Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Accesspunkt med dual band, perfekt för streaming! - Fyndvara

D-Link X DAP-1522 | Art.nr: X142744
D-Link X DAP-1522
 • 2,4 GHz eller 5 GHz
 • Trafikprioritering (QoS)
 • Web-baserad administration
 • Gigabit över LAN
 • Energisparade funktioner
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Wireless N Dualband Accesspunkt och trådlös brygga
DAP-1522 gör att du kan förvandla upp till fyra ethernet enheter till trådlösa. Du kan också ansluta den till din befintliga router och då få trådlös 11N i hela hemmet för högsta hastighet.

High Definition med trafikprioritering
DAP-1522 är utrustad med intelligent trafikprioritering, kallad Quality of Service (QoS). Den känner automatisk av om nätverkstrafiken är ljud, video eller spel och ger dem företräde framför mindre känslig trafik, så som nerladdning, mail och surfande. Detta är påslaget från start vilket ger möjlighet att köra HD video utan störningar och lagg.

Expandera ditt trådlösa nät in i den ostörda 5GHz frekvensen
5GHz frekvensen är bredare och inte fullt så belastad som 2,4GHz frekvensen som används av de flesta trådlösa enheter idag, så som trådlösa telefoner, Baby-monitorer och blåtandsenheter. Med upp till 23 icke överlappande frekvenskanaler på 5GHz bandet, i förhållande till endast 3 på 2,4GHz bandet, kommer användaren att uppleva den högsta hastigheten och med intelligent trafikprioritering kan man strömma flera HD videofilmer över nätverket.

Enkelt att göra allt säkert
Den trådlösa bryggan är certifierad för Wi-Fi Protected Setup™, en Wi-Fi Alliance-standard för att enkelt sätta upp säkerhet i ditt trådlösa nätverk genom en enkel knapptryckning. Det finns inte längre något behov att komma ihåg långa och krångliga lösenord, som du behöver knappa in flera gånger. Detta förenklar markant hela installationen av ditt trådlösa nätverk.

Energisparande funktioner
DAP-1522 reagerar när en enhet som är ansluten stängs av genom att sätta den porten i viloläge som kräver nära noll ström. Till detta kan DAP-1522 mäta längden på kablarna som är anslutna och justera effekten så att den bara skickar så mycket ström som behövs. Dessa funktioner ger lägre värmeutveckling vilket betyder längre livslängd på komponenterna och minimalt energislöseri.

Funktioner och egenskaper:


 • Fyra 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN portar
 • Interna antenner
 • Dualband teknologi, up till 300 Mbps i varje frekvensband
 • IEEE 802.11n 300Mbps, Wi-Fi certifierad
 • Valbar 2.4GHz eller 5GHz trådlös 11N funktion
 • Bakåtkompatibel med 802.11a/b/g trådlösa produkter
 • 64/128-bit WEP
 • WPA™- PSK, WPA2 ™- PSK (Wi-Fi Protected Access)
 • Enkel trådlös säkerhet genom att trycka på en knapp (WPS - Wireless Protect Setup)
 • Två arbetslägen; Accesspunkt eller Brygga
 • Web-baserad administration
König MODULARCRIMPTÅNG 
Ett komplett, bra verktyg för installation av TP-kablar. För crimpkontakter av typen 4/4, 4/6, 6/6 och 8/8. Även lämplig för crimpning och skalning av runda kablar.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Deltaco Female RJ45 contact 
Keystone jack för att sättas in i produkter utan modularkontakt.

PRIS: 29:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
D-Link D-Link X DAP-1522 <p> <strong>Wireless N Dualband Accesspunkt och trådlös brygga</strong><br /> DAP-1522 gör att du kan förvandla upp till fyra ethernet enheter till trådlösa. Du kan också ansluta den till din befintliga router och då få trådlös 11N i hela hemmet för högsta hastighet.<br /> <br /> <strong>High Definition med trafikprioritering</strong><br /> DAP-1522 är utrustad med intelligent trafikprioritering, kallad Quality of Service (QoS). Den känner automatisk av om nätverkstrafiken är ljud, video eller spel och ger dem företräde framför mindre känslig trafik, så som nerladdning, mail och surfande. Detta är påslaget från start vilket ger möjlighet att köra HD video utan störningar och lagg.<br /> <br /> <strong>Expandera ditt trådlösa nät in i den ostörda 5GHz frekvensen</strong><br /> 5GHz frekvensen är bredare och inte fullt så belastad som 2,4GHz frekvensen som används av de flesta trådlösa enheter idag, så som trådlösa telefoner, Baby-monitorer och blåtandsenheter. Med upp till 23 icke överlappande frekvenskanaler på 5GHz bandet, i förhållande till endast 3 på 2,4GHz bandet, kommer användaren att uppleva den högsta hastigheten och med intelligent trafikprioritering kan man strömma flera HD videofilmer över nätverket.<br /> <br /> <strong>Enkelt att göra allt säkert</strong><br /> Den trådlösa bryggan är certifierad för Wi-Fi Protected Setup™, en Wi-Fi Alliance-standard för att enkelt sätta upp säkerhet i ditt trådlösa nätverk genom en enkel knapptryckning. Det finns inte längre något behov att komma ihåg långa och krångliga lösenord, som du behöver knappa in flera gånger. Detta förenklar markant hela installationen av ditt trådlösa nätverk.<br /> <br /> <strong>Energisparande funktioner</strong><br /> DAP-1522 reagerar när en enhet som är ansluten stängs av genom att sätta den porten i viloläge som kräver nära noll ström. Till detta kan DAP-1522 mäta längden på kablarna som är anslutna och justera effekten så att den bara skickar så mycket ström som behövs. Dessa funktioner ger lägre värmeutveckling vilket betyder längre livslängd på komponenterna och minimalt energislöseri.<br /> <br /> <strong>Funktioner och egenskaper:</strong></p> <br /> <ul class="bulletList"> <li> Fyra 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN portar</li> <li> Interna antenner</li> <li> Dualband teknologi, up till 300 Mbps i varje frekvensband</li> <li> IEEE 802.11n 300Mbps, Wi-Fi certifierad</li> <li> Valbar 2.4GHz eller 5GHz trådlös 11N funktion</li> <li> Bakåtkompatibel med 802.11a/b/g trådlösa produkter</li> <li> 64/128-bit WEP</li> <li> WPA™- PSK, WPA2 ™- PSK (Wi-Fi Protected Access)</li> <li> Enkel trådlös säkerhet genom att trycka på en knapp (WPS - Wireless Protect Setup)</li> <li> Två arbetslägen; Accesspunkt eller Brygga</li> <li> Web-baserad administration</li> </ul> Okategoriserade produkter 0 649,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet