Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Snyggt strykjärn med ljudsignal!

OBH Nordica Formula 400I RS/2110 | Art.nr: 195458
  • Effekt: 2400W
  • Ljudsignal vid vattenbrist
  • Anti-dropp system
  • Automatisk avstängning
  • Vattentank: 400ml
  • Sladdlängd: 3m
  • Ångpuff 100g/min
  • Anti-kalk filter
  • Dubbel keramisk sula

OBH Nordica Formula 400i RS

Med OBH Nordica Formula 450i RS har du med den 3 meter långa sladden en otrolig frihet när du stryker. Du behöver inte längre ställa dig i tvättstugan där eluttaget är nära för att sladden skall räcka.

Inbyggt anti-kalk filter


Strykjärnet är utrustat med automatisk avstängning ger lite extra trygghet, och ett inbyggt antikalkfilter som är konstruerat för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.

Vertikal & Horisontell ånga


Att ha välstrukna kläder är ett lätt sätt att göra ett bra intryck, både privat och i arbetslivet. Strykjärnet har en extra hög ångpuff på 100 g/min som fixar de värsta skrynklorna. Strykjärnet har både vertikal och horisontell ånga för enkel strykning och anti-dropp systemet säkerställer att du inte får några fläckar på kläderna.

Extra stor vattentank


OBH Nordica Formula 400i RS är utrustad med en vattentank som har en kapacitet på hela 400ml. När det behöver fyllas på så talar strykjärnet om detta för dig genom att ge ifrån sig en liten ljudsignal.

Stryksula i keramik

Med en styksula i keramik får man bra glidegenskaper över de tyger man stryker. Dessutom är keramik väldigt reptåligt och har en lång hållbarhet.

Egenskaper


Strykjärn i snygg design med hög ångkapacitet och elektronisk temperaturreglering som ger perfekt strykresultat
Variabelt inställbar ånga, ångpuff (100 g) och spray
Vertikal och horisontal ånga för enkel strykning
Automatisk avstängning
Anti-dropp system
Inbyggt anti-kalk filter
Stor vattentank (400ml) och ljudsignal vid behov av påfyllning
Lång sladd på 3 meter
Titaniumbelagd stryksula

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_195458"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> OBH Nordica Formula 400I RS/2110 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4,3 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='33268080'><span class="summary"> Superbra! </span><span class="description"> Ett mycket bra strykjärn, helt underbart med så lång sladd. </span><span class="dtreviewed"> den 9 januari 2014 <span title="2014-01-09" class="value-title"></span></span></div><div id='34556609'><span class="summary"> ett bra pris </span><span class="description"> jag använder strykjärnet ofta så jag vill ha en bra produkt </span><span class="dtreviewed"> den 26 februari 2014 <span title="2014-02-26" class="value-title"></span></span></div><div id='36849173'><span class="summary"> Strykjärn </span><span class="description"> Fungera jättebra med larmfunktion om man glömmer stänga av. </span><span class="dtreviewed"> den 28 maj 2014 <span title="2014-05-28" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_195458').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
OBH Nordica OBH Nordica Formula 400I RS/2110 <h2> OBH Nordica&nbsp;Formula 400i RS</h2> <p> Med OBH Nordica Formula 450i RS har du med den 3 meter långa sladden en otrolig frihet när du stryker. Du behöver inte längre ställa dig i tvättstugan där eluttaget är nära för att sladden skall räcka.</p> <h2> Inbyggt anti-kalk filter</h2> <p> <br /> Strykjärnet är utrustat med automatisk avstängning ger lite extra trygghet, och ett inbyggt antikalkfilter som är konstruerat för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.</p> <h2> Vertikal &amp; Horisontell ånga</h2> <p> <br /> Att ha välstrukna kläder är ett lätt sätt att göra ett bra intryck, både privat och i arbetslivet. Strykjärnet har en extra hög ångpuff på 100 g/min som fixar de värsta skrynklorna. Strykjärnet har både vertikal och horisontell ånga för enkel strykning och anti-dropp systemet säkerställer att du inte får några fläckar på kläderna.</p> <h2> Extra stor vattentank</h2> <p> <br /> OBH Nordica Formula 400i RS är utrustad med en vattentank som har en kapacitet på hela 400ml. När det behöver fyllas på så talar strykjärnet om detta för dig genom att ge ifrån sig en liten ljudsignal.</p> <h2> Stryksula i keramik</h2> <p> Med en styksula i keramik får man bra glidegenskaper över de tyger man stryker. Dessutom är keramik väldigt reptåligt och har en lång hållbarhet.</p> <h2> Egenskaper</h2> <p> <br /> Strykjärn i snygg design med hög ångkapacitet och elektronisk temperaturreglering som ger perfekt strykresultat<br /> Variabelt inställbar ånga, ångpuff (100 g) och spray<br /> Vertikal och horisontal ånga för enkel strykning<br /> Automatisk avstängning<br /> Anti-dropp system<br /> Inbyggt anti-kalk filter<br /> Stor vattentank (400ml) och ljudsignal vid behov av påfyllning<br /> Lång sladd på 3 meter<br /> Titaniumbelagd stryksula</p> Strykjärn 4,5 299,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet