Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Dammsugare med 13 meters arbetsradie!

Electrolux ZE310M | Art.nr: 165815
 • 1800 W med 340 W sugeffekt
 • Praktisk slangförvaring
 • Påse: Andersson A9312 Standard bag
 • Indikation för påsbyte
 • 13 meters arbetsradie
 • 3-i-1 munstycke
 • Dammkapacitet 2,4 l

Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangen

Electrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.

ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.

Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.

Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren.
 

13 m extra lång räckvidd

Glöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr.
 

Enkel att förvara - Ergoshock

Från sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll.
 

Stora mjuka hjul

De stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.
 

Standard bag classic long performance

Med Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller.
 

Indikator för full dammpåse

Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse.
 

3-i-1 munstycke

Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.
 

Reglera sugeffekten

Använd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger.

BASIC XL BXL-51864 S-bag 10-pck 

Dammsugarpåsar i 10-pack. Passar till AEG, Electrolux, Hugin, Philips, Volta. Se information för modeller. Kapacitet på 5 liter

PRIS: 149:-

Twinner munstycke TB-645 
Fungerar på såväl hårda som mjuka golv utan att behöva ställas om. Den extremt låga profilen gör det möjligt att städa under låga möbler och sängar.

PRIS: 169:-

ANTAL:

Swirl Doftkulor Fruktblandning 

Kulor med doft som sugs in i dammsugarpåsen. Ger en behaglig och fräsch doft varje gång du dammsuger. Välj mellan Fruktblandning, Aloe Vera och Magnolia. Räcker länge!

PRIS: 29:-

ANTAL:

Haneström Adapter ovalt rör till 32mm 
Adapter från ovalt rör till 32mm, gör att Twinner munstycket t.ex passar till Electrolux dammsugarmodeller.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Swirl Doftkulor Magnolia 

Kulor med doft som sugs in i dammsugarpåsen. Ger en behaglig och fräsch doft varje gång du dammsuger. Välj mellan Fruktblandning, Aloe Vera och Magnolia. Räcker länge!

PRIS: 29:-

ANTAL:

Andersson Socket 6 way with switch 
 • 6-vägs grendosa
 • Jordad
 • Strömbrytare
 • 1,5 meter anslutningskabel
 • Petsäkra kontakter
 • Max. 3500 W 16A/250V~

PRIS: 49:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Motoreffekt
1800Watt
Sugeffekt
340Watt
Luftflöde (max)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå
79dB
Filtertyp
Motorfilter
Arbetsradie
13meter
Sladdlängd
9,0meter
Rörtyp
Teleskoprör
Dammpåse
Gameo 9312
Dammkapacitet
2,40liter
Reglerbar sugeffekt
Ja
Indikering påsbyte
Ja
Ergonomiskt handtag
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd
380,0 mm
Höjd
290,0 mm
Djup
310,0 mm
Vikt
7,0 kg
Övrigt
Färg
Orange Red
Medföljande tillbehör
3-i-1 munstycke
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Electrolux Electrolux ZE310M <h2>Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangen</h2> <p>Electrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.<br /> <br /> ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.<br /> <br /> Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.<br /> <br /> Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren.<br /> &nbsp;</p> <h2>13 m extra lång räckvidd</h2> <p>Glöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr.<br /> &nbsp;</p> <h2>Enkel att förvara - Ergoshock</h2> <p>Från sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll.<br /> &nbsp;</p> <h2>Stora mjuka hjul</h2> <p>De stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.<br /> &nbsp;</p> <h2>Standard bag classic long performance</h2> <p>Med Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller.<br /> &nbsp;</p> <h2>Indikator för full dammpåse</h2> <p>Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse.<br /> &nbsp;</p> <h2>3-i-1 munstycke</h2> <p>Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.<br /> &nbsp;</p> <h2>Reglera sugeffekten</h2> <p>Använd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger.</p> Golvdammsugare 4,4 799,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet