Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Klotgrill på 57 cm med rengöringssystem!

Weber One-Touch Original 57 cm | Art.nr: 149471
 • Diameter: 57 cm
 • Rengöringssystem
 • Askfat i aluminium
 • Dubbla briketthållare
 • Emaljerat stål
 • Förnicklat grillgaller
Klotgrill på 57 cm med rengöringssystem i aluminiumbelagt stål
Weber One-Touch Orginal är en högkvalitativ klotgrill med en diameter på 57 cm. Grillen i svart emalj har två briketthållare och förnicklat grillgaller för ett enastående grillresultat och kvalité. Askfat av aluminium för att slippa rost. Weber One-Touch Orginal är dessutom utrustad med One-Touch rengöringssystem i aluminiumbelagt stål. Spricksäkra hjul som håller för att användas under längre tid.

Egenskaper
 • Diameter: 57 cm
 • Dubbla briketthållare
 • Askfat och ventil i aluminium
 • One-Touch rengöringssystem i aluminiumbelagt stål
 • Porslinsemaljerat lock och balja
 • Glasfiberförstärkta nylonhandtag
 • Förnicklat grillgaller
 • Mått (HöjdxBreddxDjup): 99 x 63 x 58 cm
Weber Premium Överdrag 57cm 8442 

Ta väl han om din värdefulla klotgrill och skaffa ett överdrag som tål regn och rusk. Passar till alla klotgrillar upp till 57 cm i diameter.

PRIS: 399:-

Landmann Bambuspett / 0245 

Grillspett i bambu. Gör egna smaskiga grillspett med kyckling, fisk, fågel eller varför inte grönsaker!

PRIS: 5:-

Landmann Rostfritt Grillset 0204 

Rostfritt grillset i tre delar. Grilltång, stekspade och gaffel!

PRIS: 79:-

ANTAL:

Landmann Grillborste 0207 

Praktisk 3-i-1 grillborste för rengörig av grillen. Ger ett bättre grillresultat och ökar livslängden på grillgallret.

PRIS: 29:-

Weber Style stekhållare till 57 cm 

Stor stekhållare från Weber. Underlättar vid grillning av större stekar eller t.ex kyckling. Stekhållaren ser tll att köttet omges av luft medans det grillas och lyfter det grån grillgallret så att det inte bränns.

PRIS: 399:-

Landmann Grillborste 10900 

Praktisk borste från Landmann med långt handtag, ca 39 cm.

PRIS: 49:-

Weber Brikettkorgar (2 st. pr. fp.) 

Brikettkorgar till din brikettgrill, så att du enkelt håller briketterna på plats. Den gör indirekt grillning och andra grillmetoder lättare att hantera. Det blir enklare att städa bort briketterna ur grillen efter användning. Passar till brikettgrillar på 57 cm.

PRIS: 229:-

Weber Grillspett 8402 

Ser till att dina delikata småbitar sitter säkert och är lätta att vända. Tillverkade i stål med tredubbel nickelbeläggning och tål maskindisk.

PRIS: 99:-

Weber Grillens Grillgaller 

Avfettningsmedel som rensar rosten på grillgaller snabbt och effektivt. Få din grill skinande ren på ett par minuter.

PRIS: 59:-

Weber Grillens Utvändig 

Grillrens Utvändig är effektivt mot inbrännt fett och annat smuts. Få din grill skinande ren på ett par minuter.

PRIS: 49:-

Weber Smoking Wood Pecan 17002 

Blötlägg först rökspånen och tillsätt den i glödande kolen. Rökspånen ger en rökig och god smak av pekannöt på maten. En påse innehåller 1,36 kg.

PRIS: 69:-

Weber Smoking Wood Hickory 17053 

Blötlägg först rökspånen och tillsätt den i glödande kolen. Rökspånen ger en rökig och god smak av hickory på maten. En påse innehåller 1,36 kg.

PRIS: 69:-

Landmann Briketter 2,5KG b925k 

Briketter är att föredra då man grillar större köttbitar eller till många personer då man behöver en längre glödtid. Briketterna är DIN- och FSC-märkta. 2,5 kg.

PRIS: 29:-

Weber Hamburgerpress 
 • Gör alltid burgarna i samma storlek
 • Välj mellan två storlekar
 • Burgare på 125 gr eller 250 g
 • Perfekt tillbehör till hamburgerfantasten
 • Lätt att rengöra

PRIS: 139:-

Weber Hamburgerpress, mini 
 • Gör två miniburgare
 • Storlek à 60 gr
 • Enkel att rengöra
 • Tål maskindisk
 • Nylonhandtag

PRIS: 139:-

Weber Square Lighter 

Rejäl tändare till grillen Gör det enkelt att tända där det är svårt att komma åt. Grilltändaren har justerbar låga och är påfyllningsbar så att du kan använda den om och om igen.

PRIS: 99:-

Weber Kebab set 

Praktiskt kebabset från Weber Original bestående av sex spett och en praktisk hållare. När spetten ligger i hållaren är det enkelt att vända dem då och då så att de blir grillade hela vägen runt.

PRIS: 299:-

Weber Dags Att Grilla - Kokbok 

Grillbok från en av världens mest berömda grillkockar Jamie Purviance. 304 sidor fyllda med recept och grilltips med tydliga metodikbilder.

PRIS: 299:-

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_149471"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Weber One-Touch Original 57 cm </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='28707977'><span class="summary"> Dåligt askfat.. </span><span class="description"> Askfatet på den här modellen är inget vidare. Köp modellen över istället, den som har integrerad askbehållare. Annars läcker grillen aska som far med vinden och utgör brandrisk. Denna smutsar även ned där den står om man inte tömmer askan efter varje grillning.. </span><span class="dtreviewed"> den 5 augusti 2013 <span title="2013-08-05" class="value-title"></span></span></div><div id='12582010'><span class="summary"> Originalet </span><span class="description"> Har testat många olika grillar med kommer tillbaka till Weber. Stabil och rejäl. Andra klotgrillar brukar inte hålla tätt när man stänger lufttillförsel men med Weber kan man strypa glöden och använda samma kol en gång till! </span><span class="dtreviewed"> den 2 december 2011 <span title="2011-12-02" class="value-title"></span></span></div><div id='12583139'><span class="summary"> Bra grill! </span><span class="description"> En mycket prisvärd och bra grill! Fungerar i alla väder </span><span class="dtreviewed"> den 2 december 2011 <span title="2011-12-02" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_149471').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Weber Weber One-Touch Original 57 cm <strong>Klotgrill på 57 cm med rengöringssystem i aluminiumbelagt stål</strong><br /> Weber One-Touch Orginal är en högkvalitativ klotgrill med en diameter på 57 cm. Grillen i svart emalj har två briketthållare och förnicklat grillgaller för ett enastående grillresultat och kvalité. Askfat av aluminium för att slippa rost. Weber One-Touch Orginal är dessutom utrustad med One-Touch rengöringssystem i aluminiumbelagt stål. Spricksäkra hjul som håller för att användas under längre tid. <br /><br /> <strong>Egenskaper</strong><br /> <ul class="bulletList"> <li>Diameter: 57 cm</li> <li>Dubbla briketthållare</li> <li>Askfat och ventil i aluminium</li> <li>One-Touch rengöringssystem i aluminiumbelagt stål</li> <li>Porslinsemaljerat lock och balja</li> <li>Glasfiberförstärkta nylonhandtag</li> <li>Förnicklat grillgaller</li> <li>Mått (HöjdxBreddxDjup): 99 x 63 x 58 cm</li></ul> Kolgrill 4 999,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet