Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Grilla med stil - förkläde i snygg Weber-design

Weber Förkläde | Art.nr: 200218

Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.

0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Weber Förkläde

Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.

Weber-förklädet med två framfickor fulländar din grillupplevelse så att du slipper oroa dig för att smutsa ned dina kläder under matlagningen. Och precis som med Webers övriga produkter handlar det även här om gedigen kvalitet i toppklass. Det här är ett oömt och snyggt förkläde i den utmärkta kvalitet som krävs vid grillning. Den diskreta och enkla designen gör att förklädet passar i alla situationer, inte minst till dina övriga grilltillbehör.

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Weber Weber Förkläde <h2> Weber Förkläde</h2> <p> Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.</p> <p> Weber-förklädet med två framfickor fulländar din grillupplevelse så att du slipper oroa dig för att smutsa ned dina kläder under matlagningen. Och precis som med Webers övriga produkter handlar det även här om gedigen kvalitet i toppklass. Det här är ett oömt och snyggt förkläde i den utmärkta kvalitet som krävs vid grillning. Den diskreta och enkla designen gör att förklädet passar i alla situationer, inte minst till dina övriga grilltillbehör.</p> Grillredskap 0 49,0000 new False

Exklusivt förkläde i tåligt material

Smäckert grillförkläde från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet