Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Toppljud från din dator till din ljudanläggning!

HRT Music Streamer II | Art.nr: 191470
  • Enkel installation
  • Windows® och MacOS® - kompatibel
  • Drivs via USB, ingen extern strömkälla krävs
  • 3 års garanti

 

Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.

En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!

Installationen av HRT Music Sreamer II  är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.

Music Streamer II har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m. 

OBS! USB-kabel ingår ej.

Andersson USB A-B 2.0 3m 
Det är denna typen av kabel du vanligtvis ska ha när du kopplar din skrivare till din dator.
  • 3 meter
  • Typ A hane - Typ B hane
  • Högkvalitativ

PRIS: 89:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Specifikationer
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Uteffekt
96 kHz/24 bits
Impedans
200 Ohm
Ingångar
USB
Utgångar
Stereo RCA
Övrigt
Storlek (BxHxD)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg
Röd
Medföljande tillbehör
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
HRT HRT Music Streamer II <p> Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en&nbsp;bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.</p> <p> En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!</p> <p> Installationen av HRT Music Sreamer II &nbsp;är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.</p> <p> Music Streamer II har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m.&nbsp;</p> <p> <strong>OBS! USB-kabel ingår ej.</strong></p> Hörlursförstärkare/DAC 4 1290,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet