Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gryta 5 liter med smart lockfunktion

OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316 | Art.nr: 182689
 • Supreme Steel
 • Volym 5 liter
 • Diameter: 24cm
 • Integrerat durkslag
 • Passar alla spisar
 • Invändig gradering
 • Bäst i test - Smartson
 • Design: Mattias Mikaelsson
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Lev.tid ej bekräftad
Gryta supreme 5L 8316
495:-
Paxa och var säker på att varan finns i din närmaste Lagershop Läs mer om hur paxningar fungerar.
Paxa i Lagershop

OBH Nordica Supreme Steel - Gryta 5l med smart lockfunktion

OBH Nordica Supreme Steel är en exklusiv serie av stekpannor och kokkärl. Supreme Steel är i rostfritt stål med patenterade handtag som gör att locket hålls på plats när man skall hälla av vatten eller spad efter kokning. Tack vare en specialbotten på katrullerna passar de både keramiska spisar och induktionshällar.

Bäst i test - Smartson

OBH Nordica Supreme Steel fick bäst i test hos Smartson - Oktober 2010

Omdöme: Supreme steel har genomtänkt design med ett integrerat durkslag. Här möter fyra handtag varandra, två på kastrullen och två på locket, tillsammans med en praktisk sil på varje sida. På så sätt går det enkelt att slå av vattnet via de välformade hällpiparna. Kvalitetsintrycket är mästerligt, men tyvärr är kastrullen tung att hantera. Högt prissatt modell som ändå bedöms vara en bra investering.

Läs hela testet här.

Glaslock

Supreme Steel är utrustade med ett glaslock som ger en total insyn i grytan utan att behöva lyfta på locket, och tack vare den smarta designen på handtag behöver man heller ingen knopp på locket som sitter i vägen för insynen.

Integrerat durkslag

I hällpipen sitter ett integrerat durkslag vilket gör att du snabbt och smidigt häller av pastan eller potatisen efter den kokat vilket gör att du inte behöver ta fram ett vanligt durkslag från skåpet.

Invändig gradering

På insidan av kokkärlen från Supreme Steel så att du inte behöver ett separat decilitermått för att måtta upp rätt mängd vatten.

Lätt att rengöra

Tack vare design i rostfritt stål och härdat glas tål Supreme Steel serien att maskindiskas vilket gör rengöringen otroligt lätt och smidig.

Passar alla spisar

Med en aluminiumkärna på 5mm och en rak designad botten ger en större kontaktyta och då en effektivare värme. Detta gör även att den passar både keramiska spisar som induktionshällar.

Andersson Essential Kitchen Knife set 4p 

Knivset innehållande 4 st knivar och 4 st skärbrädor för olika ändamål i köket.

PRIS: 49:-

ANTAL:

Andersson Essential Kitchen Silicon glov 

Grytvantar i värmetåligt silikon. Din bästa vän när du skall hantera varma formar eller grytor.

PRIS: 29:-

ANTAL:

Andersson Essential Kitchen Silicone mat 

2st grytlappar/underlägg i värmetåligt silikon

PRIS: 29:-

ANTAL:

Andersson Essential Kitchen Utensil 
 • Fem delar
 • Lätta att rengöra
 • DIskmaskinssäkra
 • Värmeresistent

PRIS: 29:-

ANTAL:

OBH Nordica Double Dressing 8705 
 • Olje- och vinägerspray
 • Justerbar dosering
 • Fettsnål matlagning
 • 2 st flaskhalvor
 • 150 ml/flaskhalva

PRIS: 49:-

ANTAL:

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_182689"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='28928671'><span class="summary"> OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316 </span><span class="description"> En mycket bra och gedigen gryta med smart inbyggd sil funktion. </span><span class="dtreviewed"> den 15 augusti 2013 <span title="2013-08-15" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_182689').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
OBH Nordica OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316 <h2>OBH Nordica Supreme Steel - Gryta 5l med smart lockfunktion</h2> <p>OBH Nordica Supreme Steel är en exklusiv serie av stekpannor och kokkärl. Supreme Steel är i rostfritt stål med patenterade handtag som gör att locket hålls på plats när man skall hälla av vatten eller spad efter kokning. Tack vare en specialbotten på katrullerna passar de både keramiska spisar och induktionshällar.</p> <h2>Bäst i test - Smartson</h2> <p>OBH Nordica Supreme Steel fick bäst i test hos Smartson - Oktober 2010</p> <p><strong>Omdöme:</strong> Supreme steel har genomtänkt design med ett integrerat durkslag. Här möter fyra handtag varandra, två på kastrullen och två på locket, tillsammans med en praktisk sil på varje sida. På så sätt går det enkelt att slå av vattnet via de välformade hällpiparna. Kvalitetsintrycket är mästerligt, men tyvärr är kastrullen tung att hantera. Högt prissatt modell som ändå bedöms vara en bra investering.</p> <p>Läs hela testet <a href="http://smartson.se/index.aspx?id=43834" target="_blank">här.</a></p> <h2>Glaslock</h2> <p>Supreme Steel är utrustade med ett glaslock som ger en total insyn i grytan utan att behöva lyfta på locket, och tack vare den smarta designen på handtag behöver man heller ingen knopp på locket som sitter i vägen för insynen.</p> <h2>Integrerat durkslag</h2> <p>I hällpipen sitter ett integrerat durkslag vilket gör att du snabbt och smidigt häller av pastan eller potatisen efter den kokat vilket gör att du inte behöver ta fram ett vanligt durkslag från skåpet.</p> <h2>Invändig gradering</h2> <p>På insidan av kokkärlen från Supreme Steel så att du inte behöver ett separat decilitermått för att måtta upp rätt mängd vatten.</p> <h2>Lätt att rengöra</h2> <p>Tack vare design i rostfritt stål och härdat glas tål Supreme Steel serien att maskindiskas vilket gör rengöringen otroligt lätt och smidig.</p> <h2>Passar alla spisar</h2> <p>Med en aluminiumkärna på 5mm och en rak designad botten ger en större kontaktyta och då en effektivare värme. Detta gör även att den passar både keramiska spisar som induktionshällar.<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GVPWEgXc2FY?list=UUrqA5RBvI-GF5IRrg0ooSBQ" width="500"></iframe></p> Grytor och stekpannor 5 495,0000 new True

Exklusiv gryta 5 liter med smart lockfunktion

 • Volym 5 liter
 • Diameter: 24cm
 • Integrerat durkslag
 • Passar alla spisar
 • Invändig gradering

Paketlösning

Ingående artiklar:
 • 1st OBH Nordica Kastrull supreme 1,5L 8216
 • 1st OBH Nordica Kastrull supreme 2 liter 8217
 • 1st OBH Nordica Gryta supreme 3L 8315
 • 1st OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316
Det finns totalt 2st paket där artikeln ingår. För att se en lista klicka här.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet