Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande lyxhörlurar för dig med höga krav

Sennheiser HD700 | Art.nr: 188335
 • Hörlur för audiofiler
 • Hifi i absolut toppklass!
 • Komfort-, bygg- och ljudkvalitet i high-end-klass!
 • Varm och balanserad ljudåtergivning
 • Öppna, omslutande stereohörlurar
 • Löstagbar dubbelsidig kabel
 • 3m kabellängd
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Lagerstatus

Denna vara säljs endast via internet
HD700
Information om försäkringen
5 549:-

Sennheiser HD700

Är du ute efter ett par hörlurar med riktigt bra ljud så är Sennheiser ett säkert kort. Med 65 års erfarenhet i ryggen vet de hur man gör hörlurar med bra kvalitet. Sennheiser HD700 är lillebror till Sennheisers flaggskepp HD800 som kallats för en av världens bästa hörlurar, och har mycket av samma teknik, men till ett mycket lägre pris.

Design och komfort

Det första som slår en när man får ett par HD700 i handen är deras robusta och solida konstruktion. De är trots sin rejäla storlek inte så tunga som man kan tro, vilket gör dem sköna att bära på huvudet, även under längre stunder. Öronkåporna har lyxiga kuddar i velour som sitter skönt runtom öronen utan att trycka för mycket. Huvudbågen är silikonbehandlad för att minimal resonans.

Ljud och teknik

HD700 är ett par öppna dynamiska stereohörluar som lovar dig en enastående ljudbild med en varm och balanserad ljudåtergivning. Eftersom de har en öppen konstruktion innebär det att de läcker ljud, både in och ut, men ger därmed ett klarare och mer transparent ljud som faller även den mest kräsna lyssnaren i smaken.

Förutom noggrant utvalda material har Sennheiser försett HD700 med nyutvecklade element med ett patentsökt ventilerat magnetsystem som hanterar luftflödet från omvandlaren för optimerad luftturbulens. Det är upphängda i en vibrationsdämpande ram som vinklar elementen mot öronen - allt för en optimal ljudupplevelse!

Hörlur för hemmabruk

HD700 är främst avsedda som en hemmalur med sin tre meter långa kabel, men tack vare 150 ohms impedans och 105 decibels känslighet kan man även använda dem med portabla musikkällor, tillsammans med en bärbar hörlursförstärkare. Tänk bara på att det då krävs en adapter från 6,3 till 3,5 mm.

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Öppna
Högtalarmembran
40,0 mm
Kabellängd
3,00 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Nej
6,3 mm ljudanslutning
Ja
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
8 Hz
Frekvensomfång till
44000 Hz
Känslighet
105 dB
Impedans
150 Ohm
Maximal ineffekt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt
270 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Manual
Färg
Svart
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Sennheiser Sennheiser HD700 <h2>Sennheiser HD700</h2> <p>Är du ute efter ett par hörlurar med riktigt bra ljud så är Sennheiser ett säkert kort. Med 65 års erfarenhet i ryggen vet de hur man gör hörlurar med bra kvalitet. Sennheiser HD700 är lillebror till Sennheisers flaggskepp HD800 som kallats för en av världens bästa hörlurar, och har mycket av samma teknik, men till ett mycket lägre pris.</p> <h2>Design och komfort</h2> <p>Det första som slår en när man får ett par HD700 i handen är deras robusta och solida konstruktion. De är trots sin rejäla storlek inte så tunga som man kan tro, vilket gör dem sköna att bära på huvudet, även under längre stunder. Öronkåporna har lyxiga kuddar i velour som sitter skönt runtom öronen utan att trycka för mycket. Huvudbågen är silikonbehandlad för att minimal resonans.</p> <h2>Ljud och teknik<img alt="" src="/Images/Items/188xxx/188335/ContentImages/188335-textbild.jpg" style="float:right; height:250px; width:111px" /></h2> <p>HD700 är ett par öppna dynamiska stereohörluar som lovar dig en enastående ljudbild med en varm och balanserad ljudåtergivning. Eftersom de har en öppen konstruktion innebär det att de läcker ljud, både in och ut, men ger därmed ett klarare och mer transparent ljud som faller även den mest kräsna lyssnaren i smaken.</p> <p>Förutom noggrant utvalda material har Sennheiser försett HD700 med nyutvecklade element med ett patentsökt ventilerat magnetsystem som hanterar luftflödet från omvandlaren för optimerad luftturbulens. Det är upphängda i en vibrationsdämpande ram som vinklar elementen mot öronen - allt för en optimal ljudupplevelse!</p> <h2>Hörlur för hemmabruk</h2> <p>HD700 är främst avsedda som en hemmalur med sin tre meter långa kabel, men tack vare&nbsp;150 ohms impedans och 105 decibels känslighet kan man även använda dem med portabla musikkällor, tillsammans med en bärbar hörlursförstärkare. Tänk bara på att det då krävs en <a class="accReadMore" href="/i/147047" id="57626">adapter</a> från 6,3 till 3,5 mm.</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" src="http://player.vimeo.com/video/36334964?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;color=0089cc" width="500"></iframe></p> Sennheiser 0 5549,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet