Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Headsetadapter för smartphones

MTU Headsetadapter for Smartphones | Art.nr: 187010

Adapter för smartphones med 3,5 mm ingång för att kunna använda mikrofon och fjärrkontroll på headset/hörlurar anpassade för iPhone.

MTU Headsetadapter för smartphones

Har du köpt ett nytt headset anpassat för Apple/HTC och får inte mikrofonen att fungera ihop med din telefon? Denna adapter kan användas för att lösa problemet till telefoner med 3.5mm anslutning (vanlig hörlurskontakt). Fungerar på Sony (Sony/Ericsson), Nokia, äldre Samsung mfl.

Denna adapter gör att du kan använda iPhone-anpassade hörlurar till bland annat Sony, Nokia och Samsung, ifall det inte redan fungerar utan adapter. Enda kravet är att mobilerna ifråga har en 3.5 mm-kontakt. Adaptern möjliggör att mikrofon och kontrollfunktioner (ej volym) i hörlurar för iPhone även fungerar för mobiler med 3.5 mm 4-polig kontakt.

Samsung och HTC har i de flesta fall (senare modeller) samma pin-config som iPhone och behöver ingen adapter. Adaptern är i första hand avsedd för telefoner med Sonys (SonyEricsson) pin-config.

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
MTU MTU Headsetadapter for Smartphones <h2> MTU Headsetadapter för smartphones</h2> <p> Har du köpt ett nytt headset anpassat för Apple/HTC och får inte mikrofonen att fungera ihop med din telefon?&nbsp;Denna adapter kan användas för att lösa problemet till telefoner med 3.5mm anslutning (vanlig hörlurskontakt). Fungerar på Sony (Sony/Ericsson), Nokia, äldre Samsung mfl.</p> <p> Denna adapter gör att du kan använda iPhone-anpassade hörlurar till bland annat Sony, Nokia och Samsung, ifall det inte redan fungerar utan adapter. Enda kravet är att mobilerna ifråga har en 3.5 mm-kontakt. Adaptern möjliggör att mikrofon och kontrollfunktioner (ej volym) i hörlurar för iPhone även fungerar för mobiler med 3.5 mm 4-polig kontakt.</p> <p> <em><strong>Samsung och HTC har i de flesta fall (senare modeller) samma pin-config som iPhone och behöver ingen adapter.&nbsp;</strong></em><em><strong>Adaptern är i första hand avsedd för telefoner med Sonys (SonyEricsson) pin-config.</strong></em></p> Tillbehör hörlurar 1 39,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet