Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

The Momentum on-ear - modernt ljud möter lyxig, fräsch design!

Sennheiser Momentum On-Ear - Pink | Art.nr: 191424
 • Högpresterande neodymmagneter
 • Minimalistisk men lyxig design
 • Löstagbar kabel
 • Mikrofon och fjärrkontroll för iPhone/iPod/iPad
 • 16-22 000 Hz
 • Bärväska ingår
Färg/Variant: Rosa

Sennheiser Momentum - Black

Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.

Momentum On-ear

Nya Momentum on-ear är en lite mindre variant av sin Momentum over-ear. Öronkuddarna på denna modell sitter på örat istället för runt om som hos sin storebror. I övrigt är det en lika välljudande och högkvalitativ hörlur som föregångaren.

Less is more

Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil. 

Ljud

Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.

 

Fjärrkontroll och mikrofon

Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.

OBS! För att ta emot samtal, styra musik och använda vissa funktioner måste du använda dig av en iPhone/iPad/iPod.

Medföljande tillbehör

- Bärväska
- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll
- Standard audiokabel
- Manual

Valueline 3.5 mm splitter-ljudkabel 
 • Hörlurssplitt
 • Dela musik från en ljudenhet till två hörlurar
 • 1 x 3,5mm-kontakt hane
 • 2 x 3,5mm-kontakt hona
 • Längd: 20 cm

PRIS: 49:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Hörlursdesign
On-ear
Högtalarmembran
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd
1,40 meter
Mikrofon
Ja
Volymkontroll
Ja
Fjärrkontroll
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Nej
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
16 Hz
Frekvensomfång till
22000 Hz
Känslighet
112 dB
Impedans
18 Ohm
Maximal ineffekt
200mW
Dimensioner
Vikt
160 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Bärväska, 6,3 mm adapter, kabel med fjärrkontroll och mikrofon (1,4 m), standard ljudkabel (1,4 m) och bruksanvisning
Färg
Rosa
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_191424"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Sennheiser Momentum On-Ear - Pink </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='31656444'><span class="summary"> Bra ljud till ok pris! </span><span class="description"> Jag lyssnar mest på musik i mina lurar, inte ljudböcker eller så, så för mig är dessa toppen! Jag är heller inte helt isolerad från omgivningen, vilket är bra. Sköna att ha på sig, inga ömmande öron eller så. Och så är de supersnygga! </span><span class="dtreviewed"> den 4 november 2013 <span title="2013-11-04" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_191424').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Sennheiser Sennheiser Momentum On-Ear - Pink <h2> Sennheiser Momentum - Black</h2> <p> Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.</p> <h2> Momentum On-ear</h2> <p> Nya Momentum on-ear är en lite mindre variant av sin Momentum over-ear. Öronkuddarna på denna modell sitter på örat istället för runt om som hos sin storebror. I övrigt är det en lika välljudande och högkvalitativ hörlur som föregångaren.</p> <h2> Less is more</h2> <p> Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil.&nbsp;</p> <h2> Ljud</h2> <p> Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.</p> <h2> &nbsp;</h2> <h2> Fjärrkontroll och mikrofon</h2> <p> Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.</p> <p> OBS! För att ta emot samtal, styra musik och använda vissa funktioner måste du använda dig av en iPhone/iPad/iPod.</p> <h2> Medföljande tillbehör</h2> <p> - Bärväska<br /> - Kabel med mikrofon och fjärrkontroll<br /> - Standard audiokabel<br /> - Manual</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" src="//www.youtube.com/embed/sPPON3ImNBw" width="500"></iframe></p> Sennheiser 5 1290,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet