Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Superkompakt och smidigt ministativ!

Joby Gorillapod Micro 250 | Art.nr: 186528
Joby MICRO 250

Ett litet och smidigt ministativ som du alltid kan bära med dig så att du får snygga och perfekta bilder med din kompaktkamera.

Superkompakt och smidigt ministativ!

Gorillapod Micro 250 är ett superkompakt ministativ för kompaktkameror upp till 250 g. Kan med fördel sitta monterat på kameran i hopfällt läge för att snabbt och enkelt kunna fällas ut vid behov. Metallben med gummklädda fötter ger stabil och säker placering på de flesta underlag. Den inbyggda leden har 36° rörelse för att snabbt och enkelt ge kameran rätt position.

Teknisk information

  • Avsedd för kompakt kameror
  • Max belastning: 250 g
  • Storlek: 19 x 16 x 67 mm
  • Vikt: 26 g
  • Kamerafäste: Standard 1/4" stativgänga
  • Material: Zink- och aluminiumlegering med plastöverdrag och silikonfötter.
Andersson Cleaning Kit 

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Joby Joby Gorillapod Micro 250 <h2> Superkompakt och smidigt ministativ!</h2> <p> Gorillapod Micro 250 är ett superkompakt ministativ för kompaktkameror upp till 250 g. Kan med fördel sitta monterat på kameran i hopfällt läge för att snabbt och enkelt kunna fällas ut vid behov. Metallben med gummklädda fötter ger stabil och säker placering på de flesta underlag. Den inbyggda leden har 36° rörelse för att snabbt och enkelt ge kameran rätt position.</p> <p> <strong>Teknisk information</strong></p> <ul class="bulletList"> <li> Avsedd för kompakt kameror</li> <li> Max belastning: 250 g</li> <li> Storlek: 19 x 16 x 67 mm</li> <li> Vikt: 26 g</li> <li> Kamerafäste: Standard 1/4" stativgänga</li> <li> Material: Zink- och aluminiumlegering med plastöverdrag och silikonfötter.</li> </ul> Stativ mini 5 99,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet