Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bekväm hörlur med den tuffa Blixten McQueen!

Disney Cars Hörlur | Art.nr: 192754
Disney Cars Hörlur
  • Tuff design
  • Hög komfort
  • Perfekt för telefonen, spelkonsolen eller bärbara DVD'n.
  • Utrustad med volymkontroll och tyst-knapp
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Bekväm hörlur med den tuffa Blixten McQueen!

Denna häftiga hörlur är utvecklad speciellt för barn. Den har en speciell DJ-stil och hörlurarna passar barnens huvud perfekt. Tack vare mjuka öronkuddar och en huvudbygel med innerkudde för extra komfort kan barnen lyssna på utmärkt ljud med hög komfort. Dom är också lätta att bära med sig, vilket gör dom perfekta för portabel användning i bilen eller på bussen. Det är bara att koppla in dom i CD-spelare, spelkonsol eller media spelare som stödjer 3,5mm uttag.

Hörluren har den välkända Blixten McQueen på sidorna.

Andersson Adapter 2x3,5mm F - 3,5mm M 
  • Adapter med 3,5 mm hane till 2x3,5 mm hona. Används om du t ex vill koppla två par hörlurar till en och samma musikspelare.

PRIS: 39:-

ANTAL:

Bandridge Flygplansadapter 3,5MM HONA-2X 
  • 3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.

PRIS: 69:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Disney Disney Cars Hörlur <p> <img alt="" src="/Images/Items/192xxx/192754/ContentImages/All-Disney-Cars-pictures-disney-pixar-cars-13374926-900-306.jpg "></p><h2> Bekväm hörlur med den tuffa Blixten McQueen!</h2><p> Denna häftiga hörlur är utvecklad speciellt för barn. Den har en speciell DJ-stil och hörlurarna passar barnens huvud perfekt. Tack vare mjuka öronkuddar och en huvudbygel med innerkudde för extra komfort kan barnen lyssna på utmärkt ljud med hög komfort. Dom är också lätta att bära med sig, vilket gör dom perfekta för portabel användning i bilen eller på bussen. Det är bara att koppla in dom i CD-spelare, spelkonsol eller media spelare som stödjer 3,5mm uttag.</p><p> Hörluren har den välkända Blixten McQueen på sidorna.</p> Slutna 0 149,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet