Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bakmaskin med varmluftsfläkt

Electrolux EBM8000N | Art.nr: 194738
  • Effekt: 680 W
  • Bakprogram: 16 st
  • VIktprogram: 1000g, 500g, 750g
  • Varmluftsfläkt
  • Non-stickbeläggning
  • Helautomatisk

Electrolux EBM8000N

Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen.

Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra. 

Varmluftsfläkt

För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med.

Degblad

EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur. 

Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt!

Teknisk specifikation
Allmänt
Effekt
680Watt
Kapacitet
500g / 750g / 1000g
Non-stick yta
Ja
Bakprogram
16st
Display
Ja
Timer
Ja
Varmhållningsfunktion
Nej
Övriga funktioner
-
Dimensioner
Bredd
272,0 mm
Höjd
307,0 mm
Djup
385,0 mm
Vikt
9,0 kg
Övrigt
Färg
Silver/Svart
Medföljande tillbehör
Receptbok
Manualer och dokumentation
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Electrolux Electrolux EBM8000N <h2> Electrolux EBM8000N</h2> <p> Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen.</p> <p> Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra.&nbsp;</p> <h2> Varmluftsfläkt</h2> <p> För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med.</p> <h2> Degblad</h2> <p> EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur.&nbsp;</p> <p> Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt!</p> Okategoriserade produkter 4 1390,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet