Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Toppljud från din dator till din ljudanläggning!

HRT Music Streamer III | Art.nr: 205400
HRT Music Streamer III
  • Enkel installation
  • Windows® och MacOS® - kompatibel
  • Drivs via USB, ingen extern strömkälla krävs
  • 2 års garanti

 

GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Lagerstatus

Finns i lager
Denna vara säljs endast via internet
Music Streamer III
1 890:-

Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.

En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!

Installationen av HRT Music Streamer III  är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.

Music Streamer III har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m. Music Streamer III har ett högpresterande analogt utgångssteg, vilket gör att du kan koppla in den på en analog ingång på förstärkare eller aktiva högtalare. När du kopplar in MS III i datorn så hittas den automatiskt och tar över det interna ljudkortet.

OBS! USB-kabel ingår ej.

Andersson USB A-B 2.0 3m 
Det är denna typen av kabel du vanligtvis ska ha när du kopplar din skrivare till din dator.
  • 3 meter
  • Typ A hane - Typ B hane
  • Högkvalitativ

PRIS: 89:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Specifikationer
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Uteffekt
96 kHz/24 bits
Impedans
200 Ohm
Ingångar
USB
Utgångar
Stereo RCA
Övrigt
Storlek (BxHxD)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg
Röd
Medföljande tillbehör
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
HRT HRT Music Streamer III <p> Denna unika konstruktionen ger dig ett toppenljud direkt från din dator till ljudanläggningen. Music Streamer II skapar en helt isolerad signalväg mellan datorn och ljudanläggningen som ger dig en&nbsp;bättre detaljåtergivning, precision och tryck i basen.</p> <p> En USB-DAC använder du mellan en dator och vilken förstärkare som helst som har en vanlig analog stereoingång, vilket gör att den passar in nästan överallt!</p> <p> Installationen av HRT Music Streamer III &nbsp;är väldigt enkel, du kopplar den till en USB port i datorn och via den analoga ingång på din ljudanläggningoch. Den installerar sig själv precis som om det vore en extern hårddisk eller datormus. Fungerar till både PC och MAC och du behöver inte ens ansluta en strömkabel.</p> <p> Music Streamer III har stöd för applikationer som iTunes och Windows Media Player. Du kan också använda den för att lyssna på internetradio, Spotify m.m.&nbsp;Music Streamer III har ett högpresterande analogt utgångssteg, vilket gör att du kan koppla in den på en analog ingång på förstärkare eller aktiva högtalare. När du kopplar in MS III i datorn så hittas den automatiskt och tar över det interna ljudkortet.</p> <p> <strong>OBS! USB-kabel ingår ej.</strong></p> Hörlursförstärkare/DAC 0 1890,0000 new False

Vi har hörlurarna för dig

Vi säljer alla typer av hörlurar för olika ändamål.

I örat, på örat eller runt örat. För träningen, för barnen eller för resan. Med kort kabel, lång kabel eller utan kabel.

Soundbars

Få ett fylligare ljud till din TV!

Andersson SRS 2.0 är en slimmad, väggmonterbar soundbar med aluminiumdetaljer i kombination med en stilren trådlös subwoofer.
1 490:-

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet