Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Barnanpassade hörlurar med låsbar volymkontroll!

Philips SHK1030/00 | Art.nr: 181809
 • Barnanpassade hörlurar
 • Skräddarsydd design för växande barn
 • Låsbar volymkontroll
 • Barnvänliga färger
 • Låg vikt
Färg/Variant: Blå
GillaGilla MailaE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

SHK1030/00
149:-
Paxa och var säker på att varan finns i din närmaste Lagershop Läs mer om hur paxningar fungerar.
Paxa i Lagershop

Philips SHK1030/00

Ett par riktiga lättviktshörlurar som är speciellt utvecklade för barn. Designen är skräddarsydd för att passa växande barn och garantera en perfekt passform. En låsbar volymkontoll för att ställa in maxvolymen medföljer. Neodymium-högtalarelementen ger rent och balanserat ljud.

Hörlurarna har 3,5mm-kontakt som passar i alla mp3-spelare och de flesta telefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Philips SHK1030/00 passar barn från cirka sex år.

Volymkontroll

Försäkra dig om att ditt barn inte lyssnar på för hög musik genom att ställa en säker volymnivå på hörlurarna med den låsbara volymkontrollen.

 

Andersson Adapter 2x3,5mm F - 3,5mm M 
 • Adapter med 3,5 mm hane till 2x3,5 mm hona. Används om du t ex vill koppla två par hörlurar till en och samma musikspelare.

PRIS: 39:-

ANTAL:

Bandridge Flygplansadapter 3,5MM HONA-2X 
 • 3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.

PRIS: 69:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Öppna
Kabellängd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Nej
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
10 Hz
Frekvensomfång till
24000 Hz
Känslighet
106 dB
Impedans
32 Ohm
Dimensioner
Vikt
56 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Inga
Färg
Blå/silver
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_181809"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Philips SHK1030/00 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='32668772'><span class="summary"> Jätte bra hörlurar för barnen </span><span class="description"> Passar perfekt, trycker inte på öronen, och ger ett bra ljud. Att kunna begränsa max-volymen känns riktigt bra, så minimerar man att dom har för högt ljud på o förstör hörseln. =) </span><span class="dtreviewed"> den 16 december 2013 <span title="2013-12-16" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_181809').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Philips Philips SHK1030/00 <h2> Philips SHK1030/00</h2><p> Ett par riktiga lättviktshörlurar som är speciellt utvecklade för barn. Designen är skräddarsydd för att passa växande barn och garantera en perfekt passform. En låsbar volymkontoll för att ställa in maxvolymen medföljer. Neodymium-högtalarelementen ger rent och balanserat ljud.</p><p> Hörlurarna har 3,5mm-kontakt som passar i alla mp3-spelare och de flesta telefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Philips SHK1030/00 passar barn från cirka sex år.</p><h2> Volymkontroll</h2><p> Försäkra dig om att ditt barn inte lyssnar på för hög musik genom att ställa en säker volymnivå på hörlurarna med den låsbara volymkontrollen.</p><h2> &nbsp;</h2> Philips 5 149,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet