Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel USB-DAC och hörlursförstärkare i ett för bättre musikupplevelse

HRT microStreamer | Art.nr: 191467
 • Liten och kompakt
 • Omvandlar ljudet till en musikalisk upplevelse
 • USB-driven, ingen extern strömkälla krävs
 • Aluminiumhölje
 • Plug and play
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Finns i lager
Denna vara säljs endast via internet
microStreamer
1 890:-

HRT microStreamer

Liten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem.

Liten men naggande god (ljudkvalitet)

Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna. 

Plug and play

Precis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.

För mobila enheter

Den medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.

För Apple-produkter med pin30-kontakt (tex iPhone, iPad och iPod)

För Apple-produkter med lightningkontakt (tex iPhone 5 och iPad 4)

För Android-telefoner med microUSB (OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4)

 

Apple Lightning-till-USB-kamera 

Med den här adaptern kan du importera bilder och video från en digitalkamera till en iPad med Retina-skärm eller iPad mini med Lightning-kontakt. Stöd för standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4.

PRIS: 299:-

ANTAL:

Apple iPad Camera Connection-Kit 
 • Apple Camera Connection Kit
 • Anslut kamera & SD-kort
 • Överför bilder & filmer
 • Kompatibel med iPad 1, 2 & 3:e gen

PRIS: 279:-

ANTAL:

Andersson 2RCA m - 3,5mm m 1.5M 

Guldpläterad kabel för överföring av ljud mellan till exempel dator och receiver eller för anslutning av hemmabio, DVD, CD, MD och MP3-spelare. 3.5mm stereo hane - 2 x RCA.

PRIS: 59:-

ANTAL:

Bandridge USB-KABEL A-MINI 5P HANE 2,0M 
 • 2 meter
 • Typ A - Mini USB
 • Minikontakt för koppling mellan dator och enheter med Mini USB-anslutning.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Specifikationer
Frekvensomfång från
0 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Sample Rate
upp till 96 kHz
Uteffekt
upp till 140 mW (hörlurar)
Strömförbrukning
98 mA
Impedans
50 Ohm
Ingångar
USB-kontakt
Utgångar
3,5 mm-hörlursutgång
Övrigt
Storlek (BxHxD)
30x63x10 mm
Färg
Silver
Medföljande tillbehör
Mini-USB-kabel (40 cm), bärpåse
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
HRT HRT microStreamer <h2> HRT microStreamer</h2> <p> Liten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem.</p> <h2> Liten men naggande god (ljudkvalitet)<img alt="" src="/Images/Items/191xxx/191467/ContentImages/191467-textbild.jpg" style="width: 150px; height: 109px; float: right; margin-left: 5px; margin-right: 5px;" /></h2> <p> Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna.&nbsp;</p> <h2> Plug and play</h2> <p> Precis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.</p> <h2> För mobila enheter</h2> <p> Den medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.</p> <p> <a class="accReadMore" href="/i/170468" id="58257">För Apple-produkter med pin30-kontakt</a>&nbsp;(tex iPhone, iPad och iPod)</p> <p> <a class="accReadMore" href="/i/182640" id="58256">För Apple-produkter med lightningkontakt</a>&nbsp;(tex iPhone 5 och iPad 4)</p> <p> <a class="accReadMore" href="/i/185868" id="58254">För Android-telefoner med microUSB</a>&nbsp;(OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4)</p> <p> &nbsp;</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" src="//www.youtube.com/embed/17JwpPLxdU8" width="500"></iframe></p> Hörlursförstärkare/DAC 2 1890,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet