Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Exklusiv kycklinghållare för grillen

Weber Style Kycklinghållare | Art.nr: 200216

Praktisk och funktionell kycklinghållare från Weber Style som gör att du kan laga mycket annat än kyckling i form. Passar till större brikettgrillar och gasolgrillar.

0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Weber Style kycklinghållare

Praktisk och funktionell kycklinghållare från Weber Style som gör att du kan laga mycket annat än kyckling i form. Prova till exempel att göra nachos med ost på grillen! Passar till större brikettgrillar och gasolgrillar.

  • Praktisk kycklinghållare från Weber Style som ger dig betydligt fler möjligheter vid grillen
  • Häll öl, cider eller annat i hålet, sätt fast kycklingen på spettet och sätt igång – ett gott och enkelt sätt att laga fågel i form
  • Glättad yta som gör hållaren enkel att rengöra
  • Sky och köttsaft samlas upp i hållarens botten under tillagningen – en utmärkt utgångspunkt för en sås
  • Lämplig för desserter och tillbehör som grönsaker och potatis
  • Gör det möjligt att laga nachos med ost på grillen – en hit bland gästerna!
  • Passar till de flesta grillar utom till de minsta modellerna
  • Perfekt som present

Kyckling i form har blivit en modern BBQ-klassiker, och med kycklinghållaren från Weber Style kan du enkelt skämma bort gästerna med denna rätt och många andra. Här finns nämligen en praktisk uppsamlare i botten, som ger dig betydligt fler möjligheter att visa dina konster som grillmästare. Du kan till exempel lägga ner lök, morötter och potatis i hållaren under kycklingen och få ett läckert tillbehör till köttet. Använd den till att bjuda dina gäster på nachos med ost och salsa före middagen. Eller prova att tillaga desserten i den – det är både trevligt och underbart gott!

Others Svint Grill 

Rengöring för ditt grillgaller. Gör gallret skinande rent.

PRIS: 15:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Weber Weber Style Kycklinghållare <h2> Weber Style kycklinghållare</h2> <p> Praktisk och funktionell kycklinghållare från Weber Style som gör att du kan laga mycket annat än kyckling i form. Prova till exempel att göra nachos med ost på grillen! Passar till större brikettgrillar och gasolgrillar.</p> <ul class="bulletList"> <li> Praktisk kycklinghållare från Weber Style som ger dig betydligt fler möjligheter vid grillen</li> <li> Häll öl, cider eller annat i hålet, sätt fast kycklingen på spettet och sätt igång – ett gott och enkelt sätt att laga fågel i form</li> <li> Glättad yta som gör hållaren enkel att rengöra</li> <li> Sky och köttsaft samlas upp i hållarens botten under tillagningen – en utmärkt utgångspunkt för en sås</li> <li> Lämplig för desserter och tillbehör som grönsaker och potatis</li> <li> Gör det möjligt att laga nachos med ost på grillen – en hit bland gästerna!</li> <li> Passar till de flesta grillar utom till de minsta modellerna</li> <li> Perfekt som present</li> </ul> <p> Kyckling i form har blivit en modern BBQ-klassiker, och med kycklinghållaren från Weber Style kan du enkelt skämma bort gästerna med denna rätt och många andra. Här finns nämligen en praktisk uppsamlare i botten, som ger dig betydligt fler möjligheter att visa dina konster som grillmästare. Du kan till exempel lägga ner lök, morötter och potatis i hållaren under kycklingen och få ett läckert tillbehör till köttet. Använd den till att bjuda dina gäster på nachos med ost och salsa före middagen. Eller prova att tillaga desserten i den – det är både trevligt och underbart gott!</p> Grillredskap 0 299,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet