Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion!

Siemens HF15M562 - Fyndvara | Art.nr: X149435
  • Effekt på 800 W
  • Minnesfunktion
  • Digital display
  • 5 effektlägen
  • 7 automatikprogram
  • Rostfritt stål
  • Volym på 17 liter
0 av 5
Bli den första att skriva en recension
Produktbeskrivning

Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion
Siemens HF15M562 är en stilren inbyggnadsmikro i rostfritt stål med roterande tallrik på 24,5 cm, fem effektlägen, sju automatikprogram, samt praktisk minnesfunktion. Med minnesfunktionen har du möjlighet att spara din favoritinställning som i fortsättningen enbart kräver ett knapptryck.

Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 Watt och ett rymligt inre på 17 liter.

Enkel installation
Siemens HF15M562 är en installationsklar inbyggnadsmikro, helt utan lösa komponenter eller monteringsdetaljer. Mikrovågsugnen har sidohängd lucka på vänstra sida. Så snart nätkabeln anslutits skjuter du bara in mikrovågsugnen i skåputrymmet och drar fast den med fästskruvarna.
 

Nordiska Plast Mikrolock 
Transparent mikrolock i PP-plast. Skyddar mikrovågsugnen från stänk. Tål maskindisk.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Nordiska Plast Lunchlåda 1,2 L x 5st 

Lunchlådor, 1,2 liter, med lufttätande lock. Tål maskindisk och mikrovärmning. Mått på 180x140x60 mm.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Nettovolym i liter
17 liter
Watt
800 Watt
Grill
Nej
Varmluft
Nej
Krispfunktion
Nej
Autotining
Ja
Roterande tallrik
Ja
Storlek på tallrik i cm
24,5 cm
Klocka
Ja
Snabbstart
Ja
Färg
Rostfritt stål
Inbyggnadsmått
Inbyggnadsmått (HxBxD): 362 x 560 x 300 mm
Mått
Yttermått (HxBxD): 280 x 453 x 320 mm
Innermått (HxBxD): 194 x 290 x 274 mm
Vikt
18 kg
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Siemens Siemens HF15M562 - Fyndvara <p> <strong>Rostfri inbyggnadsmikro med minnesfunktion</strong><br /> Siemens HF15M562 är en stilren inbyggnadsmikro i rostfritt stål med roterande tallrik på 24,5 cm, fem effektlägen, sju automatikprogram, samt praktisk minnesfunktion. Med minnesfunktionen har du möjlighet att spara din favoritinställning som i fortsättningen enbart kräver ett knapptryck.<br /> <br /> Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 Watt och ett rymligt inre på 17 liter.<br /> <br /> <strong>Enkel installation</strong><br /> Siemens HF15M562 är en installationsklar inbyggnadsmikro, helt utan lösa komponenter eller monteringsdetaljer. Mikrovågsugnen har sidohängd lucka på vänstra sida. Så snart nätkabeln anslutits skjuter du bara in mikrovågsugnen i skåputrymmet och drar fast den med fästskruvarna.<br /> &nbsp;</p> Mikrovågsugn 0 2490,0000 new False

Information


I den här avdelningen hittar du produkter av utgående modeller, eller som vi har fått i retur pga att kunden inte har löst ut sitt paket, returnerat sin produkt inom ångerrättsperioden/öppet köp, eller produkter som har reparerats hos någon av våra auktoriserade serviceverkstäder. Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och utseende (mindre skönhetsfel kan förekomma). Dessa produkter erbjuds nu till försäljning till ett nedsatt pris.

I våra Lagershopar kan det förekomma undantag när en fyndvara icke är komplett. Något som i sådana fall återges på produktförpackningen.

Våra kunder har möjlighet att returnera sin beställning inom 14 dagar, förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet