Högkvalitativt och flexibelt högtalarsystem!

Boston Acoustics SoundWare S 5.1 | Art.nr: 173859
  • 2-vägs högtalare
  • Väggmonterbara
  • Flexibel design
  • Hög kvalité
  • Kraftfull subwoofer
  • Väggfästen medföljer
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Lagerstatus

Finns i lager
Denna vara säljs endast via internet
SoundWare S 5.1
Information om försäkringen
7 490:-
Produktbeskrivning
Boston Acoustics är kända för att tillverka exceptionellt bra ljud till överkomliga priser, och deras högtalarsystem SoundWare S 5.1 är en kombination av detta samt en oerhört flexibel design. Högtalarna kan, förutom att leverera ett oerhört bra ljud, även placeras direkt på bord och hyllor eller monteras på väggen eller till och med i hörn. Detta tack vare deras smarta design samt deras specialfästen som gör det möjligt att placera och vinkla högtalarna precis som man vill.

Boston Acoustics är nogranna med att tillverka varje komponent för att möta höga krav på ljud och kvalité, och väljer noga ut varenda detalj för att bygga ljudsystem och komponenter som passar just dig. De är även kända för att tillverka ett exceptionellt bra ljud i kompakt format, och med SoundWare S 5.1 får man ett överlägset ljud kombinerat med en smart design. SoundWare S 5.1 består av fem kompakta 2-vägs högtalare som bara genom att vara 2-vägs högtalare skiljer sig från många andra kompakta högtalarsystem idag. Upplev ett 5.1-kanals Surround-ljud med SoundWare S 5.1.

Högtalarsystemet kompletteras med en kraftfull subwoofer som levererar en djup bas även vid lägre ljudnivåer. Vanligtvis blir basen lidande om man sänker ljudnivån, men med denna subwoofern motverkas detta då den har utrustats med teknik som gör det möjligt att leverera en kraftfull bas, utan distorsion, även vid lägre frekvenser.

Andersson Speakercable 2,5/10m 
  • 10 meter
  • 2,5 kvadratmillimeter per ledare
  • Vit
  • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring


PRIS: 99:-

ANTAL:

bynetonnet Cleaning Cloth 

Mikrofiberduk för rengöring av ytor som TV-skärmar, kameralinser, GPS och mobiltelefoner. Mått: 20 x 20 cm

PRIS: 19:-

Teknisk specifikation
Typ
5.1 högtalarsystem
Högtalare
2-vägs
Effekt (Watt)
120 Watt RMS
Impedance
8 Ohm
Bas
3,5-tums baselement
Mellanregister
-
Diskant
0,7-tums diskant
Vikt
Högtalare: 5 x 0,5 kg
Subwoofer: 9 kg
Mått mm (BxHxD)
Högtalare: 138x138x143
Subwoofer: 339x315x435
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Boston Acoustics Boston Acoustics SoundWare S 5.1 Boston Acoustics är kända för att tillverka exceptionellt bra ljud till överkomliga priser, och deras högtalarsystem SoundWare S 5.1 är en kombination av detta samt en oerhört flexibel design. Högtalarna kan, förutom att leverera ett oerhört bra ljud, även placeras direkt på bord och hyllor eller monteras på väggen eller till och med i hörn. Detta tack vare deras smarta design samt deras specialfästen som gör det möjligt att placera och vinkla högtalarna precis som man vill.<br/><br/> Boston Acoustics är nogranna med att tillverka varje komponent för att möta höga krav på ljud och kvalité, och väljer noga ut varenda detalj för att bygga ljudsystem och komponenter som passar just dig. De är även kända för att tillverka ett exceptionellt bra ljud i kompakt format, och med SoundWare S 5.1 får man ett överlägset ljud kombinerat med en smart design. SoundWare S 5.1 består av fem kompakta 2-vägs högtalare som bara genom att vara 2-vägs högtalare skiljer sig från många andra kompakta högtalarsystem idag. Upplev ett 5.1-kanals Surround-ljud med SoundWare S 5.1.<br/><br/> Högtalarsystemet kompletteras med en kraftfull subwoofer som levererar en djup bas även vid lägre ljudnivåer. Vanligtvis blir basen lidande om man sänker ljudnivån, men med denna subwoofern motverkas detta då den har utrustats med teknik som gör det möjligt att leverera en kraftfull bas, utan distorsion, även vid lägre frekvenser.<br/><br/> 5.1-paket 0 7490,0000 new False

Hemmabioreceiver!

Här kan du hitta receivern för dig!
Glöm inte högtalarkabel!
59:-
99:-
119:-
169:-

Tänk på!

För en snygg och stilren installation, göm undan kablar och sladdar.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet