Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

SensoTouch med LED-skärm och utbytbart trimmerhuvud

Philips Rq1175/17 | Art.nr: 178469
  • Driftstid: 50min
  • Tvättbar
  • Laddningstid: 1 timme
  • LED-Skärm
  • Skäggtrimmer med klickfäste
  • Super Lift & Cut
  • Våt & Torranvändning
  • 2 års tillverkargaranti

Philips SensoTouch RQ1175 - med skäggtrimmer och LED-skärm

Philips RQ1175 är en ny rakapparat från Philips som ger dig en mjuk och slät rakning. Gyroflex 2D systemet anpassar sig till ditt ansiktes konturer och rakar även bort den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakhuvuden. Skäggtrimmer med 5 olika längdinställningar medföljer.

Skäggtrimmer med klickfäste

Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.

GyroFlex 2D-system

Det konturföljande GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen och minimerar tryck och irritation för att ge en hudnära rakning.

DualPrecision

DualPrecision-rakhuvudena har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben.

Super Lift&Cut Action

Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec-tätning

Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort, både i och utanför duschen.

SkinGlide

SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.

Teknisk specifikation
Allmänt
Display
Nej
Våtrakning
Ja
Trimmer
Ja
Löstagbart rakhuvud
Ja
Rengöringsstation
Nej
Vattentät
Nej
Vattentålig
Ja
Antal rakhuvuden
3st
Övriga funktioner
SkinGlide, Aquatec-tätning, SensoTouch, Super Lift&Cut, DualPrecision, GyroFlex 2D, Batteriindikator med fem nivåer
Strömförsörjning
Batterityp
Li-Ion
Laddningstid
1 timmar
Batteridrift
50min
Snabbladdning
Ja
Nätdrift
Ja
Laddindikator
Ja
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Röd
Medföljande tillbehör
Vikbart laddningsställ, Rengöringsborste, Skyddshylsa, Resefodral, Skäggtrimmer click-on
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Philips Philips Rq1175/17 <h2> Philips SensoTouch RQ1175 - med skäggtrimmer och LED-skärm</h2> <p> Philips RQ1175 är en ny rakapparat från Philips som ger dig en mjuk och slät rakning. Gyroflex 2D systemet anpassar sig till ditt ansiktes konturer och rakar även bort den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakhuvuden. Skäggtrimmer med 5 olika längdinställningar medföljer.</p> <h2> Skäggtrimmer med klickfäste</h2> <p> Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.</p> <h2> GyroFlex 2D-system</h2> <p> Det konturföljande GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen och minimerar tryck och irritation för att ge en hudnära rakning.</p> <h2> DualPrecision</h2> <p> DualPrecision-rakhuvudena har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben.</p> <h2> Super Lift&amp;Cut Action</h2> <p> Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.</p> <h2> Aquatec-tätning</h2> <p> Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort, både i och utanför duschen.</p> <h2> SkinGlide</h2> <p> SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.</p> Rakapparat 5 990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet