Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabilt stativ med innovativa funktioner!

Velbon ULTRA MAX i L | Art.nr: 186526
Velbon ULTRA MAX i L

Med den förstklassiga kvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen.

GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Finns i lager
ULTRA MAX i L
990:-

Stabilt stativ med innovativa funktioner!

Stark, solid och snygg. Med ett patenterad ben system håller detta stativ hög standard trots sitt kompakta och behagliga utformning.

Det är välkänt att svaga punkter i benen på ett stativ är anledningen till obalans. Med den förstklassigakvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen. Tack vare denna design har stativet rörlig ben med en nyskapande Velbon mekanism som gör det möjligt att justera och låsa benen snabbt och effektivt, så att du inte missar något tillfälle när du ute och fotograferar. Benen är tjocka och robusta men är inte iväg när stativet är ihopfällt.

Teknisk information

  • Max vikt: 2 kg
  • Max höjd: 152,5
  • Minsta höjd: 16,5 cm
  • Längd ihopfälld: 36 cm
  • Vikt: 990 g
  • Diameter, Ben: 2,1 cm
  • Panorama huvud PHD-31Q ingår
  • Material av aluminium

 

Andersson Cleaning Cloth 

Mikrofiberduk för rengöring av ytor som TV-skärmar, kameralinser, GPS, surfplattor och mobiltelefoner. Mått: 20 x 20 cm

PRIS: 19:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Velbon Velbon ULTRA MAX i L <h2> Stabilt stativ med innovativa funktioner!</h2> <p> Stark, solid och snygg. Med ett patenterad ben system håller detta stativ hög standard trots sitt kompakta och behagliga utformning.</p> <p> Det är välkänt att svaga punkter i benen på ett stativ är anledningen till obalans. Med den förstklassigakvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen. Tack vare denna design har stativet rörlig ben med en nyskapande Velbon mekanism som gör det möjligt att justera och låsa benen snabbt och effektivt, så att du inte missar något tillfälle när du ute och fotograferar. Benen är tjocka och robusta men är inte iväg när stativet är ihopfällt.</p> <p> <strong>Teknisk information</strong></p> <ul class="bulletList"> <li> Max vikt: 2 kg</li> <li> Max höjd: 152,5</li> <li> Minsta höjd: 16,5 cm</li> <li> Längd ihopfälld: 36 cm</li> <li> Vikt: 990 g</li> <li> Diameter, Ben: 2,1 cm</li> <li> Panorama huvud PHD-31Q ingår</li> <li> Material av aluminium</li> </ul> <p> &nbsp;</p> Stativ digitalkamera 4 990,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet