Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Den perfekta mixen av ljud och stil!

Beats by Dr. Dre Beats Solo® HD - Black | Art.nr: 175561
 • Från populära Beats by Dr. Dre
 • ControlTalk för iPrylar
 • Bekväma med låg vikt
 • Kraftfull basåtergivning
 • Vikbara
 • Otrolig ljudkvalité

Beats Solo HD

Beats Solo HD är hörluren för dig som älskar musik och kräver högkvalitativa hörlurar som är lika snygga som de låter bra. Beats Solo HD kombinerar avancerad ljudteknologi med premiumdesign och levererar legendariskt Beats-ljud samtidigt som de är lätta, smidiga och tåliga.

Kontrollera allt på ett smidigt sätt

Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på Beats by Dr. Dre Solo HD-hörlurssladd får du kontroll på din musik, samt hög kvalite på dina handsfree-samtal. Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och spårning, utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat.

Tåliga hörlurar i flexibelt material

Varje par Solo HD är konstruerat av extra tåligt, flexibelt material förstärkt med en inbyggd metallskena som säkerställer att hörluren inte går sönder. De är snygga också – Solo HD har samma skinande, klarlackade yta som hos en splirrans ny bil.

Bekväm passform

Lätta och mjuka on-ear-hörlurar som är perfekta i alla miljöer. De håller buller ute och musiken inne. Hörlurarna är skapade med precision, avancerad högtalardesign och förstärkare, samt att hörlurarna har bra ljudisolering vilket låter dig njuta av ett klart, störningsfritt ljud. Genom att stänga ute en stor del av det dagliga bullret kan man njuta av ett klarare ljud samt att man inte längre har behovet att höja volymen i bullriga miljöer, vilket är skonsamt för öronen.

NuForce uDAC 3 - Black 
 • USB-driven
 • Analog RCA och S/PDIF-utgång
 • Hörlursimpedans upp till 300 ohm
 • Volymkontroll

PRIS: 990:-

Bandridge Flygplansadapter 3,5MM HONA-2X 

3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.

PRIS: 69:-

ANTAL:

Beats by Dr. Dre Beats RemoteTalk Cable 

RemoteTalk™ audiokabel för Beats Studio, Beats Executive, Beats MIXR, Beats Solo HD, Beats Wireless och Beats Pro

PRIS: 270:-

ANTAL:

Beats by Dr. Dre Beats Audio Cable 3,5mm-3,5mm 

3,5 - 3,5 mm hörlurskabel från Beats by Dr. Dre. Fungerar tillsammans med alla hörlurar som har 3,5 mm anslutning.

PRIS: 169:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 490:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Kabellängd
1,00 meter
Mikrofon
Ja
Volymkontroll
Ja
Fjärrkontroll
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Nej
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
25 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Känslighet
98 dB
Impedans
24 Ohm
Dimensioner
Vikt
59 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Kabel med ControlTalk, bärväska, bruksanvisning
Färg
Svart
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_175561"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Beats by Dr. Dre Beats Solo® HD - Black </span></span><span class="rating"><span class="average"> 3,7 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='27775572'><span class="summary"> 90% av priset är design </span><span class="description"> Jag brukar inte skiva om produkter jag inte självt har men i det här fallet ska jag göra ett undantag då det är på gränsen till ocker med 1300:- för en så pass dålig lur. Maken till dåligt ljud för pengarna är skrämmande. Man undrar om de som lovordar dessa redan har köpt och inte vill verka korkade för att man betalat så mycket pengar för en dålig produkt. Om man bortser från utseendet som man kan ha åsikter om så är ljudet i klass med ett par 100:- lurar. Efter mycket provlyssnande blev det till slut ett par AKG-lurar för en tredjedel av priset och typ 100ggr bättre ljud. Ska tillägga att jag mest lyssnar på bastung dansmusik som dessa lurar förväntas vara gjorda för. </span><span class="dtreviewed"> den 26 juni 2013 <span title="2013-06-26" class="value-title"></span></span></div><div id='28745206'><span class="summary"> Bästa on ear lurarna. </span><span class="description"> Lätta, smidiga och sköna on-ear lurar med bra ljud för hip-hop, Nu-disco, elektronisk musik/house osv. Gillar man &quot;tunga beats&quot; så diggar man beats by dre. Bra portabla lurar som kan hänga med överallt. Bra snabbreglage på sladden och fint ljud i micken vid samtal. </span><span class="dtreviewed"> den 6 augusti 2013 <span title="2013-08-06" class="value-title"></span></span></div><div id='23998481'><span class="summary"> Kalasbra! </span><span class="description"> Är helnöjd!! Sammanfattar med en liten lista: +Fantastisk ljudkvalitet +Bra bas +Go känsla +Lagom stora +Bra skyddsfack +Snygg design +Smidigt att man kan vika ihop dem +Bra längd på sladden +Enkel att förstå sig på +Prisvärt +Snabb leverans! (express) -Inte jättebilliga </span><span class="dtreviewed"> den 13 januari 2013 <span title="2013-01-13" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_175561').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Solo® HD - Black <h2> <strong>Beats Solo HD</strong></h2> <p> Beats Solo HD är hörluren för dig som älskar musik och kräver högkvalitativa hörlurar som är lika snygga som de låter bra. Beats Solo HD kombinerar avancerad ljudteknologi med premiumdesign och levererar legendariskt Beats-ljud samtidigt som de är lätta, smidiga och tåliga.</p> <h2> Kontrollera allt på ett smidigt sätt</h2> <p> Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på Beats by Dr. Dre Solo HD-hörlurssladd får du kontroll på din musik, samt hög kvalite på dina handsfree-samtal. Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och spårning, utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat.</p> <h2> Tåliga hörlurar i flexibelt material</h2> <p> Varje par Solo HD är konstruerat av extra tåligt, flexibelt material förstärkt med en inbyggd metallskena som säkerställer att hörluren inte går sönder. De är snygga också – Solo HD har samma skinande, klarlackade yta som hos en splirrans ny bil.</p> <h2> Bekväm passform</h2> <p> Lätta och mjuka on-ear-hörlurar som är perfekta i alla miljöer. De håller buller ute och musiken inne. Hörlurarna är skapade med precision, avancerad högtalardesign och förstärkare, samt att hörlurarna har bra ljudisolering vilket låter dig njuta av ett klart, störningsfritt ljud. Genom att stänga ute en stor del av det dagliga bullret kan man njuta av ett klarare ljud samt att man inte längre har behovet att höja volymen i bullriga miljöer, vilket är skonsamt för öronen.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="271" src="http://www.youtube.com/embed/tO33POVfplE?wmode=transparent" width="475"></iframe></p> Beats 3,7 1190,0000 new False

Komplettera ditt köp!

Förlängningskablar, adaptrar och mycket mer.

Smidig flygplansadapter

3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet