Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Lättanvänd symaskin med flera funktioner!

Zanussi 2250 | Art.nr: 160857
  • Lättanvänd
  • 24 sömmar
  • 4-stegs knapphål
  • Med handtag och lampa
  • Sömguide på sidan
  • Komplett tillbehörs-kit medföljer
  • Spolstopp för undertråd
Symaskinen Zanussi 2250 är mycket lättanvänd och kan därför användas av såväl nybörjare som de lite mer erfarna. Den har utrustats med hela 24 olika sömtyper, däribland sicksack och strech samt att den har ett 4-stegs knapphål. Sömguiden på sidan gör det enkelt att hålla reda på de olika sömmarna och undvika misstag.

Symaskinen har en inbyggd lampa med av- och på-knapp och en kraftfull motor på 80 Watt. Med pedalen justerar man hastigheten, och handtaget på toppen gör det enkelt att flytta symaskinen. Den har även spolstopp för undertråd samt att det medföljer ett komplett tillbehörs-kit.
OBH Nordica Noppa Bort Svart 

På bara några minuter förvandlar den här lilla maskinen strumpor och tröjor till nya. Noppa bort rakar effektivt bort noppor och ludd från stickade klädesplagg.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Motoreffekt
80Watt
Antal sömmar
24st
Knapphål
4-stegs
Lampa
Ja
Overlock
Nej
Quiltning
Nej
Spolstopp
Ja
Stygnbredd
0mm
Stygnlängd
0mm
Syhastighet
0stygn/min
Övriga funktioner
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
7,5 kg
Övrigt
Färg
Vit
Medföljande tillbehör
Komplett tillbehörs-kit
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Zanussi Zanussi 2250 Symaskinen Zanussi 2250 är mycket lättanvänd och kan därför användas av såväl nybörjare som de lite mer erfarna. Den har utrustats med hela 24 olika sömtyper, däribland sicksack och strech samt att den har ett 4-stegs knapphål. Sömguiden på sidan gör det enkelt att hålla reda på de olika sömmarna och undvika misstag.<br/><br/> Symaskinen har en inbyggd lampa med av- och på-knapp och en kraftfull motor på 80 Watt. Med pedalen justerar man hastigheten, och handtaget på toppen gör det enkelt att flytta symaskinen. Den har även spolstopp för undertråd samt att det medföljer ett komplett tillbehörs-kit. Symaskin 2,5 999,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet