Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Inget filter valt. Visar 63 produkter.
Produkter/sida:
Sortera:
Regulator som visar gasolnivå i tuben Landmann Regulator 1056SE
Landmann Regulator 1056SE
0 av 5
  • Godkänd för Sverige
  • Visar att kopplingen är tät
  • Indikerar om gasolen börjar ta slut
  • Godkänd koppling
0 av 5
Wok från Weber Original, ett av de mest mångsidiga tillbehören till din grill. Med woken kan du laga allt från asiatiska wokrätter och ossobuco till klenäter.
499:-

Antal:

4 av 5

Tvådelat redskapsset från Weber Original i kompakt design för mindre grillar. Innehåller stekspade och tång vilket är de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.

249:-

Antal:

0 av 5

Rund baksten som gör det enkelt och smidigt att baka på grillen. Passar alla slags bakverk och ger pizzor en alldeles särskilt sprödhet. Bakplatta i aluminium ingår och med den blir det enkelt att bära bakverket till och från grillen. 

399:-

Antal:

0 av 5

Smäckert grillförkläde från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.

199:-

Antal:

0 av 5

Grillspett i bambu. Gör egna smaskiga grillspett med kyckling, fisk, fågel eller varför inte grönsaker!

9:-

Antal:

0 av 5

Rejäl tändare till grillen Gör det enkelt att tända där det är svårt att komma åt. Grilltändaren har justerbar låga och är påfyllningsbar så att du kan använda den om och om igen.

99:-

Antal:

0 av 5

Rotisseriet från Weber Original™ är det ultimata tillbehöret för dig som vill gå steget längre. Med rotisseriet roteras kyckling, anka, kalkon – vilken typ av kött som helst som du trär på – under hela grillningen med hjälp av en liten motor.

1 490:-

Antal:

0 av 5
Röklådan hjälper dig till en god och förhöjd smak på din grillning. Tillverkad i rostfritt stål och fungerar med alla grillar som har lock.
99:-

Antal:

0 av 5

Rostfritt grillset i tre delar. Grilltång, stekspade och gaffel!

79:-

Antal:

5 av 5
  • Förprogrammerade temperaturer
  • Växla mellan ℃/℉
  • Upp till 20 m trådlöst
  • Temperaturområde 0 - 250℃
  • Drivs av 2st AAA-batterier
  • Upplyst display
199:-

Antal:

0 av 5
Redskapshållare i stål från Weber Style som passar perfekt till din brikettgrill. Kan hängas på brikettgrillar med måtten 47 cm och 57 cm och rymmer minst tre redskap.
99:-

Antal:

4,9 av 5

Effektiv skorstenständare som garanterar perfekt glödande briketter. Rymmer tillräckligt med briketter för en 57 cm brikettgrill.

199:-

Antal:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet