Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Ergorapido OPI Special Edition - Embarca… Dare Ya!

Electrolux OPI1 | Art.nr: 195301
  • Drifttid: 12 minuter
  • Laddningstid: 4 timmar
  • Dammkapacitet: 0,5l
  • Laddstation
  • Ljudnivå: 79dB
  • Motormunstycke

Electrolux OPI 1 Ergorapido

Med vacker och funktionell design så städar inte bara sladdlösa “Embarca… Dare Ya!” Ergorapido effektivt, den ser också bra ut i ditt hem. Med OPI edition får man även med ett nagellack i matchande färg. 

Nya sladdlösa Ergorapido städar snabbt, enkelt och smidigt – och har snygg design. Finns nu tillgänglig i tre höstfärger, en limited edition i samarbete med färgernas mästare, OPI.  Ergorapido OPI edition har ett flexibelt och lättmanövrerat munstycke med Brushrollclean™-teknologi samt ett laddningsbart litiumbatteri som ger ökad kraft och längre batteritid.

Brushrollclean-teknologi

Är du trött på att behöva ta bort hår och damm från din dammsugares borste? Med den unika borstrengöringsteknologin på den nya Ergorapido-dammsugaren så räcker det med en pedaltryckning så är jobbet gjort. Nu behöver du aldrig mer rengöra borsten från hår och damm för hand.

Felxibelt munstycke

Städning handlar om att snabbt och enkelt kunna rengöra på olika ställen i hemmet. Det flexibla golvmunstycket på den nya Ergorapido gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder.

Sladdlös med laddningsbart batteri

Vill du tillbringa mer tid med att göra det du gillar och mindre tid med hushållsbestyr? Gör snabbstädningen enkel och bekväm. Ergorapido står i sin laddningsstation och finns alltid nära till hands när du behöver den.

2-i-1-funktion

Oavsett om det är brödsmulor på eller under bordet – Ergorapido fixar det. För att dammsuga ditt köksbord, din soffa eller bil, tryck bara på en knapp på handtaget för att lossa handdammsugaren. När du är klar, är det bara att sätta tillbaka den och dammsuga golvet snabbt och smidigt.

 

Teknisk specifikation
Allmänt
Motoreffekt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Sugeffekt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå
79dB
Dammkapacitet
0,50liter
Våtdammsugare
Nej
Batterityp
Li-ion
Laddningstid
4 timmar
Drifttid
12minuter
Dimensioner
Bredd
250,0 mm
Höjd
1140,0 mm
Djup
110,0 mm
Vikt
3,0 kg
Övrigt
Färg
Lila
Medföljande tillbehör
Laddstation
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Electrolux Electrolux OPI1 <h2> Electrolux OPI 1 Ergorapido</h2> <p> Med vacker och funktionell design så städar inte bara sladdlösa “Embarca… Dare Ya!” Ergorapido effektivt, den ser också bra ut i ditt hem. Med OPI edition får man även med ett nagellack i matchande färg.&nbsp;</p> <p> Nya sladdlösa Ergorapido städar snabbt, enkelt och smidigt – och har snygg design. Finns nu tillgänglig i tre höstfärger, en limited edition i samarbete med färgernas mästare, OPI.&nbsp; Ergorapido OPI edition har ett flexibelt och lättmanövrerat munstycke med Brushrollclean™-teknologi samt ett laddningsbart litiumbatteri som ger ökad kraft och längre batteritid.</p> <p> <img alt="" src="http://www.electrolux.se/Additions/ImageResize/ImageExternal.aspx?src=http%3a%2f%2fwww.electrolux.im%2fproducts%2fXMLPICTURE%2fErgorapidoOPI_OPI1_BrushRollClean.jpg&amp;width=255&amp;height=255&amp;interpolation=HighQualityBicubic" style="width: 100px; height: 100px; float: right;" /></p> <h2> Brushrollclean-teknologi</h2> <p> Är du trött på att behöva ta bort hår och damm från din dammsugares borste? Med den&nbsp;unika borstrengöringsteknologin på den nya Ergorapido-dammsugaren så räcker det med en pedaltryckning så är jobbet gjort. Nu behöver du aldrig mer rengöra borsten från hår och damm för hand.</p> <p> <img alt="" src="http://www.electrolux.se/Additions/ImageResize/ImageExternal.aspx?src=http%3a%2f%2fwww.electrolux.im%2fproducts%2fXMLPICTURE%2fErgorapidoOPI_OPI1_Easy_to_manouver.jpg&amp;width=255&amp;height=255&amp;interpolation=HighQualityBicubic" style="width: 100px; height: 100px; float: right;" /></p> <h2> Felxibelt munstycke</h2> <p> Städning handlar om att snabbt och enkelt kunna rengöra på olika ställen i hemmet. Det flexibla golvmunstycket på den nya Ergorapido gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder.</p> <h2> Sladdlös med laddningsbart batteri</h2> <p> Vill du tillbringa mer tid med att göra det du gillar och mindre tid med hushållsbestyr? Gör snabbstädningen enkel och bekväm. Ergorapido står i sin laddningsstation och finns alltid nära till hands när du behöver den.</p> <p> <img alt="" src="http://www.electrolux.se/Additions/ImageResize/ImageExternal.aspx?src=http%3a%2f%2fwww.electrolux.im%2fproducts%2fXMLPICTURE%2fErgorapidoOPI_OPI1_2in1.jpg&amp;width=255&amp;height=255&amp;interpolation=HighQualityBicubic" style="width: 100px; height: 100px; float: right;" /></p> <h2> 2-i-1-funktion</h2> <div> <p> Oavsett om det är brödsmulor på eller under bordet – Ergorapido fixar det. För att dammsuga ditt köksbord, din soffa eller bil, tryck bara på en knapp på handtaget för att lossa handdammsugaren. När du är klar, är det bara att sätta tillbaka den och dammsuga golvet snabbt och smidigt.</p> </div> <p> &nbsp;</p> Okategoriserade produkter 1 999,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet