Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Hörluren från världens främsta DJ - Tiësto!

AKG by Harman K 67 Tiësto | Art.nr: 177667
 • Design av Tiësto!
 • Maximal ljudisolering
 • 40 mm membran
 • 18 - 22,000 Hz
 • Anpassad för DJ:s
 • Vik- och roterbara kåpor
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

AKG K 67 Tiësto

Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning!

K67 Tiësto är den första i "AKG by Tiësto"-serien. Den har ett bra frekvensomfång och erbjuder ett klart ljud tillsammans med en tilltalande produktdesign!


 

Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering

När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K67 har en utanpåliggande, sluten design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.
 

Stadigt byggd och smart design

Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dom i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!
 

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Genre
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd
3,00 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja, via adapter
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
18 Hz
Frekvensomfång till
22000 Hz
Känslighet
116 dB
Impedans
32 Ohm
Dimensioner
Vikt
200 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
6,3mm adapter, bruksanvisning
Färg
Svart/Silver
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
AKG by Harman AKG by Harman K 67 Tiësto <h1> AKG K 67 Tiësto</h1><p> Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning!<br> <br> K67 Tiësto är den första i "AKG by Tiësto"-serien. Den har ett bra frekvensomfång och erbjuder ett klart ljud tillsammans med en tilltalande produktdesign!<br> <br> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/AIYHhIWMLCQ?wmode=transparent"></iframe><br> &nbsp;</p><h2> Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering</h2><p> När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K67 har en utanpåliggande, sluten design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.<br> &nbsp;</p><h2> Stadigt byggd och smart design</h2><p> Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dom i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!<br> &nbsp;</p> Okategoriserade produkter 0 399,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet