Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Liten hörlur som passar barn!

KNG ROOKI - RED | Art.nr: 175634
 • Barnanpassad hörlur
 • Bekväma
 • Färgglad design
 • Låg vikt
 • 1,5 meter kabel

KNG - Rooki

Rooki är en barnanpassad hörlur med färgglad design. Hörluren har en skön passform och sitter skönt och behagligt för att inte skava mot öronen. Rooki är anpassningsbara så att de sitter så bra som möjligt och passar de allra flesta!

Innanför de skumvadderade mjuka öronkuddarna finns 40 mm högtalarmembran i ett halvöppet akustiskt system som ger ett öppet och klart ljud.

En lång kabel på 1,5 meter med 3,5mm-kontakt gör att Rooki passar i de flesta enheter, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Dessutom ingår en adapter för 6,3mm-kontakt för enheter som kräver detta.

Andersson Adapter 2x3,5mm F - 3,5mm M 

Adapter med 3,5 mm hane till 2x3,5 mm hona. Används om du t ex vill koppla två par hörlurar till en och samma musikspelare.

PRIS: 39:-

ANTAL:

Bandridge Flygplansadapter 3,5MM HONA-2X 

3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.

PRIS: 69:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Öppna
Högtalarmembran
40,0 mm
Kabellängd
1,50 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja, via adapter
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Känslighet
110 dB
Impedans
32 Ohm
Dimensioner
Vikt
132 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
6,3mm-adapter
Färg
Röd
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_175634"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> KNG ROOKI - RED </span></span><span class="rating"><span class="average"> 3,7 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='35052754'><span class="summary"> Bra ljud men går lätt sönder </span><span class="description"> Den här produkten riktar sig till barn. Reglaget som justerar hörlurens längd har en plastbit som inte tål att barnen är hårdhänta. Det resulterade i att hörlurarna gick sönder efter någon månad. </span><span class="dtreviewed"> den 20 mars 2014 <span title="2014-03-20" class="value-title"></span></span></div><div id='33036340'><span class="summary"> Överträffade förväntningar! </span><span class="description"> har sökt ett par till min 3,5årig dotter så att jag slipper låna mina :) Hyfsat kvalite och ljud för att använder till paddan och kolla på youtube / film. </span><span class="dtreviewed"> den 30 december 2013 <span title="2013-12-30" class="value-title"></span></span></div><div id='35006116'><span class="summary"> Bra ljud och sjukt snygg design </span><span class="description"> sjukt bra ljud och sjukt snygga du kommer få alla brudar </span><span class="dtreviewed"> den 18 mars 2014 <span title="2014-03-18" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_175634').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
KNG KNG ROOKI - RED <h2> KNG - Rooki</h2> <p> Rooki är en barnanpassad hörlur med färgglad design.&nbsp;Hörluren har en skön passform och sitter skönt och behagligt för att inte skava mot öronen. Rooki är anpassningsbara så att de sitter så bra som möjligt och passar de allra flesta!</p> <p> Innanför de skumvadderade mjuka öronkuddarna finns 40 mm högtalarmembran i ett halvöppet akustiskt system som ger ett öppet och klart ljud.</p> <p> En lång kabel på 1,5 meter med 3,5mm-kontakt gör att Rooki passar i de flesta enheter, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Dessutom ingår en adapter för 6,3mm-kontakt för enheter som kräver detta.</p> König 3,7 49,0000 new False

Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!

 • Bekväm huvudbygel
 • Barnanpassad
 • Slitstark sladd
 • Perfekt på resan
 • Volymbegränsningskontroll

Smidig flygplansadapter

3,5mm flygplansadapter. Adapter som behöves för att kunna använda vanliga hörlurar med 3,5mm kontakt i kommersiella flygplan.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet