Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Startpaket för den som vill prova på det smarta hemmet

Proove Start Package Medium | Art.nr: 193464

Startpaket med smarta funktioner för hemmet. Starta apparater som motorvärmaren eller kaffekokaren direkt via din smartphone. Eller varför inte programmera lampor att tända och släcka sig när du själv är på semester - endast din fantasi sätter gränserna.

Lagerstatus

Finns i lager
Start Package Medium
1 149:-

Du har säkert hört talas om det smarta hemmet. Men vad betyder det egentligen och hur kan det underlätta din dag?

Ett smart hem är när en hel del i hemmet sköter sig själv - när saker och ting händer utan att du behöver göra något. Som att dina lampor tänds och släcks när solen går upp och ned istället för samma tid varje dag. Med Proove TSP100-startpaket för det smarta hemmet kan det ske per automatik.

Startpaketet innehåller 1st TellStick Net, 2st på/av-uttag, 1st på/av-dimmeruttag och 1st fjärrkontroll. Paketet är enkelt att komplettera med fler tillbehör för den som önskar.

Och hur skulle det vara om ditt hus känner av att du kommer hem och utvalda lampor tänds och favoritmusiken startar när du öppnar dörren. Tack vare möjligheten att koppla in en självlärande magnetkontakt (säljs som tillbehör) till dörren kan du göra just detta.

Ett smart hem underlättar för dig och din familj och gör vardagen lite enklare och säkrare.

Alla har vi väl varit med om den där där morgonen när det plötsligt har kommit stora mängder snö under natten och du har lite extra bråttom. Då kanske en enkel sak som att starta bilens kupévärmare från din smartphone vid frukostbordet gör tillvaron lite lättare.

Eller när du skyndat dig iväg till dagis, skola och jobbmöte och väl framme på kontoret kommer på att du faktiskt varken släckte ljuset eller stängde av radion innan du åkte hemifrån. Då är det rätt smart att kunna göra det från mobilen.

Tillhör du dem som har ett fritidsboende? Då kanske det skulle vara bra att kunna se hur varmt eller kallt det är i huset och starta ett extraelement direkt från mobilen så att det är varmt när ni kommer fram.

I det smarta hemmet kan du skapa scheman för automatisering eller styra dina elektriska prylar från mobilen oavsett var i världen du befinner dig. Det kan inte bli enklare att ta kontrollen över vad man vill göra i hemmet - endast din egen fantasi sätter gränserna. Allt du behöver finns i Proove TSP100-startpaketet för det smarta hemma. Skaffa ett och gör ditt hem betydligt smartare redan idag.

Med TellStick Net som medföljer kan du styra hela systemet med hjälp av din telefon, det enda som behövs är en app som du gratis kan ladda ner till din iPhone, Android- eller BlackBerry-telefon.

Aktivera och de-aktivera dina uttag trådlöst - förprogrammerat eller via mobilen

 

Proove TSR102 
  • Fjärrstyrt strömuttag (av/på) för utomhusbruk
  • IP44-certifierat
  • 3680W
  • Lämpligt för styrning av t ex. kupévärmare
  • Passar med t.ex Tellstick eller Proove fjärrkontroll

PRIS: 119:-

ANTAL:

Proove TSR101 

Självlärande fjärrstyrt uttag med dimmer, kompatibelt med TellStick Net. Effekt på 40-300W. Räckvidd på upp till 30 meter.

PRIS: 119:-

ANTAL:

Proove TSS320 

Termo/hygrosensor som mäter temperatur och luftfuktighet. För inom/utomhusbruk IP44. Kompatibel med TellStick Net.

PRIS: 179:-

ANTAL:

Proove TSR100 

Självlärande fjärrstyrt uttag, kompatibelt med TellStick Net. Effekt på 1000W. Räckvidd på upp till 30 meter.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Proove TST102 

Väggströmbrytare med två knappar och självlärande kodsystem som kan styra 2 olika mottagare. Kompatibell med TellStick Net.

PRIS: 159:-

Proove TSR201 

Fjärrstyrd på/av/dimmer-mottagare för infälld installation. Produkten är kompatibel med TellStick-systemet.

PRIS: 99:-

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Proove Proove Start Package Medium <p>Du har säkert hört talas om det smarta hemmet. Men vad betyder det egentligen och hur kan det underlätta din dag?<br /> <br /> Ett smart hem är när en hel del i hemmet sköter sig själv - när saker och ting händer utan att du behöver göra något. Som att dina lampor tänds och släcks när solen går upp och ned istället för samma tid varje dag. Med Proove TSP100-startpaket för det smarta hemmet kan det ske per automatik.</p> <p>Startpaketet innehåller 1st TellStick Net, 2st på/av-uttag, 1st på/av-dimmeruttag och 1st fjärrkontroll. Paketet är enkelt att komplettera med fler tillbehör för den som önskar.<br /> <br /> Och hur skulle det vara om ditt hus känner av att du kommer hem och utvalda lampor tänds och favoritmusiken startar när du öppnar dörren. Tack vare möjligheten att koppla in en självlärande magnetkontakt (säljs som tillbehör) till dörren kan du göra just detta.</p> <h2>Ett smart hem underlättar för dig och din familj och gör vardagen lite enklare och säkrare.</h2> <p>Alla har vi väl varit med om den där där morgonen när det plötsligt har kommit stora mängder snö under natten och du har lite extra bråttom. Då kanske en enkel sak som att starta bilens kupévärmare från din smartphone vid frukostbordet gör tillvaron lite lättare.</p> <p>Eller när du skyndat dig iväg till dagis, skola och jobbmöte och väl framme på kontoret kommer på att du faktiskt varken släckte ljuset eller stängde av radion innan du åkte hemifrån. Då är det rätt smart att kunna göra det från mobilen.<br /> <br /> Tillhör du dem som har ett fritidsboende? Då kanske det skulle vara bra att kunna se hur varmt eller kallt det är i huset och starta ett extraelement direkt från mobilen så att det är varmt när ni kommer fram.<br /> <br /> I det smarta hemmet kan du skapa scheman för automatisering eller styra dina elektriska prylar från mobilen oavsett var i världen du befinner dig. Det kan inte bli enklare att ta kontrollen över vad man vill göra i hemmet - endast din egen fantasi sätter gränserna.&nbsp;Allt du behöver finns i Proove TSP100-startpaketet för det smarta hemma. Skaffa ett och gör ditt hem betydligt smartare redan idag.</p> <p>Med TellStick Net som medföljer kan du styra hela systemet med hjälp av din telefon, det enda som behövs är en app som du gratis kan ladda ner till din iPhone, Android- eller BlackBerry-telefon.</p> <p><img alt="Aktivera och de-aktivera dina uttag trådlöst - förprogrammerat eller via mobilen" src="/Images/Items/193xxx/193466/ContentImages/tand_lampa_tradlost.jpg " style="height:307px; width:500px" /></p> <p>&nbsp;</p> Fjärrstyrd/Självlärande 4 1149,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet