Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Sladdlöst ångstrykjärn med snabb uppladdning

Tefal Freemove FV9910E0 | Art.nr: 185046
Tefal Freemove FV9910E0
 • Effekt: 2400 W
 • Sladdlöst ångstrykjärn
 • Snabb uppladdning
 • Ultragliss Diffusion-stryksula
 • Antikalk-system
 • Droppstoppsystem
 • Ångpuff på 150 g/min

Tefal Freemove - Ett sladdlöst strykjärn med snabb uppladdning

Freemove är ett nytt, sladdlöst strykjärn som ger obegränsad rörelsefrihet under strykningen samt ett perfekt resultat. Effektiviteten är precis lika stor som på ett vanligt strykjärn med sladd. Strykjärnet laddas i den medföljande basen som enkelt monteras på strykbrädan. Ett pip gör dig uppmärksam på när strykjärnet behöver laddas - det tar endast några få sekunder att laddas! Freemove har en hög effekt på 2400 watt, reglerbar ånga upp till 35 g/min och en ångpuff på 150 g/min. Det dubbla dropp-stoppsystemet förhindrar att vatten från strykjärnet droppar ner på textilierna.

Det har ett flertal funktioner som gör det till ett utmärkt strykjärn för dig som värdesätter ett lätthanterligt strykjärn som är skonsamt mot textilierna samtidigt som det ger ett fullgott och fläckfritt resultat.

Uppladdning och användning

Tefal Freemove FV9910E0 har en medföljande laddningsstation som man enkelt kan sätta fast på exempelvis strykbrädan och snabbt ladda den mellan strykningarna. Strykjärnet kan användas i 25 sekunder på varje uppladdning och tar endast 4 sekunder att ladda.

Droppstopp

Tefal Freemove FV9910E0 ger ett perfekt resultat utan fläckar. Ett smart droppstopp-system gör att du kan stryka ömtåliga tyger utan att behöva oroa dig för fläckar från vattendroppar.

Ångpuff

Strykjärnet har en ångpuff på 150 g/min för de mest envisa vecken. Få ett fulländat resultat, snabbt och enkelt, med Freemove FV9910E0.

Integrerat anti-kalksystem

Strykjärnet har utrustat med ett inbyggt antikalksystem för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.

Ultragliss Diffusion-stryksula

Ultragliss Diffusion-stryksulan är en emaljerad stryksula som ger en optimal ångspridning samt en maximal glidförmåga med minimal friktion. Det gör den dessutom bekväm att använda när du stryker kläder. Strykjärnet glider lätt över textilen du stryker och gör det enklare att få ett bra resultat.

Rörets Klädvårdsrulle 3,2 m 
Klädvårdsrulle med 3,2 meter tejp. Tar snabbt och enkelt bort hår, damm och ludd från kläder!

PRIS: 9:-

ANTAL:

Rörets Ironing Board Cover Daisy 
Strykbordsöverdrag med filtstoppning och clips för enkel montering. Formskuret med fäste i spetsen för bästa passform. Strykyta: 40 x 120 cm.

PRIS: 79:-

ANTAL:

OBH Nordica Noppa Bort Svart 

På bara några minuter förvandlar den här lilla maskinen strumpor och tröjor till nya. Noppa bort rakar effektivt bort noppor och ludd från stickade klädesplagg.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Effekt
2400Watt
Autoavkalkning
Ja
Autoavstängning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Stryksula
Ultragliss
Vattentank
250ml
Sprayfunktion
Ja
Ångpuff
150g/min
Ångkapacitet
35g/min
Övriga funktioner
Regulerbar ånga, 2-i-1 temperatur, ångkontroll, ångknapp för extra ånga, droppstopp, sladdlöst, självrengöringsfunktion
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Vitt med blåa och gråa detaljer
Medföljande tillbehör
Laddningsstation
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_185046"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Tefal Freemove FV9910E0 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 2 </span> <span class="votes">2</span> </div><div id='30837588'><span class="summary"> Dyr och opraktisk </span><span class="description"> Strykjärnet fungerar bra till det den är framtagen för men när man vill ställa järnet åt sidan måste man ställa den i sitt ställ eftersom laddningsenheten sitter precis där man normalt brukar kunna ställa ner järnet på högkant. Väldigt opraktiskt om man inte har fullstor strykbräda där man kan gänga på enheten. </span><span class="dtreviewed"> den 3 oktober 2013 <span title="2013-10-03" class="value-title"></span></span></div><div id='27571805'><span class="summary"> Bland det bättre inköp jag gjorde senaste tiden </span><span class="description"> Det var bara ta och börja stryka, inget som krånglade och bruksanvisningen behövde man inte ens öppna, det var så enkelt. </span><span class="dtreviewed"> den 14 juni 2013 <span title="2013-06-14" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_185046').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">2</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">2</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Tefal Tefal Freemove FV9910E0 <h2> Tefal&nbsp;Freemove - Ett sladdlöst strykjärn med snabb uppladdning</h2> <p> Freemove är ett nytt, sladdlöst strykjärn som ger obegränsad rörelsefrihet&nbsp;under strykningen samt ett perfekt resultat. Effektiviteten är precis lika stor&nbsp;som på ett vanligt strykjärn med sladd. Strykjärnet laddas i den medföljande&nbsp;basen som enkelt monteras på strykbrädan. Ett pip gör dig uppmärksam på&nbsp;när strykjärnet behöver laddas - det tar endast några få sekunder att laddas!&nbsp;Freemove har en hög effekt på 2400 watt, reglerbar ånga upp till 35 g/min&nbsp;och en ångpuff på 150 g/min. Det dubbla dropp-stoppsystemet förhindrar&nbsp;att vatten från strykjärnet droppar ner på textilierna.</p> <p> Det har ett flertal funktioner som gör det till ett utmärkt strykjärn för dig som värdesätter ett lätthanterligt strykjärn som är skonsamt mot textilierna samtidigt som det ger ett fullgott och fläckfritt resultat.</p> <h2> Uppladdning och användning</h2> <p> Tefal&nbsp;Freemove FV9910E0 har en medföljande laddningsstation som man enkelt kan sätta fast på exempelvis strykbrädan och snabbt ladda den mellan strykningarna. Strykjärnet kan användas i 25 sekunder på varje uppladdning och tar endast 4 sekunder att ladda.</p> <h2> Droppstopp</h2> <p> Tefal Freemove FV9910E0&nbsp;ger ett perfekt resultat utan fläckar. Ett smart droppstopp-system gör att du kan stryka ömtåliga tyger utan att behöva oroa dig för fläckar från vattendroppar.</p> <h2> Ångpuff</h2> <p> Strykjärnet har en ångpuff på 150 g/min för de mest envisa vecken. Få ett fulländat resultat, snabbt och enkelt, med&nbsp;Freemove FV9910E0.</p> <h2> Integrerat anti-kalksystem</h2> <p> Strykjärnet har utrustat med ett inbyggt antikalksystem för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.</p> <h2> Ultragliss Diffusion-stryksula</h2> <p> Ultragliss Diffusion-stryksulan är en emaljerad stryksula som ger en optimal ångspridning samt en maximal glidförmåga med minimal friktion. Det gör den dessutom bekväm att använda när du stryker kläder. Strykjärnet glider lätt över textilen du stryker och gör det enklare att få ett bra resultat.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/kSIZ6UYGPdk" width="500"></iframe></p> Strykjärn 4 799,0000 new False

Strykjärn med automatisk avstängning och rengöring

 • Effekt: 2600W
 • Automatisk rengöring
 • Vertikal ånga
 • Vattentank: 350ml
 • Automatisk avstängning
 • Antidrop-system
 • Ställbar ånga 0-50g/min
 • Ångpuff: 200g/min
660:-

Trött på raklödder och dåliga hyvlar?

Se vårt sortiment av rakapparater!

Vill du ha fräscha tänder?

Se vårt sortiment av eltandborstar!

Ta hand om dina fötter

Avslappnande fotbad ger ökad blodcirkulation och välbefinnande

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet