Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion!

Siemens HF15M562 - Fyndvara | Art.nr: X149435
  • Effekt på 800 W
  • Minnesfunktion
  • Digital display
  • 5 effektlägen
  • 7 automatikprogram
  • Rostfritt stål
  • Volym på 17 liter
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion
Siemens HF15M562 är en stilren inbyggnadsmikro i rostfritt stål med roterande tallrik på 24,5 cm, fem effektlägen, sju automatikprogram, samt praktisk minnesfunktion. Med minnesfunktionen har du möjlighet att spara din favoritinställning som i fortsättningen enbart kräver ett knapptryck.

Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 Watt och ett rymligt inre på 17 liter.

Enkel installation
Siemens HF15M562 är en installationsklar inbyggnadsmikro, helt utan lösa komponenter eller monteringsdetaljer. Mikrovågsugnen har sidohängd lucka på vänstra sida. Så snart nätkabeln anslutits skjuter du bara in mikrovågsugnen i skåputrymmet och drar fast den med fästskruvarna.
 

Nordiska Plast Mikrolock 

Transparent mikrolock i PP-plast. Skyddar mikrovågsugnen från stänk. Tål maskindisk.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Nettovolym i liter
17 liter
Watt
800 Watt
Grill
Nej
Varmluft
Nej
Krispfunktion
Nej
Autotining
Ja
Roterande tallrik
Ja
Storlek på tallrik i cm
24,5 cm
Klocka
Ja
Snabbstart
Ja
Färg
Rostfritt stål
Inbyggnadsmått
Inbyggnadsmått (HxBxD): 362 x 560 x 300 mm
Mått
Yttermått (HxBxD): 280 x 453 x 320 mm
Innermått (HxBxD): 194 x 290 x 274 mm
Vikt
18 kg
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Siemens Siemens HF15M562 - Fyndvara <p> <strong>Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion</strong><br /> Siemens HF15M562 är en stilren inbyggnadsmikro i rostfritt stål med roterande tallrik på 24,5 cm, fem effektlägen, sju automatikprogram, samt praktisk minnesfunktion. Med minnesfunktionen har du möjlighet att spara din favoritinställning som i fortsättningen enbart kräver ett knapptryck.<br /> <br /> Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 Watt och ett rymligt inre på 17 liter.<br /> <br /> <strong>Enkel installation</strong><br /> Siemens HF15M562 är en installationsklar inbyggnadsmikro, helt utan lösa komponenter eller monteringsdetaljer. Mikrovågsugnen har sidohängd lucka på vänstra sida. Så snart nätkabeln anslutits skjuter du bara in mikrovågsugnen i skåputrymmet och drar fast den med fästskruvarna.<br /> &nbsp;</p> Mikrovågsugn 0 2490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet