Trådlösa, kompakta studiohögtalare med kristallklart ljud

Philips BTS5000 | Art.nr: 198645
  • 100 Watt uteffekt
  • Diskant- och baskontroll
  • Basreflex
  • Bluetooth (aptX och AAC)
  • Kompakt design
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Lev.tid ej bekräftad
Denna vara säljs endast via internet
BTS5000
Information om försäkringen
1 790:-
Produktbeskrivning

Diskant- och baskontroll för höga och låga toner

Diskant- och baskontroll är equalizer-funktioner för att kontrollera höga och låga frekvenser i ljudanläggningar. Med diskanten reglerar du förstärkningen av höga toner i musiken medan basen kontrollerar de låga tonerna. Med upp- och nedknapparna är det lätt att fokusera mer på de låga eller höga tonerna. Om du låter diskant- och baskontrollen vara orörd kan du spela upp musik så som den spelades in. Diskant- och baskontrollerna gör att du får musiken så som du vill ha den.

Perfekt bas med basreflex

Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet.

Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet

Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik (aptX® och AAC) med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™- och Apple iOS-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra.

Trådlös musikströmning

Kompakt design

Högtalaren har stöd för musikströmning via Bluetooth. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar i hög kvalitet, trådlöst från dina Bluetooth-enheter. Kompakt design som passar var som helst och vem som helst. Det kompakta setet passar i alla rum på grund av sin tunna design och storlek.

 

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_198645"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Philips BTS5000 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='39968009'><span class="summary"> Kanonljud!!! </span><span class="description"> som reklamen säger &quot;kristallklart ljud&quot;, bra tryck i basen låter bra både på låg och hög volym. Och volym finns så det räcker att skrämma grannarna med :) </span><span class="dtreviewed"> den 26 augusti 2014 <span title="2014-08-26" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_198645').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Philips Philips BTS5000 <h2> Diskant- och baskontroll för höga och låga toner</h2> <p> Diskant- och baskontroll är equalizer-funktioner för att kontrollera höga och låga frekvenser i ljudanläggningar. Med diskanten reglerar du förstärkningen av höga toner i musiken medan basen kontrollerar de låga tonerna. Med upp- och nedknapparna är det lätt att fokusera mer på de låga eller höga tonerna. Om du låter diskant- och baskontrollen vara orörd kan du spela upp musik så som den spelades in. Diskant- och baskontrollerna gör att du får musiken så som du vill ha den.</p> <h2> Perfekt bas med basreflex<img alt="" src="/Images/Items/198xxx/198645/ContentImages/F300000558-FIL-global-001 (1).jpg" style="width: 170px; height: 96px; float: right; margin: 0px 5px;" /></h2> <p> <a class="glossaryWord" id="glossaryWord53" onclick="showGlossaryContent('53', '1186');return false;" href="/Content/Glossary/basreflexhögtalare">Basreflexhögtalare</a> ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet.</p> <p> Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.</p> <h2> Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet</h2> <p> Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik (aptX® och AAC) med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™- och Apple iOS-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra.</p> <table align="center" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width: 500px; table-layout: fixed;"> <tbody> <tr> <td> <h2> Trådlös musikströmning</h2> </td> <td> <h2> Kompakt design</h2> </td> </tr> <tr> <td> Högtalaren har stöd för musikströmning via Bluetooth. Nu kan du njuta av dina favoritlåtar i hög kvalitet, trådlöst från dina Bluetooth-enheter.</td> <td> Kompakt design som passar var som helst och vem som helst. Det kompakta setet passar i alla rum på grund av sin tunna design och storlek.</td> </tr> </tbody> </table> <p> &nbsp;</p> Aktiva högtalare 5 1790,0000 new False

Hörlurar för finsmakaren!

Här hittar du HiFi-hörlurar som levererar ljud av högsta kvalitet!

DJ-produkter!

Mixerbord, hörlurar, högtalare och mycket mer finns nu i lagerhyllan!

Kablar av hög kvalitet

Letar du efter riktiga Hi-Fi, High End kablar så är SUPRA definitivt ditt val!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet