Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Luftrenare för en bättre inomhusmiljö

Wilfa Ap-4 | Art.nr: 177758
  • Avancerat aktivt filtersystem
  • Bra mot astma och allergier
  • 4-stegs fläkthastighet
  • Låg ljudnivå

Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.

Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.

Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.

Godkänd av NEMKO.

Storlek: 610x345x215
Vikt: 7,5 kg
Längd nätkabel: 2,5 meter

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare (.pdf, ca 3MB)

Proove GU1051 
Jordad skarvkabel på 5 meter. Används till förlängning.

PRIS: 59:-

ANTAL:

Andersson Socket 6 way with switch 
  • 6-vägs grendosa
  • Jordad
  • Strömbrytare
  • 1,5 meter anslutningskabel
  • Petsäkra kontakter
  • Max. 3500 W 16A/250V~

PRIS: 49:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Wilfa Wilfa Ap-4 <p>Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.<br /> <br /> Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.<br /> <br /> Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.<br /> <br /> Godkänd av NEMKO.<br /> <br /> Storlek: 610x345x215<br /> Vikt: 7,5 kg<br /> Längd nätkabel: 2,5 meter<br /> <br /> <a href="/Files/Items/177xxx/177758/ContentDocuments/AP-4_Luftrenser_alllanguages.pdf">Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare</a> (.pdf, ca 3MB)</p> Luftrenare 4,5 2990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet