Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Professionell DJ-hörlur för tunga spelningar

Pioneer HDJ-1500-K | Art.nr: 176630
 • Anpassad för DJ:s
 • 50 mm membran
 • Imponerande ljudstyrka
 • Neodymium-magneter
 • 5 - 30,000Hz
 • Spiralkabel

Professionell DJ-hörlur för tunga spelningar

DJ-hörlurar utrustad med talspolar och kopparklädd aluminiumtråd som garanterar en exakt återgivning av djupa bastoner och ett utsökt balanserat ljud i alla register. Den exklusiva ljudisoleringen eliminerar bakgrundsbrus för en enklare medlyssning även i de stökigaste klubblokalerna.Tack vare en robust konstruktion med delar i en lätt och slitstark magnesiumlegering klarar HDJ-1500 alla de krav som DJ-miljön ställer. Öronkuddarna är dessutom klädda i uretanskum som omsluter örat för maximal komfort under långa spelningar.

Suverän ljudkvalitet

HDJ-1500 innehåller förstklassiga komponenter som ger ett perfekt balanserat ljud i alla register. Talspolar med kopparklädd aluminiumtråd, 50 mm stora högtalarelement, neodymmagneter och 38 mm tjocka membran garanterar en exakt återgivning av djup och tydlig bas och ett detaljrikt mellanregister.

Robust konstruktion för DJ-proffs

HDJ-1500 har ett robust justerbart huvudband och gångjärn i en robust men lätt magnesiumlegering – de här hörlurarna är gjorda för att klara tung professionell användning. Att den ensidiga kabeln enkelt kan bytas ut om den skadas gör att hörlurarna håller ännu längre.

Överlägsen komfort

De låga kåporna skapar en tät förslutning kring örat för att stänga ute omgivande ljud, och öronkuddarna med minnesskum gör lurarna sköna att bära även under långa perioder.

Tips!

För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare. Se vårt utbud av hörlursförstärkare.

 

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Genre
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd
3,00 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja, via adapter
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
5 Hz
Frekvensomfång till
30000 Hz
Känslighet
108 dB
Impedans
32 Ohm
Dimensioner
Vikt
285 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
6,3 mm adapter, Förvaringsfodral
Färg
Svart
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Pioneer Pioneer HDJ-1500-K <h2> Professionell DJ-hörlur för tunga spelningar</h2> <p> DJ-hörlurar utrustad med talspolar och kopparklädd aluminiumtråd som garanterar en exakt återgivning av djupa bastoner och ett utsökt balanserat ljud i alla register. Den exklusiva ljudisoleringen eliminerar bakgrundsbrus för en enklare medlyssning även i de stökigaste klubblokalerna.<br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="271" src="http://www.youtube.com/embed/jr1diVsUcJ0?wmode=transparent" width="475"></iframe><br /> <br /> Tack vare en robust konstruktion med delar i en lätt och slitstark magnesiumlegering klarar HDJ-1500 alla de krav som DJ-miljön ställer. Öronkuddarna är dessutom klädda i uretanskum som omsluter örat för maximal komfort under långa spelningar.</p> <h2> Suverän ljudkvalitet</h2> <p> HDJ-1500 innehåller förstklassiga komponenter som ger ett perfekt balanserat ljud i alla register. Talspolar med kopparklädd aluminiumtråd, 50 mm stora högtalarelement, neodymmagneter och 38 mm tjocka membran garanterar en exakt återgivning av djup och tydlig bas och ett detaljrikt mellanregister.</p> <h2> Robust konstruktion för DJ-proffs</h2> <p> HDJ-1500 har ett robust justerbart huvudband och gångjärn i en robust men lätt magnesiumlegering – de här hörlurarna är gjorda för att klara tung professionell användning. Att den ensidiga kabeln enkelt kan bytas ut om den skadas gör att hörlurarna håller ännu längre.</p> <h2> Överlägsen komfort</h2> <p> De låga kåporna skapar en tät förslutning kring örat för att stänga ute omgivande ljud, och öronkuddarna med minnesskum gör lurarna sköna att bära även under långa perioder.</p> <table cellpadding="4" cellspacing="2" style="width: 100%; text-align: left; margin-left: 0px; margin-right: auto;"> <tbody> <tr> <th style="background-color: rgb(243, 243, 243); text-align: left;"> <h2> Tips!</h2> <p> För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare. <a href="http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/horlurar/dac-horlursforstarkare">Se vårt utbud av hörlursförstärkare.</a></p> </th> </tr> </tbody> </table> <p> &nbsp;</p> Pioneer 4 1390,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet