörliga motiv följs.<br /> <br /> <strong>Lins med UD-glas </strong><br /> EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS har en Canon-lins med UD-glas (ultralåg färgspridning) för att dämpa effekterna av sekundära kromatiska avvikelser och ge klara, skarpa bilder med hög kontrast utan kantfärgning i hela zoomomfånget.<br /> <br /> <strong>Antireflexbehandling</strong><br /> Med Canons antireflexbehandling Super Spectra bekämpas spökbilder och ljusslöjor. Det ljus som reflekteras från interna linser och digitala kamerasensorer absorberas. Antireflexbehandlingen bidrar också till att ge korrekt färgbalans och skarpa resultat med hög kontrast.<br /> <br /> <strong>Cirkelformad bländare</strong><br /> För bilder som tas med stor bländaröppning ger den cirkelformade bländaren mjuka, jämna bakgrundsslöjor (bokeh). Perfekt för att framhäva objekt som fotograferas mot distraherande bakgrunder.<br /> <br /> <strong>Blyfritt glas</strong><br /> I tillverkningen av EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS används bara miljövänligt, blyfritt glas.<br /> <br /> <strong>Tillbehör</strong><br /> Till EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS medföljer ett linsskydd</li> </ul> <p>&nbsp;</p> Tele 4,2 1490,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet