Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Kraftfull Bluetooth-högtalare med inbyggd mikrofon!

Jawbone Jambox Black | Art.nr: 188006
Bärbar högtalare med lång batteritid, Bluetooth och elegant design

 

 • Bluetooth
 • 3,5 mm ljudingång
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Nät- eller batteridrift
 • Inbyggd mikrofon

Jawbone JAMBOX är en populär liten högtalare som sin storlek till trots levererar ett imponerande bra ljud. Det kompakta utförandet, den låga vikten och en batteritiden på 10 timmar gör den till den perfekta högtalaren att ta med överallt. Den har även Bluetooth för trådlös ljuduppspelning samt en inbyggd mikrofon för möjligheten att ta emot samtal.

Liten högtalare - Stort ljud

Jawbone JAMBOX levererar ett imponerande HiFi-ljud sin storlek till trots. Till skillnad mot vanliga portabla högtalare har JAMBOX utrustats med ett par högsofistikerade akustiska drivers som kan producera extremt höga och låga frekvenser från en enda högtalare. Jambox levererar ett högkvalitativt stereoljud som du kan ta med dig överallt.

Portabel

Med Jawbone JAMBOX kan du ta med dig musiken överallt och njuta av högklassig musikkvalité vart du än befinner dig. Storleken och den låga vikten gör det enkelt att ta med den överallt och med de långa batteritiden kan du spela upp musik i timmar utan problem. 

Inbyggd mikrofon

JAMBOX har en inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt att ta emot samtal via högtalaren. Om du får inkommande samtal under tiden du spelar upp musik är det bara att trycka på en knapp och svara. Eller varför inte använda den som en högtalartelefon vid konferanssamtal? Även mikrofonen håller en hög kvalité för att leverera ett knasterfritt ljud utan brus.

Bluetooth

Philips Full HD 3D Ready Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Andersson Car USB Charger Dual 1A+1A 
 • 1 + 1 A
 • Ladda dina enheter via USB
 • Dubbla uttag
 • Ladda via 12-volt

PRIS: 129:-

ANTAL:

Trust Bluetooth 4.0-adapter 
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel
 • Extremt liten & smidig
 • 10 meter räckvidd

PRIS: 199:-

ANTAL:

Andersson 3,5mm M - 3,5mm Coilled 2 m Wh 
 • 2 meter
 • 3,5mm hane-3,5mm hane
 • Guldpläterade kontakter
 • Slitstark
 • Spiralformad

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Uteffekt (Max)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare
Ja
Uteffekt per högtalare (RMS)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalartelefon
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
USB-portar
1st
3,5 mm ljudingång
Ja
3,5 mm ljudutgång
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Hörlursutgång
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
AirPlay
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
2.1 + EDR
Bluetooth-stöd
A2DP, HFP, HSP
Dimensioner
Bredd
151,0 mm
Höjd
40,0 mm
Djup
57,0 mm
Vikt
327 gram
Övrigt
Strömförsörjning
AC-/Batteri drift
Batteritid
10,00 timmar
Batterityp
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal batterier
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal celler
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
Väggladdare, väska, 1,5m USB-kabel, 0,3m USB-kabel, 3,5 mm ljudkabel, manual
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Jawbone Jawbone Jambox Black <p> Jawbone&nbsp;JAMBOX är en populär liten högtalare som sin storlek till trots levererar ett imponerande bra ljud. Det kompakta utförandet, den låga vikten och en batteritiden på 10 timmar gör den till den perfekta högtalaren att ta med överallt. Den har även Bluetooth för trådlös ljuduppspelning samt en inbyggd mikrofon för möjligheten att ta emot samtal.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="270" src="//www.youtube.com/embed/aWmVPKwt-WA" width="480"></iframe></p> <h2> Liten högtalare - Stort ljud</h2> <p> Jawbone JAMBOX levererar ett imponerande HiFi-ljud sin storlek till trots. Till skillnad mot vanliga portabla högtalare har JAMBOX utrustats med ett par högsofistikerade akustiska drivers som kan producera extremt höga och låga frekvenser från en enda högtalare. Jambox levererar ett högkvalitativt stereoljud som du kan ta med dig överallt.</p> <h2> Portabel</h2> <p> Med Jawbone JAMBOX kan du ta med dig musiken överallt och njuta av högklassig musikkvalité vart du än befinner dig. Storleken och den låga vikten gör det enkelt att ta med den överallt och med de långa batteritiden kan du spela upp musik i timmar utan problem.&nbsp;</p> <h2> Inbyggd mikrofon</h2> <p> JAMBOX har en inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt att ta emot samtal via högtalaren. Om du får inkommande samtal under tiden du spelar upp musik är det bara att trycka på en knapp och svara. Eller varför inte använda den som en högtalartelefon vid konferanssamtal? Även mikrofonen håller en hög kvalité för att leverera ett knasterfritt ljud utan brus.</p> <h2> Bluetooth</h2> <p> <img alt="Philips Full HD 3D Ready" src="/Images/Items/166xxx/166566/ContentImages/bluetooth_logo_small.jpg" style="float:right; margin-left: 9px" /> Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.</p> Bärbara högtalare 4,7 799,0000 new False

Njut av förstklassigt ljud med Big Jambox!

 • Bluetooth
 • Bärbar design
 • Kraftfullt ljud
 • Uppladdningsbart batteri
 • Parkoppla till din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Njut av trådlös frihet

Slipp trassla med sladdar och njut av din musik trådlöst via bluetooth!

DJ-produkter!

Mixerbord, hörlurar, högtalare och mycket mer finns nu i lagerhyllan!

Hörlurar för finsmakaren!

Här hittar du HiFi-hörlurar som levererar ljud av högsta kvalitet!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet