Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

USB-driven hörlursförstärkare ger bättre ljud från datorn!

NuForce uDAC 2 - Black | Art.nr: 164083
  • USB-driven, ingen extern strömkälla krävs
  • Koaxial S / PDIF-utgång
  • Hörlursimpedans upp till 300 ohm
  • Volymkontroll

Förstärk ljudet
Nuforce uDAC 2 är en hörlursförstärkare som även har inbyggt ljudkort. Den kopplas enkelt in via USB och drivs med ström direkt från porten, knytpunkten mellan datorn, musikanläggningen och hörlurarna. Den behöver inga extra drivrutiner och den tar automatiskt över som primär ljudenhet vid inkoppling.

Låt inte det lilla formatet lura dig
Den är liten, smidig att ha med sig till festen eller arbetsplatsen och ger audiofilen bra möjligheter att avnjuta musik med bra kvalitet! Trots sitt lilla format är den utrustad med en avancerad D/A omvandlare som klarar att spela upp allt från MP3 till 24/96 bitars musik. Självklart har man byggt in en kvalitativ hörlursförstärkare i den.
Förstärk ljudet i MP3-filer och i Spotify

DAC (Digital-to-Analog Converter)
De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 2 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 2 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut!

Sennheiser HD429 
  • Kraftfull bas
  • 2 års garanti!
  • Ergonomisk design
  • Neodymium-magneter
  • Stänger ute ljud från omgivningen

PRIS: 549:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Frekvensomfång
20-20kHz
Strömförbrukning (Max)
500mW
Effektförbrukning
USB-bus 80 mA/5V
Impedans
16-300 Ohm
Uteffekt
80 mW x 2 @ 16-Ohm
Ingångar:
USB
Utgångar
2xRCA, 1xKoaxial digital, Hörlursuttag (3,5 mm)
Mått (b x h x d)
68x38x21mm
Medföljande tillbehör
USB-kabel (1 meter)
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
NuForce NuForce uDAC 2 - Black <p> <strong>Förstärk ljudet</strong><br /> Nuforce uDAC 2 är en hörlursförstärkare som även har inbyggt ljudkort. Den kopplas enkelt in via USB och drivs med ström direkt från porten, knytpunkten mellan datorn, musikanläggningen och hörlurarna. Den behöver inga extra drivrutiner och den tar automatiskt över som primär ljudenhet vid inkoppling.<br /> <br /> <strong>Låt inte det lilla formatet lura dig</strong><br /> Den är liten, smidig att ha med sig till festen eller arbetsplatsen och ger audiofilen bra möjligheter att avnjuta musik med bra kvalitet! Trots sitt lilla format är den utrustad med en avancerad D/A omvandlare som klarar att spela upp allt från MP3 till 24/96 bitars musik. Självklart har man byggt in en kvalitativ hörlursförstärkare i den.<br /> Förstärk ljudet i MP3-filer och i Spotify <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Images/spotify copy.jpg" /><br /> <br /> <strong>DAC (Digital-to-Analog Converter)</strong><br /> De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 2 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 2 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut!</p> Ljud-adaptrar 4 695,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet