Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bärbar Bluetooth-högtalare!

HarmanKardon Go+Play Wireless Black | Art.nr: 190124
HarmanKardon Go+Play Wireless Black
 • Bärbar högtalare
 • Bluetooth
 • USB för laddning
 • TrueStream-teknik
 • Ström- och batteridrift

Harman Kardon Go+Play Wireless är högtalaren för dig som vill spela musik trådlöst, kunna ta med dig högtalaren överallt och samtidigt har höga krav på ljudkvalitén. Högtalaren har utrustats med Bluetooth för trådlös ljudöverföring samt Harman's teknik TrueStream för en högkvalitativ ljudöverföring. Den har ett smidigt handtag och möjlighet till batteridrift för möjligheten att ta med sig den överallt. Om man använder strömkabeln kan man även ansluta en bärbar enhet, som en iPhone, till USB-anslutningen och ladda den samtidigt som du spelar musik.

Bluetooth

bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

TrueStream-teknik

Harman TrueStream ger bästa möjliga ljudupplevelsen när du spelar upp musik via Bluetooth. Den använder sig av den senaste och mest avancerade trådlösa tekniken för att garantera att ljudet håller högsta kvalitet oavsett vilken app eller signalkälla du använder.

Trust Bluetooth 4.0-adapter 
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel
 • Extremt liten & smidig
 • 10 meter räckvidd

PRIS: 199:-

ANTAL:

Andersson USB A-micro B 3m 
 • 3 meter
 • Typ A - Micro B USB
 • Microkontakt för koppling mellan dator och enheter med Micro B USB-anslutning

PRIS: 179:-

ANTAL:

Apple Lightning to usb cable 1m 

USB 2.0-kabel där du kan ansluta din iPhone 5 med Lightning-kontakten till datorns USB-port. Längd på kabeln är 1 meter.

PRIS: 169:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Uteffekt (Max)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare
Ja
Uteffekt per högtalare (RMS)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer
Nej
Högtalartelefon
Nej
Övriga funktioner
-
Anslutningar
USB-portar
0st
3,5 mm ljudingång
Ja
Hörlursutgång
0 st
AirPlay
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd
A2DP, HFP
Övriga anslutningar
-
Dimensioner
Bredd
508,0 mm
Höjd
229,0 mm
Djup
241,0 mm
Vikt
4300 gram
Övrigt
Färg
Svart
Strömförsörjning
Strömkabel
Batteritid
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp
D/ LR20
Antal batterier
8st
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
Strömkabel, bruksanvisning
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
HarmanKardon HarmanKardon Go+Play Wireless Black <p> <strong>Harman Kardon&nbsp;Go+Play Wireless</strong> är högtalaren för dig som vill spela musik trådlöst, kunna ta med dig högtalaren överallt och samtidigt har höga krav på ljudkvalitén. Högtalaren har utrustats med Bluetooth för trådlös ljudöverföring samt Harman's teknik TrueStream för en högkvalitativ ljudöverföring. Den har ett smidigt handtag och möjlighet till batteridrift för möjligheten att ta med sig den överallt. Om man använder strömkabeln kan man även ansluta en bärbar enhet, som en iPhone, till USB-anslutningen och ladda den samtidigt som du spelar musik.</p> <h2> Bluetooth</h2> <p> <img alt="bluetooth" src="/Images/Items/166xxx/166566/ContentImages/bluetooth_logo_small.jpg" style="float:right; margin-left: 9px" /> Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.</p> <h2> TrueStream-teknik</h2> <p> Harman TrueStream ger bästa möjliga ljudupplevelsen när du spelar upp musik via Bluetooth. Den använder sig av den senaste och mest avancerade trådlösa tekniken för att garantera att ljudet håller högsta kvalitet oavsett vilken app eller signalkälla du använder.</p> Okategoriserade produkter 4 2390,0000 new False

Komplettera ditt köp!

Förlängningskablar, adaptrar och mycket mer.

Kompaktstereo

Se vårt breda sortiment av kompaktstereo.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet