Snyggt våffeljärn från Åviken!

Åviken 904 | Art.nr: 172329
  • Effekt: 1000W
  • Teflonbeläggning
  • Lätt att förvara
  • 4st hjärtan per våffla
  • Färg: Vit
  • Bäst i test
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Finns i lager
904
390:-

Åviken 904 - Enkelt våffeljärn från Åviken!

En mångårig bästsäljare från Åviken. Stilig modell som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Snabb uppvärmning på 7 minuter och c:a 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4st underbara hjärtan.

Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Våffeljärnet är väldigt stabilt, solitt och pålitligt.

Bäst i test

Åviken 904 blev bäst i test när Smartsson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!

Kvalitet: Ett rejält och gediget våffeljärn av norsk tillverkare. Kvalitetskänslan är hög och med tanke på gräddningsresultatet överensstämmer det med kvalitetsintrycket.

Kapacitet: Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. Tar längst tid att värma upp, cirka fem minuter, men den som väntar på något gott...

Funktioner: Signallampor som indikerar när järnet är tillräckligt varmt för att hälla i smeten men du får själv hålla koll på när våfflan är färdig. Ingen möjlighet att reglera värmen.

Design: Något svagt ljus på indikatorlamporna kan sägas vara en av de får minustecken. Det är enkelt att hantera järnet utan att bränna sig på grund av det rejäla och greppvänliga handtaget. Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. Plus för att sladden är helt löstagbar.

Läs hela testet här!
Nordiska Plast Lunchlåda 1,2 L x 5st 

Lunchlådor, 1,2 liter, med lufttätande lock. Tål maskindisk och mikrovärmning. Mått på 180x140x60 mm.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Åviken Åviken 904 <h2>Åviken 904 - Enkelt våffeljärn från Åviken!</h2> En mångårig bästsäljare från Åviken. Stilig modell som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Snabb uppvärmning på 7 minuter och c:a 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4st underbara hjärtan.<br /><br /> Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Våffeljärnet är väldigt stabilt, solitt och pålitligt.<br /><br /> <h2>Bäst i test</h2> Åviken 904 blev bäst i test när Smartsson testade 8 våffeljärn 2012-05-03! <br /><br /> <strong>Kvalitet: </strong>Ett rejält och gediget våffeljärn av norsk tillverkare. Kvalitetskänslan är hög och med tanke på gräddningsresultatet överensstämmer det med kvalitetsintrycket.<br /><br /> <strong>Kapacitet:</strong> Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. Tar längst tid att värma upp, cirka fem minuter, men den som väntar på något gott...<br /><br /> <strong>Funktioner: </strong>Signallampor som indikerar när järnet är tillräckligt varmt för att hälla i smeten men du får själv hålla koll på när våfflan är färdig. Ingen möjlighet att reglera värmen.<br /><br /> <strong>Design:</strong> Något svagt ljus på indikatorlamporna kan sägas vara en av de får minustecken. Det är enkelt att hantera järnet utan att bränna sig på grund av det rejäla och greppvänliga handtaget. Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. Plus för att sladden är helt löstagbar.<br /><br /> <a href="http://www.smartson.se/test/hem-tradgard/hem-hushall/test_%E2%80%93_8_v%C3%A5ffelj%C3%A4rn.html" target="_blank">Läs hela testet här!</a> Våffeljärn 4,7 390,0000 new True

Stort stilfullt dubbelt våffeljärn!

499:-

Stavmixer och elvispar!

Mixa drinkar, skumma mjölk, mosa barnmat. Med en bra stavmixer i köket klarar man av de flesta arbeten med ett verktyg!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet