Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Allt-i-ett-rengöring för alla slags skärmar!

DMTECH Screen Cleaner | Art.nr: 181882

Effektiv allt-i-ett-rengöring med spray och fibersvamp för att avlägnsa damm, fingeravtryck och annat smuts.

Perfekt för surfplattor, TV- och datorskärmar, mm!

Lagerstatus

Screen Cleaner
79:-
Paxa och var säker på att varan finns i din närmaste Lagershop Läs mer om hur paxningar fungerar.
Paxa i Lagershop

DMTECH Screen Cleaner

Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen!

Allt-i-ett-lösning

DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen.

Genomtänkt konstruktion

Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen.

  • Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiber
  • Vattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och utan alkohol
  • Passar för CRT, LCD, TFT, plasma, glas- och plastskärmar
  • Flaskan rymmer 20 ml
  • Löstagbar och vändbar fibersvamp
  • Plastskydd för fibersvampen
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
DMTECH DMTECH Screen Cleaner <h2> DMTECH Screen Cleaner</h2> <p> Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen!</p> <h2> Allt-i-ett-lösning</h2> <p> DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen.</p> <h2> Genomtänkt konstruktion</h2> <p> Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen.</p> <ul class="bulletList"> <li> Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiber</li> <li> Vattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och utan alkohol</li> <li> Passar för CRT, LCD, TFT, plasma, glas- och plastskärmar</li> <li> Flaskan rymmer 20 ml</li> <li> Löstagbar och vändbar fibersvamp</li> <li> Plastskydd för fibersvampen</li> </ul> Rengöring ljud och bild 4,1 79,0000 new True

Rengöringskit för LCD, LED, och plasma-skärmar

Rengöringskit för skärmar innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet