Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Nespresso Lattissima+ inklusive Cube för kapslarna

Nespresso Lattissima+ svart inkl Cube | Art.nr: 198299
  • Mjölkskummare
  • Pumptryck: 19bar
  • Mjölkbehållare: 0,35l
  • Automatisk avstängning
  • Enknappsfunktion
  • Nespresso Cube ingår
  • 5 års garanti
  • Bäst i test

Nespresso Lattissima+

Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över.

Helautomatisk och användarvänlig espressomaskin med One Touch-system som enkelt och snabbt ger dig en cappuccino, caffé latte, latte macchiato eller andra mjölkbaserade läckerheter med bara en knapptryckning. På samma sätt fixar du en rykande het espresso eller en caffé lungo.

Bäst i test!

Nespresso Lattissima+ fick bäst i test hos Smartson 2012

Omdöme: En elegant maskin som är lätthanterad och även har en automatisk mjölkskummare. Finns två nivåer för koppen. Enkla och lättförståeliga knappar som går att programmera till önskad mängd kaffe. Har en automatisk mjölkskummare som levererar ett fint skum med många små bubblor. Utöver funktioner för espresso och lungo finns även knappar för capuccino och latte machiato, vilket är ett plus. Ungefär en tusenlapp dyrare än de övriga i testet.Ger med kapseln Nespresso Livanto en dryck med tjock, fin crema och mycket smak.

Läs hela testet här.

Mjölkskummare

Nespresso Lattissima+ har en lättskött mjölkskumningsfunktion. Den ger ett mjölkskum av hög kvalité med perfekt resultat för bästa smakupplevelse. Mjölkbehållaren rymmer 3,5dl och går att plocka av så du kan förvara den i kylen.

Rengöringen och sköljning av mjölksystemet sker automatiskt och mjölkbehållaren kan du diska i diskmaskin.

Enknappsfunktion

Nespresso Lattissima+ känner automatiskt av vad för typ av kapsel du sätter i oavsett om det är espresso eller kaffe och gör inställningarna automatiskt för den valda kapseln. Sätt i kapseln och tryck på start så sköter resten sig själv.

Justerbar kopphöjd

Om du skall göra en större kopp kaffe eller använda ett latteglas till din kaffe kan du justera gallret lodrätt så att du får plats med större koppar eller latteglas.

Automatisk tömning

fter att din kopp med espresso eller kaffe är klar så sköter maskinen själv tömning av den använda kapseln ner i en integrerad behållade som rymmer 10 använda kapslar.

Automatisk avstängning och perfekt resultat

Nespresso Lattisima+ är utrustad med automatisk avstängning om du inte använt din kapselmaskin på 9 minuter. Ett unikt patenterat system för extraktion och bryggning släpper lös kaffets alla smaker och aromer vilket ger dig en fantastisk smakupplevelse.

Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat.

16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer

Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln.

Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns styrkor för liten eller stor kopp, med eller utan koffein. Nya kapslar beställs enkelt via Nespresso Club.

Nespresso lämnar 5 års garanti på Lattissima+

Melitta Rengöring Espressomaskiner 

4 tabletter á 1,8 g för rengöring av din espresso eller kaffemaskin. Rengöring regelbundet behåller kaffets karaktär och ökar livslängden på din maskin

PRIS: 39:-

ANTAL:

Aurora Kapselhållare Tassimo 

Snygg hållare för dina kaffekapslar. Håller c:a 20 kapslar.

PRIS: 149:-

ANTAL:

Andersson PTS 1.0 

Smidig och snygg termosmugg som håller din dryck varm.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Effekt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Display
Nej
Kaffekapslar
Nespresso
Löstagbar droppbricka
Ja
Löstagbar vattentank
Ja
Kapacitet (vattentank)
0,9liter
Koppvärmare
Nej
Avkalkningsprogram
Manuell
Pumptryck
19bar
Justerbar kopphållare
Ja
Vattentemperatur
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner
Automatisk avstängning, Avkalkningsvarning, Avtagbar mjölkbehållare
Dimensioner
Bredd
165,0 mm
Höjd
240,0 mm
Djup
300,0 mm
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Svart
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_198299"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Nespresso Lattissima+ svart inkl Cube </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4,8 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 4 </span> <span class="votes">4</span> </div><div id='34980249'><span class="summary"> Bra köp </span><span class="description"> 1:a maskinen av detta slag. Är nöjd eftersom det är en enkel och snygg maskin som är lätt o rengöra. Den producerar goda drycker. Ska man klaga på något så är det utbudet av kapslar från Nespresso. Dom har ej te eller choklad kapslar i sitt sortiment </span><span class="dtreviewed"> den 17 mars 2014 <span title="2014-03-17" class="value-title"></span></span></div><div id='34227496'><span class="summary"> Mycket prisvärd kapselmaskin! </span><span class="description"> Funktionell, estetiskt tilltalande design och Nespressos välkända kaffekvalitet - Latissima+ kombinerar detta på ett suveränt sätt! </span><span class="dtreviewed"> den 12 februari 2014 <span title="2014-02-12" class="value-title"></span></span></div><div id='34201866'><span class="summary"> Kanonköp </span><span class="description"> Ger perfekt espresso, cappuchino o Latte. Nu är det att enkelt och smidigt och ett nöje </span><span class="dtreviewed"> den 12 februari 2014 <span title="2014-02-12" class="value-title"></span></span></div><div id='35069405'><span class="summary"> Supernöjd </span><span class="description"> Bra maskin till ett bra pris. Snabb leverans och inget strul. </span><span class="dtreviewed"> den 21 mars 2014 <span title="2014-03-21" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_198299').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">4</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">4</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Nespresso Nespresso Lattissima+ svart inkl Cube <h2> Nespresso Lattissima+</h2> <p> Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över.</p> <p> Helautomatisk och användarvänlig espressomaskin med One Touch-system som enkelt och snabbt ger dig en cappuccino, caffé latte, latte macchiato eller andra mjölkbaserade läckerheter med bara en knapptryckning. På samma sätt fixar du en rykande het espresso eller en caffé lungo.</p> <h2> Bäst i test!</h2> <p> <strong>Nespresso Lattissima+ fick bäst i test hos Smartson 2012</strong></p> <p> <strong>Omdöme:&nbsp;</strong>En elegant maskin som är lätthanterad och även har en automatisk mjölkskummare. Finns två nivåer för koppen. Enkla och lättförståeliga knappar som går att programmera till önskad mängd kaffe. Har en automatisk mjölkskummare som levererar ett fint skum med många små bubblor. Utöver funktioner för espresso och lungo finns även knappar för capuccino och latte machiato, vilket är ett plus. Ungefär en tusenlapp dyrare än de övriga i testet.Ger med kapseln Nespresso Livanto en dryck med tjock, fin crema och mycket smak.</p> <p> Läs hela testet <a href="http://smartson.se/test/hem-tradgard/hem-hushall/test_-_8_kapselmaskiner2.html.html" target="_blank">här.</a></p> <h2> Mjölkskummare</h2> <p> Nespresso Lattissima+ har en lättskött mjölkskumningsfunktion. Den ger ett mjölkskum av hög kvalité med perfekt resultat för bästa smakupplevelse. Mjölkbehållaren rymmer 3,5dl och går att plocka av så du kan förvara den i kylen.</p> <p> Rengöringen och sköljning av mjölksystemet sker automatiskt och mjölkbehållaren kan du diska i diskmaskin.</p> <h2> Enknappsfunktion</h2> <p> Nespresso Lattissima+ känner automatiskt av vad för typ av kapsel du sätter i oavsett om det är espresso eller kaffe och gör inställningarna automatiskt för den valda kapseln. Sätt i kapseln och tryck på start så sköter resten sig själv.</p> <h2> Justerbar kopphöjd</h2> <p> Om du skall göra en större kopp kaffe eller använda ett latteglas till din kaffe kan du justera gallret lodrätt så att du får plats med större koppar eller latteglas.</p> <h2> Automatisk tömning</h2> <p> fter att din kopp med espresso eller kaffe är klar så sköter maskinen själv tömning av den använda kapseln ner i en integrerad behållade som rymmer 10 använda kapslar.</p> <h2> Automatisk avstängning och perfekt resultat</h2> <p> <span style="font-size: 12px;">Nespresso Lattisima+ är utrustad med automatisk avstängning om du inte använt din kapselmaskin på 9 minuter. Ett unikt patenterat system för extraktion och bryggning släpper lös kaffets alla smaker och aromer vilket ger dig en fantastisk smakupplevelse.</span></p> <p> Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat.</p> <h2> 16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer</h2> <p> Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln.</p> <p> Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns styrkor för liten eller stor kopp, med eller utan koffein. Nya kapslar beställs enkelt via Nespresso Club.</p> <p> <strong>Nespresso lämnar 5 års garanti på Lattissima+</strong></p> Kapselmaskin 4,8 1890,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet