Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Liten, smidig hörlursförstärkare perfekt till datorn!

NuForce uDAC 3 - Silver | Art.nr: 197134
NuForce uDAC 3 - Silver
  • USB-driven
  • Analog RCA och S/PDIF-utgång
  • Hörlursimpedans upp till 300 ohm
  • Volymkontroll
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Kraftfullt ljud i ett litet paket

Låt inte storleken lura dig - NuForce uDac 3 är otroligt kraftfull och tillförlitlig. Den förbättrar din ljudupplevelse något avsevärt. Ljudet från din dator kommer att hålla audiofilklass och tillsammans med ett par välljudande hörlurar kommer musiken vara mer levande än någonsin.

De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 3 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 3 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut!

Den är liten och flexibel men har många anslutningsmöjligheter, analog RCA, digital S/PDIF och 3,5 mm hörlursutgång, så att du alltid kan njuta av perfekt ljud. Den drivs med USB-anslutning och är enkel att bära med sig och koppla in vilken dator som helst.

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
NuForce NuForce uDAC 3 - Silver <h2> Kraftfullt ljud i ett litet paket</h2> <p> Låt inte storleken lura dig - NuForce uDac 3 är otroligt kraftfull och tillförlitlig. Den förbättrar din ljudupplevelse något avsevärt. Ljudet från din dator kommer att hålla audiofilklass och tillsammans med ett par välljudande hörlurar kommer musiken vara mer levande än någonsin.</p> <p> De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 3 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 3 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut!</p> <p> Den är liten och flexibel men har många anslutningsmöjligheter, analog RCA, digital S/PDIF och 3,5 mm hörlursutgång, så att du alltid kan njuta av perfekt ljud. Den drivs med USB-anslutning och är enkel att bära med sig och koppla in vilken dator som helst.</p> Okategoriserade produkter 0 890,0000 new False

Hörlurar för alla tillfällen!


Hörlurar för finsmakaren!

Här hittar du HiFi-hörlurar som levererar ljud av högsta kvalitet!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet