Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Populär studiohörlur med fantastiskt ljud!

Audio Technica ATH-M50 - White | Art.nr: 172840
 • Testvinnare!
 • 15 - 28,000 Hz
 • 45 mm membran
 • Spiralkabel
 • Optimal komfort
 • Ihopvikbara

Audio Technica ATH-M50

ATH-M50 är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.

Professionella studiohörlurar

Med ATH-M50 professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete!

Lätta att ta med

En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.
Den omslutande hörluren kan vridas 180 ° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.
Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner.

Perfekt ljud

Hörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas.

Tips!
För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare.

Se vårt utbud av hörlursförstärkare.

 

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Högtalarmembran
45,0 mm
Kabellängd
3,00 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja, via adapter
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
15 Hz
Frekvensomfång till
28000 Hz
Känslighet
99 dB
Impedans
38 Ohm
Maximal ineffekt
1600mW
Dimensioner
Vikt
284 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Skyddsväska, 6,3mm adapter
Färg
Vit
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Audio Technica Audio Technica ATH-M50 - White <h2> Audio Technica ATH-M50</h2> <p> ATH-M50 är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.</p> <h2> Professionella studiohörlurar</h2> <p> Med ATH-M50 professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete!<br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="271" src="http://www.youtube.com/embed/tw2HzwUiVNg?wmode=transparent" width="475"></iframe></p> <h2> Lätta att ta med</h2> <p> En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.<br /> Den omslutande hörluren kan vridas 180 ° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.<br /> Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner.</p> <h2> Perfekt ljud</h2> <p> Hörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas.</p> <table cellpadding="4" cellspacing="2" style="width: 100%; text-align: left; margin-left: 0px; margin-right: auto;"> <tbody> <tr> <th style="background-color: rgb(243, 243, 243); text-align: left;"> Tips!<br /> För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare.<br /> <br /> <a href="http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/horlurar/dac-horlursforstarkare">Se vårt utbud av hörlursförstärkare.</a></th> </tr> </tbody> </table> <p> &nbsp;</p> Fotbollstillbehör 4,6 949,0000 new False

Upplev musik som den ska upplevas med Beats Studio 2.0!

 • Beats Acoustic Engine™
 • Aktiv brusreducering
 • 20 timmars batteritid
 • Uppladdningsbart batteri
 • Slitstarka
 • Fantastisk komfort

Toppbetyg från Bild & Ljud

Testet visade att basen är mäktig, stram och dynamisk, och mellanregistret är öppet, mjukt och transparent. Diskanten är luftig och precis.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet