Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

31 liters mikro med grill- och krispfunktion!

Whirlpool JT 366 WH - Fyndvara | Art.nr: X149706
Whirlpool X JT 366 WH
 • Grilleffekt på 1200 W
 • Digital timer
 • 6th Sense autoprogram
 • 7 effektlägen
 • Öppnas framåt
 • Krispfunktion
 • Ångkokningsfunktion
 • 3D-mikrovågssystem
 • Volym på 31 liter
0 av 5
Bli den första att skriva en recension
31 liters mikrovågsugn med grill-, krisp- och ångkokningsfunktion
Whirlpool JT 366 WH är en fristående mikrovågsugn i klassisk vit design med roterande tallrik på 36 cm, sju effektlägen, praktisk grillfunktion, samt krispfunktion som ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida! Med funktionen Jet Defrost tinar du upp maten upp till 7 gånger snabbare än vid traditionell upptining.

Whirlpool JT 366 WH har funktion för ångkokning med det medföljande ångkokningskärlet. Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 1000 Watt, grilleffekt på 1200 Watt och ett rymligt inre på 31 liter.

Whirlpool JT 366 WH är dessutom utrustad med 6th Sense-program, som värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.

6th Sense
6th Sense program värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.

3D mikrovågssystem
Whirlpools patenterade 3D-mikrovågssystem sänder ut mikrovågorna tredimensionellt istället för bara i en riktning. Maten tillagas eller värms både snabbare och med jämnare resultat!

Krispfunktion
Krispfunktionen innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella krisppannan effektivt gräddar undersidan.

Ångkokning
Funktion för ångkokning: mat ångkokas snabbt och varsamt utan att vitaminer, mineraler och färg går förlorade. Perfekt för tillagning av hälsosam och fettsnål kost.

Jet Defrost
Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sjugånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem.

Jet Start
Det kan inte bli enklare! Snabbstartfunktion som ger 30 sekunder full effekt med en knapptryckning och är idealisk för snabb uppvärmning av t.ex. drycker. Varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder full effekt.

Nordiska Plast Mikrolock 
 • Transparent mikrolock i PP-plast. Skyddar mikrovågsugnen från stänk. Tål maskindisk.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Nordiska Plast Lunchlåda 1,2 L x 5st 
 • Lunchlådor, 1,2 liter, med lufttätande lock. Tål maskindisk och mikrovärmning. Mått på 180x140x60 mm.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Andersson Socket 6 way with switch 
 • 6-vägs grendosa
 • Jordad
 • Strömbrytare
 • 1,5 meter anslutningskabel
 • Petsäkra kontakter
 • Max. 3500 W 16A/250V~

PRIS: 49:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Nettovolym i liter
31 liter
Watt
1000 Watt
Grill
Ja, 1200 Watt
Krispfunktion
Ja
Autotining
Jet Defrost upptiningsfunktion
Roterande tallrik
Ja
Storlek på tallrik i cm
36 cm
Klocka
Ja
Snabbstart
Ja
Färg
Vit
Mått
Yttermått (HxBxD): 377 x 487 x 516 mm
Vikt
Ca 28 kg
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Whirlpool Whirlpool JT 366 WH - Fyndvara <strong>31 liters mikrovågsugn med grill-, krisp- och ångkokningsfunktion </strong><br>Whirlpool JT 366 WH är en fristående mikrovågsugn i klassisk vit design med roterande tallrik på 36 cm, sju effektlägen, praktisk grillfunktion, samt krispfunktion som ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida! Med funktionen Jet Defrost tinar du upp maten upp till 7 gånger snabbare än vid traditionell upptining. <br><br>Whirlpool JT 366 WH har funktion för ångkokning med det medföljande ångkokningskärlet. Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 1000 Watt, grilleffekt på 1200 Watt och ett rymligt inre på 31 liter. <br><br>Whirlpool JT 366 WH är dessutom utrustad med 6th Sense-program, som värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång. <br><br><strong>6th Sense</strong><br>6th Sense program värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång. <br><br><strong>3D mikrovågssystem</strong><br>Whirlpools patenterade 3D-mikrovågssystem sänder ut mikrovågorna tredimensionellt istället för bara i en riktning. Maten tillagas eller värms både snabbare och med jämnare resultat! <br><br><strong>Krispfunktion</strong><br>Krispfunktionen innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella krisppannan effektivt gräddar undersidan. <br><br><strong>Ångkokning</strong><br>Funktion för ångkokning: mat ångkokas snabbt och varsamt utan att vitaminer, mineraler och färg går förlorade. Perfekt för tillagning av hälsosam och fettsnål kost. <br><br><strong>Jet Defrost</strong><br>Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sjugånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem. <br><br><strong>Jet Start</strong><br>Det kan inte bli enklare! Snabbstartfunktion som ger 30 sekunder full effekt med en knapptryckning och är idealisk för snabb uppvärmning av t.ex. drycker. Varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder full effekt. <br><br> Mikrovågsugn 0 2790,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet