Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Äventyrskamera med WiFi, Full HD och bildstabilisator!

Sony HDR-AS15 | Art.nr: 177641
 • Sony AS15
 • Full HD-inspelning
 • Inbyggd bildstabilisator
 • CMOS-sensor
 • Inbyggt WiFi
 • Vattentät ned till 60 meter
 • Filma HD med 120 bilder/ sekund
 • Carl Zeiss-optik

Sony AS15

Sony AS15 är en helt unik äventyrskamera i många avseenden. Den är inte bara mycket hållbar, användarvänlig och har inbyggd WiFi, den levererar riktigt bra bildkvalitet också.

Kvaliteten grundar sig i en Exmor R CMOS-sensor som tar upp mycket ljus och kan därför ge dig fin film- och bildkvalitet, även i svagt ljus. Något som är helt unikt för Sonys äventyrskamera är den kraftfulla Carl Zeiss-optiken samt en inbyggd bildstabilisator. Detta gör att du kan få ett stabilt och jämnt resultat med bättre film- och bildkvalitet än förut. Den ljuskänsliga CMOS-sensorn, Carl Zeiss-optiken och den inbyggda bildstabilisatorn gör stort avtryck när det kommer till bildkvalitet i kategorin äventyrskamera. Att Sony AS15 dessutom kan spela in filmer med 120 bilder/ sekund och överför med inbyggd WiFi är helt banbrytande.


 

Inbyggd bildstabilisator

När man använder en action cam fullt ut är det lätt att filmerna blir skakiga. Därför har Sony utvecklat något nytt för kategorin äventyrskamera. Sony AS15 har en inbyggd bildstabilisator så att du ska få jämnt och stabilt resultat även om det är hektiskt runt omkring dig.

Exmor R CMOS-sensor

Sony AS15 har en ljuskänslig CMOS-sensor som är utvecklad för att ge dig fint resultat oavsett vart du filmar eller fotograferar. Eftersom sensor kan ta upp mycket ljus blir kan kameran leverera fin bildkvalitet, även vid sämre ljusförhållanden.

Inbyggt WiFi

Eftersom Sony AS15 har inbyggt WiFi möjliggörs en rad olika funktioner som är användbara och roliga. Du kan enkelt spela upp det du har filmat på din smartphone med PlayMemories mobile-app. Med telefonen kan du även se till så att kameran sitter där den ska. Du kan nämligen strömma video direkt till din smartphone och på så vis få kameran att sitta perfekt. Du kan dessutom använda telefonen som en fjärrkontroll, börja spela in, ändra lägen och kontrollera SteadyShot-inställningar m.m.

Sony AS15

 

Olika inspelningslägen

Med Sony AS15 har du möjlighet att välja fem olika inspelningslägen. Du kan bland annat spela in HD-filmer i superslowmotion. Det innebär att du fångar filmen med 120 bilder/ sekund och gör att materialet kan spelas upp fyra gånger långsammare än normalt. Sony har även gjort det enkelt att starta inspelningen. Det finns en stor knapp som är enkel att komma åt även om du har handskar på dig. Tryck på knappen, börja filma. Krångligare än så är det inte.

Användbara tillbehör

Sony AS15 har möjlighet att följa med på alla sorters äventyr. Med rätt tillbehör kommer kameran dokumentera dina upplevelser med strålande resultat. Det medföljer ett vattenhus och två enklare fästen, men det finns fler tillbehör för den som vill utveckla sitt användande. Vattenhuset gör att du kan ta med kameran och filma ner till hela 60 meters djup.

Sony AS15

Carl Zeiss-optik

Det märks tydligt att Sony har prioriterat fin film- och bildkvalitet för deras första äventyrskamera. Med Carl Zeiss-optik har kameran riktigt bra förutsättningar för att ge dig bästa möjliga bildkvalitet. Objektivet har 170 graders vidvinkel vilket gör att du får med allt och inte går miste om någon action

Vad medföljer?

 • Laddningsbart batteri (NP-BX1)
 • USB-kabel
 • Vattentätt fodral
 • Självhäftande moteringsfäste
 • PlayMemories Home (redigerinsprogram)
Transcend Micro SDHC 16GB Class 10 
 • micro-SDHC
 • 16GB
 • SD adapter medföljer
 • Klass 10

PRIS: 189:-

ANTAL:

Jupio NPBX1 

Jupio-NPBX1 batteri till Sony kameror

PRIS: 299:-

ANTAL:

Andersson CAB 2.0 DSC 2 
 • Vattenavvisande material
 • Stilren design
 • 2 fack för tillbehör
 • Material med stretch
 • Anpassad för kompaktkameror

PRIS: 199:-

ANTAL:

Sony Handlebar Mount 
 • Fäste för styrstång
 • Stativskruv med hållare
 • Fungerar med vattentätt fodral
 • Ger dig stabil filminspelning

PRIS: 299:-

ANTAL:

Sony Adhensive Mount 
 • Självhäftande fäste
 • Fungerar på böjda och platta ytor
 • Säker låsmekanism
 • Väger endast 15g

PRIS: 199:-

ANTAL:

Sony Action Camera KIT 

Tillbehörskit för Sonys actionkameror innehållande dim- och fuktavvisande ark, en lutningsadapter samt ett vattentätt huvudbandsfäste. Passar Sony HDR-AS15, HDR-AS30 och HDR-AS100.

PRIS: 399:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 8GB Class 10 
 • micro-SDHC
 • 8GB
 • SD adapter medföljer
 • Klass 10

PRIS: 129:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 32GB Class 10 
 • micro-SDHC
 • 32GB
 • SD adapter medföljer
 • Klass 10

PRIS: 279:-

ANTAL:

Joby GORILLAPOD SLR/HYBRID 

Med GorillaPod kan du fästa din kamera på alla foremål i alla miljöer för att få den perfekta bilden utan att själv hålla i kameran. Utrustad med vattenpass.
 

Passar hybridkameror och kompakta systemkameror.

PRIS: 390:-

ANTAL:

Andersson Photo Cleaning Kit 
Håll din skärm, lins, tangentbord, fjärrkontroll och mycket mer rent från damm och smulor.

PRIS: 99:-

ANTAL:

König TRIPOD40 
Stadigt stativ helt i aluminium av hög kvalitet för både video och foto. Snabbfäste, hiss, vattenpass med två nivåer, handtag, krok och 90° vertikal plattform. Stativet levereras med praktisk bärväska.

PRIS: 279:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Bildsensor
Storlek
1/2,3 tum
Typ av sensor
CMOS
Upplösning bildsensor
16,8megapixlar
Upplösning för video
11,9 megapixlar
Upplösning för stillbilder
2 megapixlar
Optik
Typ av objektiv
CARL ZEISS VARIO-TESSAR
Brännvidd
2,5 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format
15,3 mm
Lägsta belysning
6,0lux
Optisk zoom
0,0x
Digital zoom
0,0x
Kombinerad zoom
0,0x
Optisk bildstabilisator
Nej
Digital bildstabilisator
Ja
Videoinspelning
Full HD videoupptagning
Ja
Full HD bildhastighet
30 bilder/ sekund
HD videoupptagning
Ja
HD bildhastighet
120 bilder/ sekund, 30 bilder/ sekund, 60 bilder/ sekund
Ljudupptagning
Stereo
Skärmstorlek
0,0 tum
Skärmteknik
Skärmfri
Pekskärm
Nej
Bildskärmsupplösning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vitbalans
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Slutartider
1/30-1/10000 sekunder
Exponering
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Stillbildsläge
Ja
Inbyggda högtalare
Ja
16:9 wide
Ja
Autofokus i inspelningsläge
Nej
Belysning
Nej
Inbyggd blixt
Nej
Ansiktsigenkänning
Nej
Optisk sökare
Nej
Anslutningar
HDMI-utgångar
1st
HDMI-typ
Micro-HDMI
RCA-utgång
Nej
S-videoutgång
Nej
DV-utgång
Nej
USB-utgång
Ja
Mikrofoningång
Ja
Hörlursuttag
Nej
Tillbehörssko
Nej
Direktutskrift, Pictbridge
Nej
Trådlös nätverksanslutning (WiFi)
Ja
GPS
Nej
Lagring
Internminne
0MB
Kompatibla minneskort
Memory stick, Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Kapacitet
64GB
Format
Bildfiler som stöds
JPEG
Videofiler som stöds
AVCHD
Dimensioner
Bredd
25,0 mm
Djup
47,0 mm
Höjd
82,0 mm
Vikt
65 gram
Övrigt
Övriga funktioner
Vattentät ner till 60 meter
Batterityp
Li-Ion
Uppladdningsbart batteri
Ja
Fjärrkontroll
Nej
Operativsystem som stöds
Windows XP, Vista, 7. Mac OS 10.3.9 eller senare
Menyspråk
Engelska
Bruksanvisning
Engelska, inbyggt i kameran
Medföljande tillbehör
Laddbart batteri(NP-BX1), Micro USB-kabel, manual, vattenhus, självhäftande motering.
Medföljande programvara
PlayMemories Home
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Sony Sony HDR-AS15 <h2> Sony AS15</h2> <p> Sony AS15 är en helt unik äventyrskamera i många avseenden. Den är inte bara mycket hållbar, användarvänlig och har inbyggd WiFi, den levererar riktigt bra bildkvalitet också.<br /> <br /> Kvaliteten grundar sig i en Exmor R <a class="glossaryWord" id="glossaryWord109" onclick="showGlossaryContent('109', '1228');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensor som tar upp mycket ljus och kan därför ge dig fin film- och bildkvalitet, även i svagt ljus. Något som är helt unikt för Sonys äventyrskamera är den kraftfulla Carl Zeiss-optiken samt en inbyggd bildstabilisator. Detta gör att du kan få ett stabilt och jämnt resultat med bättre film- och bildkvalitet än förut. Den ljuskänsliga <a class="glossaryWord" id="glossaryWord109" onclick="showGlossaryContent('109', '1228');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensorn, Carl Zeiss-optiken och den inbyggda bildstabilisatorn gör stort avtryck när det kommer till bildkvalitet i kategorin äventyrskamera. Att Sony AS15 dessutom kan spela in filmer med 120 bilder/ sekund och överför med inbyggd WiFi är helt banbrytande.<br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="352" src="http://www.youtube.com/embed/FuMO6iZZgJs?wmode=transparent" width="469"></iframe><br /> &nbsp;</p> <h2> Inbyggd bildstabilisator</h2> <p> När man använder en action cam fullt ut är det lätt att filmerna blir skakiga. Därför har Sony utvecklat något nytt för kategorin äventyrskamera. Sony AS15 har en inbyggd bildstabilisator så att du ska få jämnt och stabilt resultat även om det är hektiskt runt omkring dig.</p> <h2> Exmor R <a class="glossaryWord" id="glossaryWord109" onclick="showGlossaryContent('109', '1228');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensor</h2> <p> Sony AS15 har en ljuskänslig <a class="glossaryWord" id="glossaryWord109" onclick="showGlossaryContent('109', '1228');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensor som är utvecklad för att ge dig fint resultat oavsett vart du filmar eller fotograferar. Eftersom sensor kan ta upp mycket ljus blir kan kameran leverera fin bildkvalitet, även vid sämre ljusförhållanden.</p> <table border="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td> <h2> <strong>Inbyggt WiFi</strong></h2> <p> Eftersom Sony AS15 har inbyggt WiFi möjliggörs en rad olika funktioner som är användbara och roliga. Du kan enkelt spela upp det du har filmat på din smartphone med PlayMemories mobile-app. Med telefonen kan du även se till så att kameran sitter där den ska. Du kan nämligen strömma video direkt till din smartphone och på så vis få kameran att sitta perfekt. Du kan dessutom använda telefonen som en fjärrkontroll, börja spela in, ändra lägen och kontrollera SteadyShot-inställningar m.m.</p> </td> <td> <p> <img alt="Sony AS15" src="http://www.netonnet.se/files/Foto/SonyAS15WIFI.jpg" /></p> <p> &nbsp;</p> </td> </tr> </tbody> </table> <h2> Olika inspelningslägen</h2> <p> Med Sony AS15 har du möjlighet att välja fem olika inspelningslägen. Du kan bland annat spela in <a class="glossaryWord" id="glossaryWord37" onclick="showGlossaryContent('37', '1163');return false;" href="/Content/Glossary/HD">HD</a>-filmer i superslowmotion. Det innebär att du fångar filmen med 120 bilder/ sekund och gör att materialet kan spelas upp fyra gånger långsammare än normalt. Sony har även gjort det enkelt att starta inspelningen. Det finns en stor knapp som är enkel att komma åt även om du har handskar på dig. Tryck på knappen, börja filma. Krångligare än så är det inte.</p> <div> <table border="0" width="100%"> <tbody> <tr> <td> <h2> <strong>Användbara tillbehör</strong></h2> <p> Sony AS15 har möjlighet att följa med på alla sorters äventyr. Med rätt tillbehör kommer kameran dokumentera dina upplevelser med strålande resultat. Det medföljer ett vattenhus och två enklare fästen, men det finns&nbsp;<a href="http://www.netonnet.se/art/foto/sport-och-aventyr/sony">fler tillbehör</a>&nbsp;för den som vill utveckla sitt användande. Vattenhuset gör att du kan ta med kameran och filma ner till hela 60 meters djup.</p> </td> <td> <p> <img alt="Sony AS15" src="http://www.netonnet.se/files/Foto/SonyAS15vatten.jpg" /></p> </td> </tr> </tbody> </table> </div> <h2> Carl Zeiss-optik</h2> <p> Det märks tydligt att Sony har prioriterat fin film- och bildkvalitet för deras första äventyrskamera. Med Carl Zeiss-optik har kameran riktigt bra förutsättningar för att ge dig bästa möjliga bildkvalitet. Objektivet har 170 graders <a class="glossaryWord" id="glossaryWord40" onclick="showGlossaryContent('40', '1166');return false;" href="/Content/Glossary/Vidvinkel">vidvinkel</a> vilket gör att du får med allt och inte går miste om någon action</p> <h2> Vad medföljer?</h2> <ul> <li> Laddningsbart batteri (NP-BX1)</li> <li> USB-kabel</li> <li> Vattentätt fodral</li> <li> Självhäftande moteringsfäste</li> <li> PlayMemories Home (redigerinsprogram)</li> </ul> Videokamera äventyr 4,1 1490,0000 new False

Minneskort till din kamera!

Klass 10-minnen ger dig högsta hastighet och användarglädje!

Få ut mer av din kamera

Se våra fästen till Sony AS15 & nya AS30

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet